AgnesK 30.04.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Kochane jesteście:) Mieszajcie ciotki...pliiizzzzzz A Franc na dworze szaleje!!!!!!!!!!!!!!!!! Zero wiatru = inne dziecko lece Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja blisko Łysicy, to tyż lece mieszać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Kuffa, jeszcze trochę pajęczych nóżek dorzucę, podagrycznik i wężową wylinkę - musi zadziałać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :stirthepot: :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.04.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dokładam kurzy kuperek średnio wypieczony. Teraz pójdzie jak po maśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.04.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Oby oby stan na dzisiaj jest taki:1. pierwszy kupiec może jeszcze spróbuje jednego podejścia2. pani Ania sprawdza zdolność kredytową No nic, ciotki, mieszajcie. A tak na marginesie - nie sadziłam, że banki az tak przykręciły śrubę! Znajoma z karpacza powiedziała mi dziś, że jej sasiadka sprzedaje dom od roku. Miała już 4 chetnych - nie dostali kredytu. Dobrze że my zaczynalismy budowę w innych czasach. Z 8 tys w kieszeni dziś nie mielibysmy szans na nic.. Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Tak patrzę, że piątego punktu brakuje, więc jeszcze jest miejsce jakby co. Obstawiam, że będzie miał zdolność, albo kasę i osobiście sie zdeklaruje, a nie będzie macał przez sąsiadów. Do tego nastąpi to do końca długiego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A ja uważam, że Wasz dom wart tej ceny. I działka piekna i miejsce super, widoki, że hej, a sam dom, bardzo ładny, mądrze rozplanowany i mądrze zrobiony, urządzony tak, że każdemu powiino się spodobać. Tylko kupić i mieszkać. Oglądałam też inne oferty i w każdym z tamtych domów ja bym zanim zamieszkam robiła poważny remont, a u Was spoko, się mieszka i już. To dużo znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.04.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Amalfi - CZAROWNICA NR 2:) I niech słowa twe w złoto sie zamienią Zelciu, mi tez nasz dom się podoba. Sąsiedzi nie tacy bliscy, ale w miare bliscy, budują dom, tzn już wybudowali, 30 m2 mniejszy niz nasz. 3 lata po nas zaczęli budowę, w czasach już drozszych. Do teraz wydali 600 tys.. A tak w ogóle to miałas leżeć, cooo A ja dzis totka pusciłam, 2 zakłady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.04.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Kurcze, Wy nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja Wam wierzę Trzymam sie tej magicznej "piatki" jak durna:) Tzn ona trzyma mnie przy zdrowych zmysłach:) Zdjecia na blogu wstawiłam z dzisiajszego dnia:) A tu wstawię jedno obrazoburcze zaraz:) Franek po wodzie dzis chodził.. dajcie mi kilka minut:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.04.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/7hIxLqiA0F7HOgoa8B.jpg u chrzestnej oczywiście, na plandece basenowej - ależ to było genialne cwiczenie na równowagę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ale superowsko! Mieszam, tylko ręce zmieniam, żeby nie przestać mieszać. Będzie doooobrze, będzie pani zadowolooooonaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.04.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Trzymam za słowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 i to było dobre ćwiczenie, bo nie mógł skakać, jakby mógł na batucie. Coś takiego powinien ćwiczyć A co do kupców, to ja nic nie piszę, ale mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Mam pewność,że dom trafi w godne ręce a uzyskana kwota pozwoli na zakup domu wwybranego przez Was:yes:.Będzie dobrze,ale na wszelki wypadek:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.04.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Oby oby Ewa, ciocia z wujkiem już jutro rano wyjeżdżają więc skończy się chodzenie po wodzie:( Ale to była rewelacja naprawdę. A jaką frajde miał mały! Tym bardziej że na plandece była maluska kałuża wody, z nocy, więc taplał sie w niej az milo:) Napisała do mnie pośredniczka ze zduńskiej Woli. Zaoferowała umieszcze ogłoszeń naszych z moim nr tel na 40 portalach, w ramach ich abonamentu. Sama jest mama 2letniego dziecka i byla bardzo poruszona nasza sprzedażą domu. Oczywiście wyraziłam zgodę na skopiowanie tekstu z naszego ogłoszenia netowego. Dostałam tez maila od mamy 3 dzieci z Wrocławia, zebym przemyslała sprawę, ze to taki piękny region itd, że może jest inne wyjście Biedna, była bardzo bardzo przejęta. Napisałam zeby się ie martwiła o Natke i Frania, że my nie do Wrocławia, bo sami nie jesteśmy ludźmi wielkiego miasta Niesamowite to wszystko.. No nic, czekamy dalej. Tzn teraz idziemy spać Dzieki kochani za wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.05.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 "majówkowe " pozdrowienia dla wszystkich. Ps. Rowerek super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.05.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Chcielismy dzis z rana pojechac do Cieplic na spacer rowerowy, ale Natka ma życzenie polecieć do kumpelki do Karpacza, więc Cieplice będa po południu. A zaraz basenik. Młodzież juz nie może się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.05.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Zaraz pojawimy sie na niem stronach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.05.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Tak hartowała się stal: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/BhrEzjhvNUnN1AQqDX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 01.05.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ale super zabawa, dzieci bardzo lubią takie zabawy z wodą. Trzymam kciuki za udane transakcje nieruchomościami.:stirthepot: Całuski dla Frania i Natki od forumowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts