AgnesK 26.04.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Utworzyłam strone o sprzedazy naszego domu. Jesli możecie, puszczajcie dalej. http://dompraktyczny.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.04.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Skopiuję na swoim wątku. Czasem ktos szuka domu w takiej turstycznej okolicy, więc warto w ogólnopolskim serwisie ogłosić. Puszczę jeszcze gdzie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.04.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dzieki amalfi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Agus na blogu mogę podać, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Mozna wszędzie;-) Wiecie co, fakt że opisałam sprawe publicznie, utworzyłam stronę o sprzedazy domu ogromnie mi pomógł. Naprawdę!jest we mnie teraz tyle nadziei że się uda!! Nie ma innej opcji;-) A Franio ma dzis koszmarny dzień. Po prostu koszmarny.Jeden z tych dni, w które wszystko go drażni, nie reaguje na nic, płacze, złosci sie i rzuca wszystkim:(Rehab trwała dzis 3 minuty. Natalia stwierdziła ze nie ma sensu. Musiałayśmy tylko uważac żeby sobie krzywdy nie zrobił.. Musi sie udać..kurka wodna, po prostu musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Życzę Wam tego z całego serca. Tak z ciekawości przeleciałam oferty z Opola na homebroker. Sporo tego. Można coś wybrać. I niektóre ceny zachęcające. Pogoda niby ładna, ale ludzie narzekają na jakieś bóle głowy itp., więc pewnie Franio też odczuł meteorologiczne zawirowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A może Amalfi? Narazie wzięlismy Frania do domu. Chyba za dużo na dworze się działo. W domu się wyciszył troszkę. My narazie ofert już nie przeglądamy. Czekamy - mamy swój typ. Dostałam na maila 3 zapytania o dom. Trzy jaskółki jeszcze wiosny nie czynią, ale może choc dobrze wróżą?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 To już coś! Trzy zapytania to nie byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.04.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 szkoda z enie mozna dogadac w banku zamiany hipotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 teraz ludzie mają wolne, to będą oglądać... Może ktoś się trafi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 27.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 o rety dwa dni mnie nie bylo a tu takie zmiany .Agnes - bedzie dobrze - mowie Ci ! trzymam kciuki ! uda sie wszystko tak jak chcecie - taka dobra kobieta z Ciebie a dobro powraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.04.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Agus a może tak niemieckie biura nieruchomości? mam przeczucie, że powinnaś tu też uderzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Ewa, obys dobrym prorokiem była:) Aprilka, dzieki:) XX, tak się nad tym zastanawiałam.. Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Kupieć idzie! Pogonimy go tylko trochę! ale idzie, idzie, zaraz ktos się znajdzie i kupi! Mail 5-ty obstawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jaki mail 5 Żelciu?? Edziu, krzynke masz zapchaną!!! Kurka wodna, jokoś mało pojemne te forumowe krzynki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabrika2 27.04.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Przypadkiem natknelam sie na Twojego bloga. Mamy dzieci z tego samego roku tylko ze moja corka jest z maja. Rowniez wczesniaczek ur. w 31 tyg. hipotrofik z waga 1008g i 36cm dlugosci cialka. Nie bede sie teraz rozpisywac przez co przechodzilismy nie wiedzac czy nasza coreczka przezyje,czy bedzie zdrowa,czy bedzie slyszala,widziala,chodzila. Teraz ma prawie trzy lata i tyle energii ze nie nadazam czasem za nia:) Jest niesamowicie rozgadana dziewczynka i bardzo samodzielna. Jestem calym sercem z Toba i z Franiem,wspanialy z niego chlopczyk:) Pozdrawiam goraco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Agnes, pomimo, że masz swój typ odnośnie domu, to cały czas się interesuj i śledź rynek. Ja się w ciągu czterech lat osiem razy przeprowadzałam, więc nieruchomości trochę przerobiłam i miałam takie przygody, że już po umowie przedwstęnej wystawiono mnie do wiatru. Dlatego warto mieć upatrzoną alternatywę. Bo potem podwójnie boli jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Gabrika2,super, ze Twoja córcia pokonała wszystkie przeciwności:) Amalfi, wróce do przegladania ofert i śledzenia rynku:) Edytowane 6 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.04.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Trzeba było ich ustnie przepytać. Jasne, wszystko po kolei. Franio sie uspokoił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.04.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jaki mail 5 Żelciu?? Edziu, krzynke masz zapchaną!!! Kurka wodna, jokoś mało pojemne te forumowe krzynki;-) No za mało pojemne - zwłaszcza po licytacji to odczuwam. Skrzynka częściowo wyczyszczona. Aguś trzymam kciuki, za korzystną sprzedaż Twojego domku i znalezienia tego nowego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts