AgnesK 08.02.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Franuś refleksyjnyhttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/FLoozCHdeseluTnyNB.jpg Franuś skupionyhttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/SU74C4hDExYbdBC3yB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Skupioną minkę, prócz tej usmiechnietej, lubię najbardziej. Ale Franio, żebyś Ty mnie już pokonał w jedzeniu kotletów! :jawdrop:Musi ta mama dobrze gotować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Słodziakowe te zdjęcia, że bardziej nie można Ciociu Żelciu, co się dziwisz, przecież Ty drobna kobitka jesteś a Franio idzie w kierunku "chłop jak dąb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Oooo, takie fiksum dyrdum to BARDZO DOBRY znak jest, prawda? A zdjęcia piękne, pokazują, że on przecież w ogóle, jakie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Franulek bez względu na pozę,stan skupienia, okoliczności i takie tam inne, okrutnie najmiluśki jest.;)W wyższej kategorii wiekowej tytuł należy się Natce .:)Przytulasy zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Franio cudny. Słuchajcie pomieszajcie w kotłach - wczoraj sms z Lublina że lekarze podejrzewają odrzut przeszczepu szpiku. Dziś miało być potwierdzenie... Niestety mama Zosi nie daje znaku życia co i jak więc pozostaje nam trzymać kciuki... Jeśli ta kruszynka będzie musiała drugi raz przechodzić chemię potem przeszczep i znowu czekanie czy sie przyjmie... Niech Bóg będzie dla nich łaskawy- jej brat ciągle choruje z tęsknoty i ze stresu... ( Strasznie smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Oj, wy ciotki to jestescie kochane kobitki:) Sylwia, serce sie kraje.. Kciuki z całych sił.Daj znac jak tylko bedziesz coś wiedziała. Ciekawe jak tam Madzia naszej Ani Klepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 :stirthepot: :stirthepot: Mieszam, z całych sił, kciuki zaciskam i modlę się. Oby nie, oby to było cos innego, chwilowego... No własnie, też często o Madzi myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Franio miał falstart , ale to wszystko nadrobi. Tego się trzymamy , bo tak będzie. Siostrę ma wspaniałą, a rodziców jeszcze lepszych. Pozdrawiam ps. nie wspomnę o ciociach i wujkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Za maluszków by dały radę, nieustająco:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Sylwia, serce sie kraje.. Kciuki z całych sił. Daj znac jak tylko bedziesz coś wiedziała. Niestety podejrzenia potwierdzone... słowa jakie się cisną na usta nie nadają sie do publikacji. Ile oni jeszcze muszą znieść...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Boże... Modlę się, żeby sił starczyło, żeby Zosia dałą radę i jej Rodzice też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Boże..biedne dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Jak Franuś - nadal radosny i szczęsliwy dzieciaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Franiu naprawde dochodzi do siebie w domu. W nocy już pięknie spi - dzis obudził się tylko na 1 karmienie. Nie wiem czy to eeg ma sens tak prawdę mówiąc.. Ale zauważyłąm, ze więcej rzeczy się zmieniło. Dzis rano przyjechali nasi sąsiedzi (nie mieszkaja tutaj, zjawiają sie raz na jakis czas). Franiu zawsze uwielbiał oglądać przez drzw tarasowe ich wieeelkie hamerykańskie auto A dziś...panika! Sasiad jeździł po podjexdzie w te i z powrotem chcąc ubic śnieg a Franek panika. NIGDY tak nie reagował Za godzine jedziemy z dziecmi do paszportówki, cchemy im paszporty zrobić (Natce wznowić), zeby w lecie choć do sasiadów na spacer wyskoczyć. Ciekawa jestem jak mały będzie sie zachowywał.. Sylwia, masz jakieś wieści o małej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Franiu naprawde dochodzi do siebie w domu. W nocy już pięknie spi - dzis obudził się tylko na 1 karmienie. Nie wiem czy to eeg ma sens tak prawdę mówiąc.. Ale zauważyłąm, ze więcej rzeczy się zmieniło. Dzis rano przyjechali nasi sąsiedzi (nie mieszkaja tutaj, zjawiają sie raz na jakis czas). Franiu zawsze uwielbiał oglądać przez drzw tarasowe ich wieeelkie hamerykańskie auto A dziś...panika! Sasiad jeździł po podjexdzie w te i z powrotem chcąc ubic śnieg a Franek panika. NIGDY tak nie reagował Za godzine jedziemy z dziecmi do paszportówki, cchemy im paszporty zrobić (Natce wznowić), zeby w lecie choć do sasiadów na spacer wyskoczyć. Ciekawa jestem jak mały będzie sie zachowywał.. Sylwia, masz jakieś wieści o małej? Trzymam kciuki za Frania nie mam wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mógł skojarzyć auto z wyjeżdżaniem, a wyjazdy są be. To rzeczywiście wygląda na jakiś problem w sferze psyche, a nie somy. Prawdę powiedziawszy - nie wiem, co trudniej skorygować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 10.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Franio mądry chłopczyk, wie gdzie jest bezpieczny i szczęśliwy. Jest jeszcze za mały żeby zrozumieć, że rodzice chcą dla Niego jak najlepiej. Całuski od forumowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 10.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Kochani, właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka, którą poznałam leżąc w szpitalu w ciąży z Maciusiem urodziła 30 stycznia będąc w 28mym tygodniu ciąży bliźniaczej. Synek zmarł w drugiej dobie życia... [*] Córeczka dzielnie walczy o życie... Proszę, pomódlcie się za nią, mieszajcie w garach, cokolwiek... tak jak kiedyś za Maćka... Oj, Niebo ma coś duże zapotrzebowanie na małe aniołki Edytowane 10 Lutego 2012 przez oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts