AgnesK 20.05.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Agduś , ja tez tak liczę Żelciu, wiesz, że i ja się boję cieszyć? Ale powiem Ci/Wam, że perspektywa mozliwego przylotu ludzi z UK daje mi poczucie mega-spokoju. No i przed chwilą odpowiedziałam na kolejnego maila dot domu. Coraz ich więcej. mam wrażenie, że akcja przekazywania informacji przez FB zaczyna przynosic owoce. Już nawet nie licze tych maili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.05.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Będzie dobrze bo inaczej być nie może:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 21.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Aguś chwilkę mnie nie było bo w tak zwanym międzyczasie powiłam byłam córkę- 4 kg żywej, kudłatej wagi Ja myślę, że kupiec Waszego domku jest już tuż tuż- jakoś mam takie wewnętrzne przekonanie, że lada chwila będziesz szaleć i szukać pudeł i narzekać "kiedy my tyle rzeczy zgromadziliśmy?" Strasznie się cieszę, że dom w Opolu ma takie dobre wibracje- skoro Franuś tak chętnie i odważnie tam idzie to znaczy, że będzie się Wam tam dobrze mieszkało. Co do diagnozy to ja i tak już dawno się zgubiłam ale wiem jedno- Franek się wymyka wszelkim diagnozom i czarnym scenariuszom więc w ogóle nie ma co do serca brać "czarnych przewidywań". A jeszcze.... gdy byłam w szpitalu na noworodkach leżało dwóch chłopców z 31 tc bliźniaki- takie maleństwa...... Ten większy ważył niecałe 1,5 kg Serce się krajało jak się patrzyło na te wszystkie rurki, sondy itp. Ale ich stan chyba i tak nie był zły skoro leżeli w zwykłym szpitalu a nie w klinice gdzie trafiają najcięższe przypadki? Tak sobie myślę w każdym razie.... Całuski dla Twoich kochanych, mądrych dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.05.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) łomatko i córko:)Ngel, gratulacje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kruszynko ngelowa , witaj na świecie:) Oby okruszki dobiły do 2 kg i uciekały do domu:) Edytowane 21 Maja 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ngelko, gratulację! Wszystkiego dobrego dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dołączam i ja do gratulacji dla Mamy i córki - najserdeczniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ngel, wszystkiego dobrego dla kruszynki gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Gratulacje dla dumnej mamy z racji urodzin królewny:)Zdrowego i ciekawego życia dla córci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 KOCHANI JEST AUKCJA NA FORUM - DLA NASZEGO TOMKA1950http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?243-Urodziny-Tomka1950-AUKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.05.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No! To do roboty teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.05.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Czy ja Wam pisałam o poważnych możliwych kupujących z Londynu? Oj, chyba pisałam. Dostałam właśnie maila - dziś wieczorem będą zamawiali prom, 2.06 po południu maja byc u nas!!! A na weekend zapowiedzieli sie kolejni oglądacze:) Nie wiem czy powaznie czy nie, ale baaaardzo im sie dom spodobał i o cene nie pytali:) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będzie dobrze:) Wieeeeeeeeeeeeeeem, mówiliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 I nadal tak mówimy! Nie może być inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Matka - olimpijski spokój zachowaj, ja Cie proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.05.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 topsze, topsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ktoś dzieciom na Dzień Dziecka dom kupuje?! Ale czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.05.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Za sekundę już mnie na trochę nie ma, a jak wrócę , tłustymi literami ma być "sprzedane". No. I tyle z zaleceń - poleceń. :bye::bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 23.05.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 o jaaaaa to njusy!!!!! Aga mocno trzymamy no MUSI coś z tego wypalić- JESTEM PEWNA!! Drineczek w łapkę i luuuuuuuz p.s. dziękuję za gratulacje i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.05.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ktoś dzieciom na Dzień Dziecka dom kupuje?! Ale czasy! My w pierwsze urodziny Agaty kupiliśmy pierwsze mieszkanie stwierdziliśmy, że na osiemnastkę trza będzie jakąś rezydencję Aga, mimo, że coś z 17tym nie wypaliło nieustająco pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.05.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Olu, a może to 17,06 ma być? Ci państwo przyjada tylko na 3 dni z dzieckiem. Wyjeżdżają w poniedziałek. Na pewno będziemy wiedzieli w która strone sprawa zmierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ktoś dzieciom na Dzień Dziecka dom kupuje?! Ale czasy! ????? ......... przeczytałam wszystko ale nic nie doczytałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts