Agduś 01.04.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Jaka tam pomoc, nie ma o czym mówić. Ale polecam się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 02.04.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No no..Aprrilka! Dość ze się odmlecznił. O piffkowaniu narazie przynajmniej słyszec nie chcę Cieszę się ze wujo Zbusio się znalazł I wujo Lesio jakby częściej bywa... A brzucio Franio ma:) Przytuło sie chlopaczkowi ostatnio:) I dobrze, bo taki kurczak ciągle;-) Agnesk - no wiesz .wydaje mi sie ze jak Francik bedzie mial z 16 lub 17 lat to piffffko z kumplami od czasu do czasu bedzie na porzadku weeeekendowym. i nie sadze zebys miala cos do gadania taka jest mlodziez . No ale na razie cieszmy sie wiekiem dzieciecym. a z brzuszkiem slicznym Franulkowi do twarzy.Mi tam sie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aprilka, pierwsze piwko to z wujkiem Zbysiem i Lesiem na osiemnastkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pijoki jedne, no! Franula jeszcze dwa dni, nie? To znaczy nie do piwa, jeno do badań z Opola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aguś wiem, że tutaj mogę więc wklejam. Kochani proszę Was popatrzcie tutaj http://monika-muszynska-reoperacja.blogspot.com/ Jeśli nie możecie pomóc drobą cegiełką, to proszę podajcie dalej informacje gdzie się da, na facebooku, na NK... Dziewczyna zbiera na operacje kręgosłupa. Grozi Jej pęknięcie kręgosłupa i śmierć, jeśli tego jak najszybciej nie zoperuje. A operować chce tylko jeden lekarz w Polsce i tylko prywatnie. Koszt operacji 65.000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aprilka, pierwsze piwko to z wujkiem Zbysiem i Lesiem na osiemnastkę a ta osiemnastka, to ma byc Lesia czy Zbysia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja dziś juz nic nie piszę.Popełniłam steeptease intelektualny na bloguwystarczy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Łał, jak streptease to lecę czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 02.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ja tez lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Natka zrobiła cudnie,a na zdjęciu sprzed siedmiu lat wygląda słodziutko.Agnieszko,już niedługo,jeszcze chwilkę:hug:Dasz radę,trzymam kciuki i dobre anioły posyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 02.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Juz wrocilam Agnes - wiem, latwo gadac ale glowa do gory !!!! bedzie dobrze . A swoja droga to moglaby zapodac ten papiren , korona z glowy by jej nie spadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Może boi się, że bez wyjaśnień oko w oko, coś mogłoby zostać źle odczytane?Agnieszko, przecież Franek nie zmieni się po tej diagnozie - nadal będzie tym samym wspaniałym Frankiem! Tyle tylko, że będziecie wiedzieli, jak mu skuteczniej pomagać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mówiłąm Ci - nie nakręcaj się, Matka, będzie nadal normalnie, kolejna diagnoza to nie cud, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.04.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Noooo juuuż, nie krzyczec na mnie ciotka Depesia! Dam rade do jutra;-) Ale jak poleciały na streeptease.. Oj, wyp pozatym przeciez WSZYSTKO wiecie. Spokojnie nie jest. Dlatego świruję. Ale się uspokoi. No:) I bedzie gu-cio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś, podziwiam Cię za całokształt! Żebym tylko ja była taka silna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie świruj... Dobrze jest.... I przytulaski zostawiam... dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.04.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 P terapeutka poprosiła o przesunięcie przekazania diagnozy na 13.30. W sumie nawet nam pasuje - na spokojnie sobie wyjedziemy i dojedziemy do Opola. Jutro dryndne do Żelci i przekażę info. Po diagnozie od razu będzie spotkanie na przekazanie zaleceń, więc dopiero po 2 godz opuścimy ośrodek. Wtedy dam znac Żelci, to napisze tu kilka zdań informacji. Wieczorem nie wiem o której siąde do lapka. Jutro mamy miec ładną pogode w Opolu więc planujemy spacer po Starym Mieście. No i Natka słynnych nelsników nie może się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dobra. A czy ja kiedyś w końcu zostanę uhonorowana Twoim numerem telefona...? Czasem by się przydał, swój pisałam, ale Twego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aaaa bo to tylko tajemny telefon jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts