EZS 30.05.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Agnieszka, suchy kaszel jest postacią astmy. Oczywiście jak nie ma innych przyczyn...No i taki z cechami "astmatycznymi" czyli szczególnie po wysiłku lub jak obok jest alergen. Daj jej ten steryd, zaleczy nadreaktywnośc to przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.05.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Hej, kochani. W sprawie Natki jutro kontaktujemy się z nasza pulmo-alergo.Kaszel jakby ciut zaczyna sie zmniejszac - słowa natki. No i dziś nie miała w-fu więc generalnie czuje sie lepiej. Franca okNa terapii sluchu we Wrocku było w miarę.Oczywiście po przyjeździe młody miał gdzies terapię, był ryk, mini-paw (wiedziałam ze tak będzie, skoro wczoraj był to i dziś)Ale potem poszło ok Pierwszy dzien bez pytan o dom..Ostatnie ogłoszenie na FB (z niedzieli) udostępniono tylko 25 razy...Poprzednie (10 dni przed tym ostatnim) 995 razy..Chyba ludzie powoli sa zmeczeni tematem. Poczekam do wtorku.Jeśli nic nie wyjdzie z wizytu weekendowej, to trzeba będzie znowu podkręcic akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 30.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Puk, puk.. Można ?Zaglądam tu codziennie od jakiegoś czasu i kibicuję.Mocno trzymam kciuki.Kupiec będzie- po prostu Wasz domek czeka na "właściwą osobę".No i zdrówka życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.05.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ooooo, następna Ciotka Franiowa:) Witamy, a wchodźcie, wchodźcie, dobra kobieto:) No to turbo doładowanie do kciuków w weekend proszę Dostałam godz temu zapytanie od babeczki z Kowar. Szuka domu, ale napisała jasno ze cena rozstrzygnie czy nasz dom wchodzi w rachubę Nie odpowiedziała jeszcze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Agnieszka, nastaw się może jednak, że to może potrwać kilka miesięcy. Większość tych wejść szuka okazji cenowych. A wam musi się trafić ktoś, kto szuka okazji lokalizacyjnej (jak mnie się trafił ) Będzie dobrze, ale nie wiem, czy zaraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 31.05.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 O kurcze, nie myslalam, ze tak trudno sprzedac dom, i to w tak atrakcyjnej miejscowosci! Trzymam kciuki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Trzymam kciuki dla Anglików, ale nic więcej nie powiem prócz, tfu, tfu i Depsie poproszę o gary, duże gary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.05.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ewa, ja sie tak czepiam kazdego kupca jak teraz naszych Londyńczyków - perspektywa ich przyjazdu pozwoliła mi trzymac psyche w pionie przez ostatnie 2 tygodnie. Jeśli oni nie kupią...cóż, będze musia znaleźc inego psychotrzymacza. I tak z kffiatka na kffiatek.. Mam już wypis z ksiąg.Przy dobrych wiatrach dostaniemy jutro plan zagospodarowania z UM. Wtedy bedzie komplet.Wszystko wyjaśnie sie do niedzieli. Pani się nie odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 31.05.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ooooo, następna Ciotka Franiowa:) Witamy, a wchodźcie, wchodźcie, dobra kobieto Dziękuję ! Z wielką przyjemnością będą Ciotką !!!! I kciuki trzymam mocno, mooocno !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Trzymam kciuki dla Anglików, ale nic więcej nie powiem prócz, tfu, tfu i Depsie poproszę o gary, duże gary! :stirthepot: :stirthepot: Babo jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.05.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Własnie potwierdzili przyjazd!!! Za 2 minuty północ. No, teraz moge iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Własnie potwierdzili przyjazd!!! Za 2 minuty północ. No, teraz moge iść spać ale najpierw włożyłaś szampana do lodówki kupią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Franio, Natalka, wszystkie Dzieci i wszyscy dorośli z dzieckiem w duszy, szczęśliwego Dnia Dziecka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No! To teraz pozostaje mieszać w kwestii londyńczyków. :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pamiętam i w sprawie wiadomej trzymam to co akurat mam wolne:yes: Przytulasy Natce i Franiowi zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.06.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Maj nejm iz Stres BIG STRES :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 01.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 3mam wszystkie możliwe kciuki . Za to żeby Anglicy od pierwszego wejrzenia się zakochali w Waszym domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Maj nejm iz Stres BIG STRES :stirthepot: Langsam, langsam... aber sicher! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 01.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Londyńczyki przyjadom, funty przywiozom i domecek kupiom, to ja Wam mówię forumowa babcia Franusiowa. Całuski dla Franusia i Natki z iokazji dnia dziecka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jezioro spokoju. Jezioro spokoju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts