amalfi 08.05.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale zobacz jak okazale domek wygląda na tym nowym zdjęciu w porównaniu z tym sprzed czterech lat. No nie wiem, moje zdanie jest takie, że to zdjęcie z tarasem jest bardziej zachęcające. Nie wiem jak inni uważają. A nie możesz nowego zdjęcia zrobić z tej samej perspektywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oz ma rację z tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oglądam zdjecia domów konkurentów - kurka, prawda jest taka, ze u nas na działce ino trawa. Ostatnie 3 lata to nie był czas na sadzenie krzaczków i kffiatków:( Napradę nie ma czego specjalnie fotografować A rzuty mam już obrobione w picassie, o posadowieniu domu na działce nie pomyslałam! Dzięki. Zrobię po powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale zobacz jak okazale domek wygląda na tym nowym zdjęciu w porównaniu z tym sprzed czterech lat. No nie wiem, moje zdanie jest takie, że to zdjęcie z tarasem jest bardziej zachęcające. Nie wiem jak inni uważają. A nie możesz nowego zdjęcia zrobić z tej samej perspektywy? A jakbym wstawiła to zdjęcie i opisała ze ziemia nie porosła trawa bo taras nowy itd? Kurka, studenci koncza pisać, zaraz będe się zwijała z lapkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.05.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Myślę, że nowy taras to atut. Wiadomo, że nie będzie tak szybko do remontu. Napisz. ps. Daj studentom jeszcze ze dwa pytania dodatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Zrób zdjęcie tarasu stojąc w ogrodzie twarzą w stronę domu, żeby pokazać taras i dom. Przykucnij przed zrobieniem zdjęcia, zrób je tak, żeby powierzchnia tarasu zajmowała co najmniej 50% pow. kadru. Wcześniej postaw tam jakieś meble, donice z kwiatami (wynieś wszystkie z domu ), na stoliku filiżanka z kawą i rozłożony kolorowy magazyn, na jednym z krzeseł przerzucony przez poręcz pled lub kocyk, żeby była pełna sielanka. Potem prześlij do mnie, trochę je obrobię. Będą nadal prawdziwe, ale bardziej atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dojechałam do domu. Radek zrobił kilka super zdjęć!DPS..przykro mi, ale donic z kwiatami brak:( Wszystko, co było pozrzucal Bolek, ostały się ino ...kaktusy;-) Zaraz wrzucę zdjęcia nowe na stronę.Zajrzyjcie pliz i oceńciewywale to stare zdjęcie domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 08.05.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aga, ja też myślę, że lepsze zdjęcie z tarasem. Napisz, że taras nowy i świeżutka trawka posiana. Każdy normalny człek zrozumie i się ucieszy, że świeżyzna Co do kwiatków ja bym się specjalnie nie martwiła... przecież nie sprzedajesz roślin tylko dom. Nowy nabywca urządzi sobie ogród po swojemu, wedle własnego gustu. Spróbuj może zrobić jakieś zdjęcia z najdalszego kąta działki, tak, żeby złapać cały dom (albo chociaż jakiś większy kawałek), może coś od frontu, albo żeby się dało złapać domek na tle gór (nie wiem jak u Was z usytuowaniem domku).. może udałoby się iść do sąsiada, żeby z jego okna czy działki zrobić Was domek na tle jakiegoś fajnego widoczku... takie zdjęcia bardzo na ludzi działają... Pokombinuj, Aguś, zdolna "bestia" jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No a kto widział te nowe zdjęcia?Olu...looknij pliz:) Zaraz zrobie jeszcze skan posadowienia na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 08.05.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aguś, właśnie o coś takiego mi chodziło Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że naprawdę macie piękny domek! w pięknej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ufff:)lece po projekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie wiem tylko czy dobrym pomysłem jest to posadowienie domu - na papierze wygląda to co najmniej dziwnie, w rzeczywistosci nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 08.05.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A może by zdjęcie satelitarne z map googla? (maps.google.pl) Nie wiem czy są wystarczająco dobrej rozdzielczości, ale może spróbuj poszukać Waszego domku, może będzie fajne zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 OOOZZZ!!!!!!!! Nie żądaj ode mnie zbyt wiele:)odkąd zaczęłam pisac bloga musiałam się nauczyć wieeelu rzeczy. Nie doszłam jeszcze do map wujka googla;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 08.05.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oj... możesz mi napisać na prv Wasz adres? znajdę Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.05.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Albo z tej strony: http://www.mapa.szukacz.pl Moim zdaniem zdjęcia duuuuużo fajniejsze. Jeszcze jedno od strony ogródka koniecznie. Jak licho wyjdzie, to skasujesz. Daj tu do wątku, to ocenimy. Na tamtym starym dom wyglądał tak.... nędznie. Jak mała budka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 to zaraz wysle Radka z misja specjalną Dobrze mu idzie dziś robienie zdjęć Za jakieś pół godz ma przyjechac pan pośrednik - bardzo wydzwaniał do mnie ze chce podpisac umowę. Ooooki, możemy podpisać. Może akurat ma jakiegoś klienta?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aga, teraz jest super! Widać cały dom i okolice. Przepiękne miejsce i bardzo ładny dom, na prawdę gustownie wszystko, z umiarem, bez kiczu! A wiesz, to, że nie ma ogrodu zrobionego może być dobre, bo może ktos własnie po to szuka domu w takim miejscu by sobie stworzyć własny ogródek z widokiem na góry! A na zdjęciu widać, że miejsca na ogród jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oj, Żeluś, Ty to zawsze człowieka na duchu podniesiesz:)Zaraz 3 fotki wrzucę - mamy komin do obłożenia płytkami jeszcze - wyciagalismy kominy na jesień i ten 1 ostał sie do obróbkiGłosujcie które dać na str Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.05.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 1http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/m9PYx4IJAzzn571JGX.jpg 2.http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/P4Z9CSmCSee2SQvVjX.jpg 3. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/jPGsVDwq4joC7X8aJX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts