aprilka1000 13.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ja sie zadowolę miejscem pod koniec drugiej dziesiątki ..... liczy się udział racja , racja. madrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.04.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Wczoraj jakas nieprzytomna byłam - połowę postów ino przeczytałam:) Nadrabiam:) nam pomogło urzadzenie pt. katarek.pl looknij na stronke. wyglada okropnie ale jest działa. Tylko nie wiem jak Fr na odkurzacz. "Katarek" to nasz najlepszy przyjaciel. Teraz bez niego to nie wiem jak bysmy dali radę. Katar gęsty siedzi głęboko, ale działamy, żeby go wygonić Aga, jak się tak stresujesz, to jak tylko Francik wyzdrowieje, wsadzaj go do fotelika rowerowego i ruszaj z nim na dalekie wycieczki Jak się porządnie zmęczysz i dotlenisz to i głowa będzie inaczej pracowała. Wiem, bo stosuję od dawna. Na stresy wszelakie pomaga doskonale Aniu!!!!!!!!! Ja od ciąży z Fr żadnego sportu nie uprawiałam. jakbym teraz wsiadła na rower razem z nim to zawał na bank:) a jak dzisiaj ....? jak Francik ....? Franciuk ciut lepiej (chyba), nocka była też do bani. Noce to takie miary postepów zdrowotnościowych Frania. Zobaczymy jak bedzie dziś. Ps. działamy, piszemy, dzwonimy.. Dziś wieczorem ma odezwać się zainteresowana (wstępnie) osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.04.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aniu!!!!!!!!! Ja od ciąży z Fr żadnego sportu nie uprawiałam. jakbym teraz wsiadła na rower razem z nim to zawał na bank:) Nooooo, kochana!!!! To najwyższy czas zacząć!!!! Nawet najkrótszy dystans w takich okolicznościach będzie dla Ciebie terapeutycznie zbawienny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ps. działamy, piszemy, dzwonimy.. Dziś wieczorem ma odezwać się zainteresowana (wstępnie) osoba. ????? Gdzie, co i jak?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.04.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nooooo, kochana!!!! To najwyższy czas zacząć!!!! Nawet najkrótszy dystans w takich okolicznościach będzie dla Ciebie terapeutycznie zbawienny! Ale czy Ty wiesz jakie tu górki???? Masz rację, musze się wziąć za siebie:) Płaski teren mi to ułatwi;-) Oj Arnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ty wiesz, że ja myślałam, że to za rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ty wiesz, że ja myślałam, że to za rok.... czy Wy się umawiacie na ....... kulig:rolleyes: PS. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nieee... na kawę u mnie... Bo kiedyś Aga była tu, zresztą nie raz, nie dwa i nie zajrzała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Podjazd pod te Wasze górki nie jest lekki,o nie! Chociaż (od czasu do czasu) wysiłek fizyczny mocno poprawia kondycję psychiczną i utrzymuje w ryzach zbyt wybujałą wyobraźnię;)Na płaskim zdecydowanie lepiej np tak jak u mnie.:yes:Niech gilposampas opuszcza zajęte lokum jak najprędzej:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Franc maruda strrraszna. Gilus jakby mniejszy, ale że nie spi spokojnie w nocy to w ciągu dnia jest zgniłek koszmarny. Poza tym: constans. Czyli cisza.Biorę się za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 O to to, robota na zmartwienia najlepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Robotę przerwali mi zwiedzający. Czuję ze nic z tego. Niby ok ale toooo i tamtooo itd.Ale jeszcze jedni mają dzis podjechać (znajomi znajomych, stad wiem).Kciuki pliiizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 14.04.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 zaciskam az mnie bola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Też cisnę za wszystko co potrzebne,zaś za zdrówko Franiowe i innych forumkowych latorośli nieustająco :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No ale wiesz chyba, że obowiązkiem zwiedzających jest marudzić, żeby potem móc cenę zbić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No i kciuki cały czas, jak coś, to mogę nawet pomieszać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.04.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Narazie cisza. Franulowi dziś z noska z katarem krew leciala. Chyba mu jakies naczynko strzeliło. Generalnie mniej już gilusiów, mam nadzieję, że krasnal da radę.Jutro przyjedzie Natalia na rehab. Umówiłam się z nią że porpacuje z małym choć troszkę. Franio ma juz dobre 2 tyg przerwy w rehabilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 o rety bidula mala nasza . a jak on da rade z katarkiem cwiczyc .......? da rade ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 16.04.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 halo , halo a tu nikogo nie ma ...? jak sie Franula czuje dzisiaj , mam nadzieje ze lepiej . A mama - jak tam .....? wysilek fizyczny byl - jakies biegi albo cos innego np basenik ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ja jestem,my tez chorzy, ja od stycznia zapalenie pluc, uszu i zatok, mloda juz 5te przeziebienie i 2 x pecherz, zarabiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts