AgnesK 17.03.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Radek pojechał sprawdzić auto, bo coś dziwnego się działo z nim w drodze.Mam nadzieję ze przywiezie dobre wieści.Koło 11 chcemy skoczyc do Cieplic z robaczkami. Udanego skalniakowania, DPS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.03.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Przegub poooooszedł I tak cud ze dojechaliśmy. I znowu jakieś 5 stów pójdzie..szlag by to trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nam też ostatnio coś tam poszło, więcej tego było, ale ja się na tym nie znam i nie sposób tego zapamiętać, ale 3000zł poszło. A to tylko jakies tam stukanie było. U nas trochę lepiej, tem spadła, je już normalnie, jeno jeszcze nos zatkany i dużo mokrego kaszlu. W nocy się budzi bo go zatyka i oddychać nie może. To chyba to samo co Franio miał ostatnio. Odpusciliśmy tą mocną rehabilitację, ja robię tylko coś na zasadzie masażu a i to przez trzy dni było w odstawce taki ledwo żywy był. Robaczki Kochane odpoczywajcie troche teraz po tych stresach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ojejejejejej... Okropnie szkoda, że nie pojechaliście do Cieplic, mam nadzieję, że Franuś chociaż na podwórko domowe wyszedł na plac zabaw...Kurde, naprawa auta zawsze tak kosztuje, jakby to auto ze złota było!!!Nijak tego nie umiem zrozumieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 a ja mam wieści od Zosi: Poziom leukocytów rośnie. Wzrósł poziom płytek. Czekamy na badanie potwierdzające ilość szpiku dawcy. Ostrożny optymizm się wkrada. Czyżby niebawem będziecie mogli poluźnić nieco kciuki?' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Kciuki za Zosię to my mamy zaciśniete cały czas i takie pozostaną - aż Zosia będzie zdrowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Oooooooooooo super!!!! A mi dziś Ola napisala, ze ta maleńka Małgosia, której braciszek zmarl wychodzi do domu!!! Dobra, czas iść spać, bo jutro do roboty. Aaaaaaaaaaaaa, kupiliśmy dziś Franiowi buty wiosenne!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwsze w jego życiu!! Nie wiem co nasza Natalia na nie powie, ale w zimówkach kurdupelek się gotował. Starałam się dokonać jak najlepszego wyboru:) Ale sie cieszę Zupełnie jakbym sobie kupiła pięęękne wiosenne buty:) Ba, nawet bardziej się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Gratulujemy księciu Framciszkowi milowego kroku w wiosennych butkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jesoo Sylwia!!!! Oby!!! Ale kciuki nie puszczamy! Aguś wiosenne, khm! Powiem coś na temat wiosny. Wczoraj po długim czasie wychodzimy na spacer. Jeszcze w korytarzu ja (ostatnia jak zawsze) się ubieram, kurtka, szal zimowy, zimowe ciężkie buciory... Maż na mnie dziwnie patrzy..., jak już do butów doszłam to skomentował - no ale z tymi butami to juz przesadziłaś... Ja swoje wiedząc odpowiadam - ale ty wiesz, że ja zmarzluch jestem, dla mnie jest jeszcze zima... Poczym wychodzimy z domu a tu uderza mnie wiosenne ciepło. Moment i zrobiło mi się gorąco! Ludzie kiedy ta wiosna tak szybko przyszła??? A gdzie się podział okres przejściowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.03.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Miałam to samo wczoraj:) Ale całe szczęście zimna niet:) Wczoraj wieczorem nawet już w kominku nie przepalaliśmy!!!! Wróciłam z roboty i biorę sie za robotę. Miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Żelciu... bo teraz to już nie ma przedwiośnia i wiosny.. tera są tylko dwie pory roku.. lato i zima...Z zimowych kozaków wskakuje się od razu w klapki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 18.03.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 o rety Agnes- 5 , 6 godzin to malo ............................... snu.Moje tez jeszcze funduja mi nocne zrywki na karmienie , maja juz 10 mc a jedza w nocy jak 3 miesieczne niemowleta. szkoda ze nie polechaliscie na spacer . Jak sie samochod naprawi to nadrobicie straty . pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Buty zapewne ekstra wygodne i superanckie jak na Franciszka przystało. Czekają Go wiosenne wyjścia,wyjazdy,zabawy na placu i takie tam inne męskie zajęcia.:wiggle:U nas dzisiaj było 20 stopni i cudowne słońce. Chce się żyyyyyyyć! Nieustająco za Tych co walczą,aby wygrali:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.03.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mam nadzieję, bo butki super:)Pewnie niedługo czekaja małego wkladki supinujace, alebo jaieś inne cuda-wianki (już gdzies się pojawił wpis, że stopy ida w płasko-koslawe), ale narazie wszystko dozwolone:)Dziś młodziez była 2 x na spacerze.1 wyjście skończyło się powrotem do domu z rykiem ogromnym - obok zaczęły ujadać psy:(Młody tak szarpnął aparatem że aż dźwiękowód wypadł z wkładki silikonowejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniedługo aparaty Frania bedą takie połaczone czarnymi gumkami recepturkami:)Nie no , smieję się. W srode zostawiamy aparaty p protetyk zeby wysłała do serwisu, od razu weźmiemy wyciski z uszek na nowe wkładki dla krasnala. Niech już leca do Poznania i się robią.Co tu zrobić z tymi psami??? No cholera..na wsi mieszkamy...Im bardziej zmęczony/marudny/generalnie w słabej kondycji krasnal, tym gorzej reaguje na problematyczne dźwieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Przed wyjściem Frania na spacerek trzeba oblecieć wszystkie psy w okolicy i każdemu wrzucić wielką kość za płot. Zajmą się żarciem, to szczekać nie będą. A tak na serio, to nie mam pojęcia. Nagrać i puszczać po cichutku, tak ledwie słyszalnie, podczas zabawy albo filmu? I stopniowo coraz głośniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Spokojnie poczekać na regulację, to jeszcze tylko chwila. Wtedy się zobaczy, miejmy nadzieję, że wtedy już wszystko stanie się nieco prostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No niestety niektóre psy są upi...we jeżeli o szczekanie chodzi. Nie wiem od czego to zależy, pewnie nie wyszkolone czy jakiś diabel, no bo szczekają na wszystko co się rusza i wcale nie trzeba blisko podchodzić. U nas dziś wiatrzysko! Nadal zapchany katarem i kaszelm, chyba już przepona boli od kaszlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 jesli trampolina to polecam Ci kupić tą z Jyska. Ma siatkę wewnątrz a nie na zewnątrz co oznacza, że mały skacząc nie walnie się w metalowe słupki ani w noga mu nie wpadnie tam gdzie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.03.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 DPS, Franio jest już po regulacji - 2 tyg temu. jest lepiej, ale wystarczy że jest tylko ciut zmęczony, w gorszej kondycji i od razu zaczyna xle reagowac na problematyczne dźwięki. Jesli jest w super kondycji to kończy sie to najwyżej podkówką.Narazie czekam na diagnozę z Opola. Ciekawa jestem bardzo, co powiedzą tamtejsi specjaliści. Żelka, Ty zdrowiej! I Stef też oczywiście! XX, myslałam tylko o takiej z siatką. Ewa mówi ze to nie jest dobry pomysł, ale mi przyszła trampolina do głowy, bo Franc ciągle na kolanach skacze - a to na podłodze kica a to najczęściej własnie na sofie. Może to jakaś forma dostymulowania błędnika? Nie wiem. W każdym razie chce zeby mu ciągle robić hoppa-hoppa na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.03.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja chyba też dołączę trampolinę do podwórkowych atrakcji:yes:Gabrysia lubi szaleństwo,więc:rotfl: Przez cały czas dla Frania:stirthepot::stirthepot:i wszystkich walczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts