AgnesK 18.04.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Korby zaraz dostaniemy.Siedzimy w chałupie z zamknietymi oknami - bo psy, bo sąsiad piłujezaraz wszyscy na głowę dostaniemy.Franek wyje..zwariowac można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 18.04.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Biedny Franula się stresuje, że nie wspomnę o całej rodzince. Serdecznie Wam współczuję , też nie lubię jak ktoś zakłóca spokój. Dawno nie pisalam, bo tu tyle mądrych wypowiedzi o których nie bardzo mam popjęcie. Kibicuję jednak niezmiennie i trzymam kciuki za Franusia i wszystkich potrzebujących. Całuję :hug:mocno Frania i życzę Mu pokonania wszystkich trudności jakie Go napotykają. Rodzince całej życzę spokoju i stabilizacji (napewno kiedyś nastąpi). Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aga, lepiej już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Noo..lepiej bo poszedł spać.Ale popołudnie było straszne. Dziś jakiś kiepski dzień miał mlody.Czasem tak jest. Reaguje na kazdy bodziec, który go wkurza ze zdwojona siłą.No i dziś był taki dzien. Jutro o godz 16 kciuki pliz. Z całych sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 AGDUŚ PLIZZZ, WYCZYŚC SKRZYNKĘ Mamo Asi, bardzo bardzo sie ciesze, że sie odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 o 16.00 ok nastawiam alarm co by nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No kciuki obowiązkowo! Franka przytulić proszę od ciotki, biduś mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 18.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja swoje kciuki zaciskam i zakleje co by sie nie puscily , maja byc zacisniete biedny Franus , pieski i pily powinno sie usunac . natychmiast. A nie daloby sie tak po ludzku z nimi pogadac ...? Jakby do mnie przyszla jakas mama z taka prosba to nie pilowalabym , albo pilowalabym jakby Frania nie bylo w domku . A pieskowi cos na uspokojenie - duza kosc to zamknie dziob ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jezu jakie mam nerwy... Daruję Wam opis.. Aprilko, nie da się. Psów tu jak psów a obok wielka agroturystyka się buduje, więc rozumiesz.. Lecę na dół, pogadać z panem mężem. Oboje sie bedziemy denerwować W dwoje raźniej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Malka, Ty tez wyczyść skrzynkę Stres nas zżera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Masz na coś wpływ? Nie,. To co się stresować? Co ma być to będzie. Idz sobie demotywatory pooglądać, można się pośmiać przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Zaparz melisę,albo po koniaczku to będzie lepiej. Ja pomyślałam też o kości ale przy dużej liczbie psów to by nie pomogło. WłączyćFraniowi jego ulubioną muzykę albo zapakować w autko i pojechać w ciche miejsce( cioci bez psa)Kciuki to się wie,no i zamieszam cobyście w zbytnią nerwancję nie wpadli:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Oj Ewa Ewa:) Swojaczko, Radek zrobił mi drinka. Dla kurażu psychicznego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 się przepchałam chyba sobie też- dla towarzystwa oczywiście -poleje czegoś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aga, wysyłałaś coś???? bo ja sobie zaczęłam tak skutecznie skrzynkę czyścić, że wywaliłam coś świecącego (nieprzeczytanego) sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Żeby nie było, że nie zaglądam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Żeby nie było, że nie zaglądam.. zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2012 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie Malka, to nie było ode mnnie. Przed chwilą Ci wysłałam odpowiedź na Twoją wczorajszą wiadomość. Nefer, wszystko jasne;-) Natka tak sie przejęła, że wstała o 6 posprzątać swój pokój.. Posprzatany. Tzn lepiej nie otwierać szafy bo wtedy wypadnie wszystko, co tam upchała:rolleyes: Ale porządek jest:wiggle: A Franio właśnie w 100% SAM zjadł cały serek!!!!!!!!!!!!!! Wszystko trafiło do buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No i to się nazywa dobry początek dnia!!! Kciuki, pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts