ziaba 02.05.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Do zabawy z wodą w taki upał a Franek w pampersie ?? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.05.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Pampers był dopóki matka zdjęcia cykała. Potem pełen luz-blus;-) A nas dzisiaj ciotka Agduś nawiedziła. Z przyległościami;-)Wpadli jak po ogień, ale dobre i to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.05.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Pewnie ciotka Agduś chciała se po wodzie pochodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 A! to dlatego na forum jej nie ma... Po świecie się rozbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.05.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Amalfi...he he..spytam sie jej w sobotę, gdy ze Śnieżki będziemy biduków odierac:) Ewa, poczułam sie taka...doceniona tym światem ..na naszej karkonoskiej wsi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.05.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Sprawy domowe:podpisalismy umowy otwarte z 2 dużymi biurami, jeszcze 2 w planach - już rozmawiałam z ich szefowymi.Jesteśmy tez na 2 portalach niemieckich.Napisała do mnie przesympatyczna p posredniczka ze Zduńskiej Woli, która w ramach ich umowy z portalami umieściła nasze ogłoszenie za free. Tak sobie myslę, że jesli przy tak dużym rozdmuchaniu sprawy do końca maja nie znajdziemy kupca..Ale co ja gadam. Ciotka Agdus obiecała, że znajdziemy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 02.05.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Znajdziecie, bo innej opcji nie ma:hug:Dodatkowo mieszam(bo tak trzeba) za całokształt:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.05.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 U nas koszmarna burza z piorunami. Współczuję Agdusiowym w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.05.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ahoj! Dom sprzedany? Bo mi cosik się wydaje, że już coś powinno być. Agcia, dopiero widzę sms-a (miałam wyciszony), super nasz Lew wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.05.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Żelciu, ciiisza. Podpisałam dziś umowę z kolejną pośredniczką - to już trzecie biuro. Jeszcze mam 3 w plandach. Zobaczymy czy jutro zadzwoni ten pan , który dzwonił 2 dni temu. Przez telefon byl b zainteresowany. Zobaczymy. Ja bardzo bardzo licze na to, że po długim weekendzie cos ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.05.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 2 kolejne maile!Jeden od małżeństwa mieszkającego w miejscowości obok (Miłków, wujku Jamlesie) - będą się dowiadywać w banku o zdolność kredytową, drugi od pani zaintersowanej.Coś się rusza, kochani!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 05.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Kciukasy zaciskam! Przy takim nagłośnieniu sprawy musi się szybko udać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No przecież taki piękny dom i w takim pięknym miejscu!!! Za sam widok z terasu warto kupić!!! A gdzie dopiero urocza cała reszta! Gustownie urządzone, praktyczny projekt! No na prawdę, niech ci Kupcy się pospieszą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.05.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dobrze jest. Jak na nowe ogłoszenie, to zainteresowanie całkiem spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.05.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Pan , co miał dziś dzwonic w sprawie wizyty i wpaść, nie zadzwonił Narazie po informacji o cenie zainteresowanie wygasa:( Ale uprzejmie donoszę, że Agdusie z gór zeszli, spędzilismy razem bardzo miłe popołudnie. Franek pokazał cały repertuar swoich możliwości - od powiedzenia "pa-pa" miłym gościom już na wstepie (dobrze, że goście przygotowani), po ryk, by na końcu zasiąść na kolanach Agdusiowego i oglądać bajke po rosyjsku:jawdrop: Bajka już w moim lapku - Franek przezywał ja niesamowicie! Niezły mieliśmy tu ubaw z krasnala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Pewnie "Maszę i niedźwiedzia" oglądaliście. Fajna bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 05.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aguś, teraz jest długi weekend, spokojnie... pewnie potencjalni klienci orientują się w możliwościach kredytowych a to może potrwać kilka dni. Spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Potencjalni klienci szukają po prostu okazji. Normalne rozumowanie, jeżeli komuś się śpieszy, to może z ceny zejdzie? Podaj cenę w ogłoszeniach, to odsiejesz łowców okazji.Raczej radziłabym porozmawiać z miłym państwem z O na temat przeciągnięcia sprawy do jesieni... Jeżeli i tak mają plan zostać to może się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.05.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ewa, własnie jutro pośredniczka z Opola ma z nimi rozwawiać.Zobaczymy, co powiedzą.Ewa, we wszystkich ogłoszeniach w necie jest podana cena, tylko na tej mojej str internetowej nie ma. DPS, tak - MAsza i niedźwiedź!! Olu, też się tego trzymam.Mam nadzieję, ze teraz z wypoczynku wrócił nasz potencjalny kupiec. Chyba niedźwiedź gonił Franka całą noc bo dał nam tak popalić, że ledwie na oczy patrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.05.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) wieści z placu boju: 1. kolejny mail z konkretnymi pytaniami 2. za nami wizyta miłych państwa, którzy w imieniu swoich przyjaciół ze stolicy poszukują domu. Dobrze w każdym razie, że zainteresowanie jest. Ps. Franek po nieprzespanej nocy jest małym chodzącym płaczkiwo-jęczącym koszmarkiem.. Oby do 19. Wtedy pójdzie spać Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts