XX 12.04.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 wszystkie dzieciary wokół teraz mają jakieś taki nieżyt nosa zatokowy - wiem bo ja tez to dostałam;)nam pomogło urzadzenie pt. katarek.pl looknij na stronke.wyglada okropnie ale jest działa. Tylko nie wiem jak Fr na odkurzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 12.04.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Potwierdzam, my z Frankiem też zasmarkani że hej.... Święta przeleżałam w łóżku przez ból zatok Zdrówka dla Walecznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 xx na jaką stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 12.04.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 http://www.katarek.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzienks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.04.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 I jak tam Smarkate?;)Nos odkurzać,dużo pić i sprzedać komuś mało lubianemu. A i tak jakiś wywar przygotuję bo kto to słyszał żeby w takie ładne dni katarzyć:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Franio jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 12.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 wszyscy sa tacy pociagajacy ......................... nosem jak tam Franus ...? Agnes to zapomniala o nas tu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Franio gil zielono-zółty, ale przynajmnie schodzą mu bolesne bardzo zmiany na skórze.Dzis noc do bani była. Teraz mam wrażenie ze śpi spokojniej. Wiecie co...nie mogę wytrzymać sama ze sobą.Stresuję się jak szlag. No wiecie.Jak szlag-szlag-szlag-i-w-ogóle-koszmarnie.Nie wiem czy wytrzymam sama ze sobą, bo obciążenie i stres są ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Agnes to zapomniala o nas tu chyba Nieee, Aprilko, dziś pochałturzyłam trochę. Była okazja, trochę grosza wpadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 wszyscy sa tacy pociagajacy ......................... dziękuję chyba mnie wczoraj przewiało, no chyba, że forum jest zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 12.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Nieee, Aprilko, dziś pochałturzyłam trochę. Była okazja, trochę grosza wpadlo. no to dobrze ze wpadlo grosz do grosza - i beda dwa grosze a skoro on spi jakos spokojnie - mowisz to uciekaj tez spac a nie tu wysiadujesz jaja ...... asioooo do wyra . Powinnas odpoczac , a nic tak nie relaksuje jak sen , tylko niekladz sie na groszki bo sie nie wyspisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 12.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dziękuję ale pamietaj - najprzystojniejszy to tu Francik jest a Ciebie wstawimy na drugie miejsce --- moze byc ...zgadzasz sie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.04.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie nooo ja chyba na 3:)Natka, Franc i ja. Pan mąż na 4;-) Lesiu, Ty wiesz najlepiej:) Oki, Aprilka każe iść spać to ide:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga, jak się tak stresujesz, to jak tylko Francik wyzdrowieje, wsadzaj go do fotelika rowerowego i ruszaj z nim na dalekie wycieczki Jak się porządnie zmęczysz i dotlenisz to i głowa będzie inaczej pracowała. Wiem, bo stosuję od dawna. Na stresy wszelakie pomaga doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 O! Mądrego to i miło posłuchać! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 13.04.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 oooo chociaz raz mnie ktos posluchal na stres wysilek fizyczny - super sprawa albo refleksoterapia .-) tez dziala sprawdzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 13.04.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 szkoda ze nie mam kota - takiego jak Rademenes ( mam psa ale z psem to chyba nie dziala) zyczylabym sobie aby zdjac z Agnes caly stres i wstawic na stale usmiech od ucha do ucha - zainstalowac szczescie zyciowe , i wszystko co najlepsze aaaaa i zainstalowac spelniaczke marzen tez . hokus-pokus-marokus i gotowe a jak dzisiaj ....? jak Francik ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.04.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) kup ten katarek, do takich gili jest superAga chyba musisz porąbać las. albo coś zrobić megafizycznie.Zmęczyć się ale tak tylko fizycznie.Bo taki stres w głowie wykańcza i podcina skrzydła. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ja sie zadowolę miejscem pod koniec drugiej dziesiątki ..... liczy się udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts