Żelka 23.05.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Czy ja Wam pisałam o poważnych możliwych kupujących z Londynu? Oj, chyba pisałam. Dostałam właśnie maila - dziś wieczorem będą zamawiali prom, 2.06 po południu maja byc u nas!!! A na weekend zapowiedzieli sie kolejni oglądacze:) Nie wiem czy powaznie czy nie, ale baaaardzo im sie dom spodobał i o cene nie pytali:) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będzie dobrze:) Wieeeeeeeeeeeeeeem, mówiliście:) Oj Arnika nie bądż taka dokładna! No dobra, dzień po Dniu Dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Eeee to to ja czytałam... , ale przejrzałam bog, sprzedaż, i nie znalazłam, że ktoś chce dla dziecka dom kupić... tak Żelcia ja zrozumiałam z Twojego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Za sekundę już mnie na trochę nie ma .... na którym oceanie będziesz? może da się tam ogłoszenia porozklejać chociaz to raczej będzie nie potrzebne, do tego czasu nie będzie czego kupować, chyba, że na licytacji albo innej aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.05.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Eeee to to ja czytałam... , ale przejrzałam bog, sprzedaż, i nie znalazłam, że ktoś chce dla dziecka dom kupić... tak Żelcia ja zrozumiałam z Twojego posta. Bo to był żart;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.05.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 na którym oceanie będziesz? może da się tam ogłoszenia porozklejać chociaz to raczej będzie nie potrzebne, do tego czasu nie będzie czego kupować, chyba, że na licytacji albo innej aukcji Akcja zatacza coraz szersze kręgi. Dziś już 5 maili z pytaniem o dom dostałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Niech se oni przestaną bawić w listonoszy, a zaczną w sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Tylko wiesz - Ty dobrze kupca wybieraj, żeby domu nie skrzywdził i o niego dbał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 No to mamy dzisiaj rekord - 7 maili z zapytaniem o dom A na FB wczorajsze moje ogłoszenie udostępniono 326 razy Rany, super:) Dla państwa z Londynu zarezerwowałam dziś nocleg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.05.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Tfu, tfu, sklep otwarty, spieszta się kupujący! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.05.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 (edytowane) 2,5 tys wejść wczoraj na naszego "bloga sprzedazowego" było! Lece do Tomka sprawdzić jak tam aukcja sie rozkręca:) Zaraz zbieramy się do Wroclawia. TSH nadal podwyższone Edytowane 24 Maja 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 24.05.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wierzę, że wśród tylu oglądaczy jest kupowacz! Innej opcji nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.05.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Rany 2500 tyś!!!! No to nie ma mocnych, gdzieś jest nowy właściciel domku z widokiem na góry!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ngel, gratulacje kudłatych kilogramków. Agnes, może nie doczytałam, bo ja tak z doskoku. A słyszałaś o Synapsis w Wawie? Bo pisałaś, że się do Wawy wybierasz. Kupiec zjawi się lada chwila. Czuję to przez skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.05.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Amalfim, słyszałam o Synapsis. Oni diagnozuja dzieci do 3 r.ż. Kolejka jest straszna. Ale wiesz co, mam takie uczucie, że Franc jest w dobrych rękach.. Juz wrócilismy z Wrocka, euthyrox w górę. Jest jeszcze jeden pan b zainteresowany, ale z Pomorza, ze 2 tyg ma być w naszych okolicach. ja jakos tak spokojne jestem..Kurcze, przy takim rozpowszechnieniu akcji musi się udać. ide na dwór na chwilę przewietrzyć głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nie wiesz czasami z jakiej miejscowości z tego pomorza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.05.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nie wiem:( Ale zajrzyjcie na bloga i zobaczcie czego Franio dzis dokonał - filmik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Ależ sukces. A jak sie cieszy z wyczynu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.05.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Te rączki do góry mówiące - brawo ja, to jest coś tak słodkiego, że nie wiem. No po prostu dumna jestem, że jest NASZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.05.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nooooooooooo:) To już taki gest :hurra" Frania:) Strasznie nas nim rozczula:) Łapki w górę Ale zebyście wiedziały/widzialy /widzieli ile radochy on miał z tego zjazdu!! Potem jeszcze z 2 x zjechał. Oj, będziemy musieli do nowego ogrodu (oby oby) wysupłać na przyszłe lato KONIECZNIE na taką zjeżdzalnię, huśtawkę i drabinkę. On teraz sam się rehabilituje!! A z hustawka w Prodeste mnie wyprostowali. To ze Franca mała nasza jest sie w stanie hustac 50 min świadczy o podwrazliwości przedsionkowej he he Ale tu jest plus - przynajmniej sie nie spawi z przehustania i choroby lokomocyjnej nie ma (czy jest związek nie wiem,, ide spać jutro R zaczyna robić cokół żeby dom troche wypięknic jeszcze Surfinie łapią oddech w wiacie na drewno po 2 dniach koszmarnego wiatru. Chyba bedziemy je wstawiać tylko na wizytę oglądających:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mój Stef do dzis lubi się bujać, tego mu nigdy dosyć. Ale Franio w wieku Stefka też będzie się bujał. Jeno na huśtawce z piękną dziewczyną! Wszystko będzie dobrze Aguś! Wyszlifujecie Frania jak cenny diament i kiedyś nikt nawet nie będzie wiedział, że trzeba było szlifować. Aga a ja też myslałam o tym, żeby ten sprzęt ogrodowy zabrać do nowego ogrodu w Opolu. Moje sąsiadeczki mają, jedna 9 druga 6 lat i wciąż uwielbiają takie rzeczy, więc Franio na pewno też jeszcze długo się pobawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts