AgnesK 27.04.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Amalfi, jakos dotrwalismy do konca dnia. Dla Frania 5 min temu nastąpił ów koniec - śpi juz robaczek. Edziu, dzięki. Coś znajdziemy, byle tylko sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.04.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aguś, no pisałaś, że trzy maila dostałaś w sprawie sprzedazy domu, a ja mówię, że piaty będzie od kupca, tego kupca, co kupi. I tak ma być, piaty mail, to sprzedane! I..,, do Opola, ale już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Się pytam jak Francio na terapii słuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Oki, Żelciu, czekam z niecierpliwością na czwarty! Ziaba, do doopy było. 15 minut siedział z zamknietymi oczami, krzycząc, płacząc. Po prostu Frania nie było:( Dopiero po 15 min mu przeszło. To niestety robi się powoli standard. Ale czemu się dziwić?? Po tak długim czasie w aucie mały jest po prostu zmęczony i tyle. Logopedka jest super, jej samej jest strasznie przykro ze to tak wygląda - za każdym razem tracimy 10-15 min z 40 min terapii:( Boże, mam nadzieję, że niedługo dojazd na terapie logopedyczną z Franiem będzie trwał max 15 minut a nie 2-2,5 godz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 CZWARTY MAIL!!!!!! Żelcia............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.04.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Tfu tfu, czaren maren. Żelcia, onegdaj w Polszcze wiedźmy spławiali pod lodem. Jak sie sprawdzi , to popłyniesz... Pewnikiem jaką dobrą flaszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Niooo, piaty idzie, idzie i pieniądze ma! A szuka takiego spokojnego miejsca bo na emeryture się wybiera. Wnuki bedom przyjeżdżac z dużego miasta. Tak sobie wymysliłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.04.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Ziaba!!!!!!!!!!!! Żelciu, czekam na ten piąty;-) Zobaczymy jaka Twoja moc. Wierze ze wielka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nie moja, tylko Natki, bo to Natka już poddasze urządza. Ale podobno tak trzeba. Wizualizacja pomaga by się stało! Więc ja też tak robię. Piąty mail idzie!!! Musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Zeljcia - to Ty większa wiedźma ode mnie jesteś! No cos podobnego, surdum furdum, idę pomieszać, coby wzmocnić ten piąty, właśnie jaskółcze ziele zakwitło, przyda się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 No ja właśnie przyszłam zapytać czy juz jest ten mail, a tu jeszcze nic. No dobra, może wieczorem. W sumie dzień piękny, to może kupiec gdzieś za miasto wyjechał... A u Agi, to dopiero są..., takieeee widoki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.04.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 .... a tu jeszcze nic.... może już u notariusza są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.04.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) A idźcie w cholerę Jakieś 1,5 tyg temu zadzwoniła do mnie pośredniczka, ze ma klienta który poszukuje domu w naszej lokalizacji. Ja na to (głupia naiwna blondynka), że my już kupca mamy i dziekuję (). Dwa dni temu odkopałam numer do kobiełki i powiedziałam ze nasz kupiec kredytu nie dostał czy jej klient zainteresowany. Ona na to, że zadzwoni i pogada z nim. Zero telefonu, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niej 10 min temu. Powiedziała ze od 2 dni włącza się tylko sztuczna sekretarka na komórce, ze może czlowiek na długi weekend wyjechał, ze smsa mu puściła z prośbą o kontakt. Pamieta o nas i oddzwoni jak tylko będzie coś wiedziała. No to jest jakieś mini-mini światełko. Kolejne otrzymałam przed chwila na FB: "I have good friends in Poland, i will meet they today and diskuss....please give my number to your friend 0172/......)" Widomośc jest tak lakoniczna że napisałam do babeczki z Berlina o co chodzi, bo pytałam też o ogłoszenia u maklerów berlińskich. Sprawdzałam strony niemieckie. Jesli już mają opcję "Ausland" to ogłoszenia sa koszmarnie drogie. Najtańsza opcja tygodniowa kosztuje ok 30 eur Masakra. Ciotki, mieszac dalej w garach proszę! Franio dostał pierwszy prezent...urodzinowy:jawdrop: Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Aga... wydrukuj ogłoszenia i porozwieszaj u was w najbardziej uczęszczanych miejscach.... Nie ma jak to słońce i kasiaści turyści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Arnika mądrze gada! A kciuki wciaż! A Franio co dostał, od kogo, czy Mu się podoba i kiedy są te urodzinki, proszę przypomnieć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.04.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 .... proszę przypomnieć wszystkim! no ciotka, bilobil se kup 7 sierpień PS. na pierwszej stronie se przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.04.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Rowerek dostał od chrzestnej:)Już w ub roku chcieliśmy mu kupić, ale wtedy jeszcze b niestabilny był. Dziś cały dzień szaleństwo. Jazda niestety tylko w domu, na dwór nie chciał wyjść z rowerkiem. Nie wiem o co chodzi. Może ten koszmarny wiatr dzisiaj, może słońce, nie wiem. Ale rowerek w domu = szał.Zdjęcia jutro. poza tym stres, stres, stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Ale tak sobie myślę, że ogłoszenie w jakimś niemieckim serwisie to dobry pomysł. Czekam na zdjęcia młodego cyklisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.04.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Narazie nie dostałam odpowiedzi na FB. Czekam na piątego maila;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 A filmik z tej jazdy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts