aprilka1000 19.04.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Natka tak sie przejęła, że wstała o 6 posprzątać swój pokój.. Posprzatany. Tzn lepiej nie otwierać szafy bo wtedy wypadnie wszystko, co tam upchała:rolleyes: Ale porządek jest:wiggle: A Franio właśnie w 100% SAM zjadł cały serek!!!!!!!!!!!!!! Wszystko trafiło do buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzielny Franio . Natka widzisz tez sie stara, nie wazne jak to zrobila - liczy sie efekt ! daj znac jak sie cos wykluje , trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Czyżby Natka i mój młody chodzili do tej samej szkoły sprzatania ? Franek - dobry serek był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 19.04.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Czyżby Natka i mój młody chodzili do tej samej szkoły sprzatania ? Mam wrażenie, że wszystkie dzieci chodzą do tej samej szkoły sprzątania ale najważniejsze, że nie trzeba chodzić slalomem po pokoju O 16tej trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ... najważniejsze, że nie trzeba chodzić slalomem po pokoju to jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 mozliwe bierzesz suchego mopa (ale płaskiego, a nie taką babę jagę) i trzymając przed sobą niczym pług - robisz ścieżkę przeciwpożarową przepychając zalegające przedmioty na boki , nie trzeba slalomem, można w linii prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.04.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Tylko trzeba uważać coby zbytnio "nie nabałaganić" bo można usłyszeć: miałam to na wierzchu a teraz nic nie mogę znaleźć!:rotfl:To była uwaga,która zwolniła mnie od sprzątania pokoi panienek.Brawa dla pożeracza serków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 19.04.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ta... Mój Franek nastawia budowli z klocków i mówi, że nie może tego sprzątnąć, bo to wystawa... a z samochodzików wiecznie "przerwa w wyścigu"... A Franio pięknie z pożeraniem serków... ale mógłby przy okazji nakarmić mamusię, tatusia i siostrzyczkę, bo pewnie też głodni byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Franek chyba wchodzi w etap: ja śam;-) A w kwestiach constansowych zmiana - jest dobrze. Bardzo dobrze. Ide do chłopaków na dół. Muszę coś zjeść. I nie będzie to serek:) Pierogi z hipermarketu. No ...taki dzień Przezyjemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.04.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 pierogi pyszniate są:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jak na hipermarketowe ujdzie:)Za to dodatki były przepyszne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 19.04.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A ile pierożków zjadł Franio?? Bo mój frankowy głodomór zjada 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No to mów, że to były dodatki z pierogami, a nie pierogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.04.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Się o jakieś zdjęcie upomnę może. ? Może być we śnie albo w trakcie konsumpcji serka rzeczonego. Fryzurą się proszę chwalić ! uziabki jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 :wave: Dla Frania za samodzielność buziaki... lecę zdjąć zdjęcia co by nie zaśmiecać... Miałam zrobić to wczoraj ale zalatana byłam na maxa, a i w nocy do Wrocka musiałam ze ślubnym jechać i wróciłam o 4.00 do domu... jak jechałam to Wam machałam... Byłam gdzieś koło Yokasty, już bliżej miałam do Agi, i Ani, i Jamles chyba też bliżej z A4 był, i Ane3ka była gdzieś po drodze... Widzieliście machanie???? spadam... bo już ze zmęczenia bredzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Skrzynka wyczyszczona! jakoś ostatnio czas przyspieszył i mój własny cień nie mógł za mną nadążyć - leży gdzieś biedaczek pod płotem i czai się z nadzieją, że będę kiedyś wolniej przechodziła, to się przyczepi. Nawet na trzymanie kciuków się nie załapałam! Za to serka gratuluję i ciekawość ogromną zgłaszam w kwestii constansowej, która uległa pozytywnej zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 19.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no dobra - na sniadanie serek - na obiadek fajne dodatki z pierogami a co na kolacje .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ... Widzieliście machanie???? ..... około 2 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Lesiu... a nocki na posterunku akurat nie miałeś?... Chyba nie... bo byś widział..., albo zdrzemnąłeś się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 macie jakiś sposób na pobudzenie apetytu? moja młoda postanowiła mieć anoreksję normalnie. nic nie je....zawsze w niskich centylach ale teraz to juz normalnie wymiękam.....podaje jej bioaron C - nicsok z kwiatów bzu - nic.wymyslam milion różnych potraw - nic.ratunku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts