tabaluga1 14.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No proszę- coraz lepsze wieści o naszym Krasnalu. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Aga, ja wiem, żeś Ty nie z tych obrażających się. Chwała Bogu! Ale zobacz, jak np Krzysiu Malkowy walczyć musi. Może o nim np byśmy pomysleli?.. XX, gratuluje Bobatów!! Ty byłas z małą u dr rehabil?? Dasz namiar.. Franek jest tak wymęczony po Vojcie że to po prostu masakra. Ledwie oddych kurczak.. Nie jestem w stanie cwiczyć z nim 4 razy tyle śpi.. Dzis np obudził sie na amen ciut przed 8, zasnął ok 9.30-10.30 (w międzyczasie Vojta), zasną ok 11-13, Vojta, znowu zasnął przed 15 i spał do 18.30! Kąpiel i Vojta, odleciał od razu przed 20 i śpi cały czas.. Jutro musze porozmawiac z rehabilitantem. Przejechałabym się tez chętnie do jakiegoś dobrego dr z zakresu rehabil. Czy pisałam, że mamy też iść do foniatry bo jest podejrzenie o uszkodzenie strun głosowych od intubacji?.. Chyba tak. Narazie próbuję ustawić kolejne eeg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 gorące pozdrowienia z zimnego Wrocka przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aga, ja wiem, żeś Ty nie z tych obrażających się. Chwała Bogu! Ale zobacz, jak np Krzysiu Malkowy walczyć musi. Może o nim np byśmy pomysleli?.. Przejechałabym się tez chętnie do jakiegoś dobrego dr z zakresu rehabil. To ja najpierw musze wyjaśnić - Krzyś nie jest moim synem (a szkoda, bo to cudny chłopiec ) , jest brzdącem mojej przyjaciółki stąd wiem ile wyrzeczeń, pracy, łez i bólu kosztuje ich postawienie Krzysiaka na nogi i zapobieganie regresji rozwoju. Aga mówiłam Ci kiedyś o dokrtor M, jest Bobathowcem, ale moim zdaniem najgenialniejszym w środkowo- wschodniej Europie więc wiesz gdybyś się zdecydowała....wiesz ... A teraz bezczelnie wykorzystam Franusiowy wątek, bo zdesperowana jestem Szukam dobrego hematologa i gastrologa dziecięcego - diagnosty,możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 15.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A nie mówiłem, że będzie dobrze? On tylko czasem pogrywa sobie z nami i widac że niezły z niego wyrośnie żartowniś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzień doberek! Niestety, nie znam dobrych lekarzy... No to jak zwykle, pozdrówka zostawiam, zapewnienia o czujności i kciukach i lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka, domyśliłam się, że Krzyś to nie Twój syn. To był ino taki skrót myślowy A jak jego rodzice dają radę finansowo z opłaceniem rehabilitacji? Co do dr M, to poczekam jeszcze chwilę. Przy tych drogach teraz to wyjazd do Wrocławia jest eskapadą niezłą (ostatnio koleżanka jechała 7 godzin.. ). A ten gastrolog i hematolog to gdzie może być mniej więcej? W jakim regionie Polski? Decyzja po dzisiejszej rehabilitacji: wydłużyć czas ćwiczeń x 2 Trzeba zlikwidować reklinację głowy W przyszłym tygodniu spotkam się z panem rehabilitantem dodatkowo, żeby sprawdzić postępy. To teraz to Franiu już będzie chyba tylko spał, ćwiczył i jadł.. W przyszłym tygodniu znowu okulista Ale mam nadzieję, że po tej kontroli może z 3 miesiące chociaż spokoju będziemy mieli od wizyt okulistycznych?.. Aż boję się głośno mówić, więc cicho powiem: od ostatniego incydentu nie ma drgawek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 AgnesK, nie szeptem kochaneńka, nie szeptem DRGAWKI WON !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Tfu tfu To na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aż boję się głośno mówić, więc cicho powiem: od ostatniego incydentu nie ma drgawek.. nie no .... ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Brawo Franiu TERAZ BĘDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ Malka czy Ci specjaliści mogą być we Wrocławiu? ja póki co nie znam ale moja bratowa jest lekarzem i wykładowcą akademickim więc mogę ja poprosić o namiary, jakby co Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aga, głośno trzeba mówić - JEST DOBRZE !!!! Franuś - cudnie tak trzymaj ,drgawkom mówimy kategoryczne NIE !! Aga, Aneta - dziękuję, hematologa narazie odpuszczamy, dostałam prikaz zrobienia jednego specjalistycznego badania i jak wyniki beda niepokojące, wtedy będę alarmować Gastrolog jednak by się przydał, bo ci do których trafił Młody , to jakieś nieporozumienie Jak najbardziej Wrocław moze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka, ja bym mogła się dowiedzieć w stolicy. Nie za daleko? Co do drgawek: ostatnia przerwa to 12 dni, tym razem dziś mija dopiero 5 dzień. Waga: 4.650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 nigdzie nie jest za daleko narazie zrobię to badanie , może w ogóle nie bedzie potrzebny dziękuję chcałabym tak tracić na wadze jak Franuś przybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 chcałabym tak tracić na wadze jak Franuś przybiera Malka, tak mi się coś przypomniało. Ostatnio RMF przypominał głupie wpadki gwiazd. Mariah Carey dała taki popis: na widok wychudzonych afrykańskich dzieci powiedziała: "Kiedy widzę te biedne dzieci, to chce mi się płakać. Chciałabym być taka chuda jak one". Franiu, rośnij duży, drgawki precz! Agnes, miałam już dawno o to zapytać: oczywiście nie pracujesz? Wiem, że miałaś wrócić po macierzyńskim, ale chyba udało Ci się zostać w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka, tak mi się coś przypomniało. Ostatnio RMF przypominał głupie wpadki gwiazd. Mariah Carey dała taki popis: na widok wychudzonych afrykańskich dzieci powiedziała: "Kiedy widzę te biedne dzieci, to chce mi się płakać. Chciałabym być taka chuda jak one". ale ja chyba tak nie dowaliłam, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka, tak mi się coś przypomniało. Ostatnio RMF przypominał głupie wpadki gwiazd. Mariah Carey dała taki popis: na widok wychudzonych afrykańskich dzieci powiedziała: "Kiedy widzę te biedne dzieci, to chce mi się płakać. Chciałabym być taka chuda jak one". ale ja chyba tak nie dowaliłam, co ? Nie, Maluś, coś Ty Twoja wypowiedź była zupełnie odwrotna, mi się tylko tak przypomniała ta audycja w RMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 15.01.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 podczytuję to forum ze względu na Frania ale od dziś mam w rodzinie wcześniaka urodził się po 17 ma 1,2kg .i bardzo mocno trzymam za niego kciuki .Oby był tak samo uparty jak nasz Franio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 też trzymamy mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts