ziaba 12.05.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Są takie rzeczy , które są niewytłumaczalne.Ja wierzę w to, że zdarzyć się muszą, by wszystko miało sens. A sens poznaje się , kiedy wszystko sie zdarzy.I wtedy całość jest prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.05.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.05.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mam nadzieję, że się uda Nigdy nie wieadomo, jakie nam zycie numery wywine ale czasem zaskakuje pozytywnie W końcu dom pod śnieżką na emeryturze to super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.05.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Każdy człowiek ma swoje miejsce i każde miejsce ma swojego człowieka Muszą się tylko odnaleźć. Trzymam dalej kciuki, dopóki nie podpiszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 12.05.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 no super pomysł szczególnie w obecnych czasach trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 O tak, tak, już się temu ogródkowi przyglądam i ręce zacieram. Aga, powiem krótko, ten ogródek ma potencjał, dobrze rokuje a areału wystarczy dla zapracowanych ludzi. Więcej nie trzeba. Żelcia z operacją Stefka dobrze będzie. No nie inaczej. Czarownice wiedzą co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aga, szczęka mi opadła, kiedy zadzwoniłaś z rewelacjami. Na razie myśli nie mogę pozbierać, bo właśnie trwa impreza urodzinowa Magdy i towarzystwo przeniosło się na dół (a tak cicho i spokojnie siedzieli wcześniej w pokoju Magdy!). Już żałuję, że powiesiłam z powrotem worek do huśtania (taki z IKEI), zdjęty prewencyjnie na czas trwania imprezy Małgosiowej.Jeszcze mocniej trzymam kciuki za powodzenie całej operacji. To by było wspaniałe rozwiązanie! Czuję, że nie tylko zamienicie się domami, ale i zaprzyjaźnicie. Natka i Franek zyskają dziadków, a oni kolejnych wnuków. Będziecie się odwiedzali i wysyłali karteczki na święta! Mam takie przeczucie graniczące z pewnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wspaniałe wieści,oby zostały zwieńczone gromkim: hurrrrraaaa! W tej sprawie dorzucę liść majowej pokrzywy,dzwonki konwalii(też majowej) i kilka innych ziół.Łzy dziewicy, hmmm może te wylane na widok kandydata do ręki (http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon12.png i nie tylko):stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.05.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Jezu, Agduś, autentycznie wzruszyłam się.. Nich im tylko będzie tu dobrze, niech im sie tu cudownie mieszka, niech wnuki maja fantastyczne wakację , wtedy wszystko będzie dobrze.. (tak na marginesie - dzięki za informacje, chciałam Ci odpowiedziec, ale masz znowu zapchana skrzynkę ) Tolu, w razie kóś-cóś będę pukała po rady. Ale to dopiero za rok pewnie;-) Żeluś, jasne że będzie dobrze z operacją. Nie ma innej możliwości, po prostu nie ma:) Jejku, mieszajcie w garach bo to jest tak cudowna możliwość. No zresztą same/sami wiecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 (edytowane) Ta skrzynka jest chyba skandalicznie mała! Zaraz sprawdzę, co w niej siedzi. Na pewno nie była zapchana. Nie wiem, o co biega. Edytowane 12 Maja 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.05.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Agduś, wyslałąm 1 pw na próbę, przeszła. No to wysmarowałam pw nr 2, tę właściwą i... Agduś has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. wrrrrrrrr Jutro zadzwonię A imprezą Małgosi sie nie martw;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Po imprezie. Trwała od 16.00 do 21.00. Teoretycznie... Tak Magda napisała w zaproszeniu, ale ostatni gość wyszedł godzinę później. Przedostatni niewiele wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.05.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) Agduś, czekaj ..za jakiś czas będą impresski pełnogębowe. Moja młoda urządziła kiedyś takie party, że do dziś się o nim mówi. Trwało ponad tydzień ( za naszym przyzwoleństwem ofkors) pod naszą nieobecność. Po powrocie zastaliśmy : dom stał z murami i fundamentami, wysprzątany, wypachniony, pościele wyprane, wykrochmalone, kot i psy zapasione po uszy. W lodówce zakupy..Mąż czujnym okiem policzył nawet kule bilardowe - nie było się czego przyczepić. Miooodzio ! Nasi zapłotni przyjaciele żywi , trupów zakopanych po ogrodzie brak. I wszystko było cacy do momentu otworzenia śmietnika. Małżonek zbladł, aż ściany się chwycił Oczywiście serce matki natychmiast zareagowało ''Kochanie, no pomyśl, tydzień czasu, ponad 40 osób się przewinęło, na stałe mieszkało z 10, każdy po piwie i kawałku pizzy to jaka wychodzi liczba puszek, butelek i kartonów ?" Śmieciarze byli zachwyceni, samego złomu aluminowego było ładnych parę kilogramów:no: Samo najlepsze przed nami, uwierz mi Edytowane 13 Maja 2012 przez ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Agus, ja tez tak Agdusia pomyslałam, że z tej zamiany wyjdzie nie zła przyjaźn na całe życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.05.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 rany jakie wieści... trzymam kciuki za te transakcję. Ja też czuję, że z tego zrobi się przyjaźń.Żelcia będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Teraz jeszcze ci ludzie z Opola powinni wejść na foruma i poczytać, jak ich tu wszyscy lubią, jaką nadzieję w nich pokładają, jak wierzą w ich dobre serca, jak dobrze im życzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.05.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Nioo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.05.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Oj kochani, kochani. My tak się cieszymy, że aż się boimy tej radości. Pociesza mnie, że pani Ola (pośredniczka z Opola) powiedziała mi, że ich narada/rozmowa trwała w piątek bardzo bardzo długo. Mam więc nadzieje, ze nie jest to takie fiu-bździu, w końcu to poważni ludzie. Mam tez nadzieję, że ich dzieci podejdą do tego pomysłu entuzjastycznie mając w perspektywie taką bazę wypadową w góry i że będą utwierdzać rodziców w ich decyzji. W końcu dziadkowie w bloku we Wrocławiu a dziadkowie w domu 3 km od Karpacza to jest różnica, cooo.. I powiem Wam, że do tego domu poszliśmy bez przekonania, Radek nawet nie chciał tam wchodzić twierdząc, ze to pewnie kolejny niewypał. Przed wizytą ja z panią Olą twardo negocjowałam warunki umowy.. Udało mi się obiżyć już i tak b niska stawkę o kolejne 0,5% i teraz jest mi normalnie głupio..Bo ona tak sie przejmuje całą sytuacja, obiecała mi, że zrobi, co będzie w jej mocy, aby dopiąć nasza transakcję. W życiu bym nie pomyślała, ze pokaże tym państwu zdjęcia naszego domu!! Jeszcze 2 tygodnie i wszystko będzie jasne. Tzn..termin przeprowadzki do Opola wyznaczony;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jeszcze dwa tygodnie trzymania kciuków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.05.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts