AgnesK 25.02.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 No widzisz Dorbie...to może byc kolejny trop - w końcu Franula praktycznie cały luty przechorował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ni ma nagrań. Agus a wiesz, że to może tak być jak piszą Ewcia, dorbie i Malka. Ja pamiętam jak biliscie u mnie, to leżał na brzuchu i nie było tego wyginania się. A jak pieknie autko naprawiał! Bezbłędnie trafiał tym patykiem w taką małą dziurke, a robił to z taki spokojeeem! Eh, mam nadzieję Was jeszcze zobaczyć u nas! choc wiem, że to związane z badaniami w W-wie i to mi radość psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Żelciu, będa nagrania, tylko jestem teraz zawalona strasznie robotą.Trochę Allegro powystawiałam, pisze sylabusy, rano do roboty musze lecieć.Trochę spraw mi się nawarstwiło.Jutro obiecuje, oki?Po poludniu, jak z pracy wróce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Wgrywanie zdjęć idzie szybko to zamiast filmików choc jedno zdjęcie z dziś. Franula jeszcze pada w ciągu dnia, znaczy ze cały czas zdrowieje (bo spi za dnia już tylko jak jest chory) Rozczulajace zdjęcie, które cyknęłam specjalnie dla cioć (i wujków ofkors) forumowych.. Wy pierwsi wiec je zobaczycie:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/q7X0KICSkdXlRCom2X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 O dżizas, chyba pierwsza zobaczyłam, niusia małego...Słodko śpi, a rzęsy... jak sztuczne, takie długie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Cud-miód i orzeszki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 wieedziałam, ze Was zwali z nóg Ja wymiękam ZAWSZE jak widze Frania tak słodko spiącego:) A jeszcze zasnął w takim stylu...siedział siedział i...padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aga, do takiego Frania i takiego zdjęcia można się uśmiechać jedynie z wielką czułością. Inaczej nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 wieedziałam, ze Was zwali z nóg Ja wymiękam ZAWSZE jak widze Frania tak słodko spiącego:) A jeszcze zasnął w takim stylu...siedział siedział i...padł eee tam, dziecko, jak dziecko. Zadatek na człowieka. Ważne co z niego wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ewa, Ty zołzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.02.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Tola, dziekuję, kochana jesteś Ewa, uwielbiam Cię, po prostu uwielniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.02.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Na blogu umiesciłam kilka nowych filmików:) Franula powiedział dzis TATA:) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tata taki szczęśliwy ze na kolację po pizze pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :wave:Brawo Franio! Natka zdrowieje? Dobrym aniołom polecam i nocki spokojnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 He,he TATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.02.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Franuś niedługo zacznie mówić całymi zdaniami, zobaczycie! Brawo, Waleczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.02.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oj, nocka byla ciężka. Dzis ledwie wstałam o 6 do pracy. Jak wróciłam do domu poszłam spac na godzinę. Po prostu jakby mi ktos bateryjki wyjął - wzięłam i padłam;-)Natula jutro juz do szkoły idzie, Francik z tatą do kontroli, ja pracuję jutro więc tata sam bedzie walczył z krasnalem TATA nadal sie utrzymuje, więc jestesmy dobrej myśli:)Poza tym Franc ostatnio jest zafascynowany wyrzucaniem wszystkiego do śmieci:) Trzeba baaaardzo uważac:) Dziś znaleźliśmy w koszu jego...szalik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Suuuuper! Nie raz coś w śmietniku szukałam. Jeno Stefek nie był tego powodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 27.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Hie hie, ile myśmy się łyżeczek z kosza nawyciągali, bo dzieciątko w przypływie ochoty na sprzątanie wywalało np. kubeczki po serkach razem z tym, co w nich tkwiło Norma. Trzeba to przeczekać i uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.02.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Kurdupelek ma za chude łapki:) Zamontowaliśmy blokadę z ikei, ale drzwiczki i tak dają sie uchylic ciutkę. Franiowi wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts