Anna Wiśniewska 01.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Maj nejm iz Stres BIG STRES :stirthepot: Ot, poliglotka! Aguś, będzie dooobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.06.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Zżarłam pół wiadra lodów, ptasi nabiał, zaraz idę po czekoladę.Czy mnie mdli?Nie.Prawdziwy Stres mdlenia się nie boi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.06.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Zjadłam czekoladę. jest 1. cholerka, jakoś nie jest mi lepiej, ale ide spac:) O rajuśku, ale jazda bez czymanki, mówie wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Śpisz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 02.06.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Agnieszko, na luz prosze mi tu wrzucic - co ma wisiec, nie utonie. A co do Londynczykow to mam bardzo dobre przeczucia, nawet jak po dzisiejszej wizycie nie beda chcieli sie na 100% zdeklarowac, tylko poprosza o czas do namyslu. Bo ze dom ich zauroczy, to nie ulega kwestii...W kazdym razie i ja mieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dobra, dom prawi wysprzątanyR leci po ingrediencje na ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 O Boże Aga, jak przeczytałam Twojego posta wyżej to zamiast wysprzątany przeczytałam wysprzedany... Może to jakiś znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 02.06.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 trzymam kciuki, artykul super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 http://jaas.blox.pl/resource/kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ola, oby tak było:) No nie dzwonia, cholerka.Ja obstawiam 16-17 łomatkoicórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 A dlaczego zerar na FM jest 2 godz do tyłu? Czy tylko ja tak mam?? hm.. Czego by się tu jeszcze czepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aga, jak nie oni, to będą inni. Jest jeszcze trochę czasu, te kilka miesięcy masz w zapasie. Jak będziesz tak reagowała na KAŻDEGO potencjalnego kupca, to nie dasz rady sama ze sobą. Już chyba lepsze moje czarnowidztwo w rodzaju "uwierzę, jak zapłacą".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Czarnowidza to ja mam pod reką, mój osobisty "Postepny Czerep":) Dlatego ja musze hurraoptymistycznie, zeby na łeb nie dostać O 18 będą. Co będzie, to będzie. Narazie - jak już pisałam - żyję ta wizytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 02.06.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 o matko to czekamy na wiesci , jak tylko wyjda daj znac co i jak .trzymamy , trzymamy zaciskamy !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Oki. Ra poleciał do sklepu po cóś na kolację, w razie w.. Jeśli będą konkreta a dłuższa nasiadówa to puszczę smsa do Żelki i DPS, zeby uprzejmie doniosły. A jak krótko i na temat to sama doniosę. Żeby tylko Franulek dał radę, bo dla niego zaczyna sie problematyczna pora - on o 19 idzie spać. mam nadzieję ze nie uderzy w ryk jak wejdą. Będziemy kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jak uderzy w ryk, to wytłumaczysz, że on tak ma i właśnie dlatego musisz go rehabilitować i dom sprzedajesz, żeby kasa na to była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aga, tylko na dzień dobry ładnie się przedstaw, pamiętaj - nie mów "my name is stres", tylko "my name is Agnieszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.06.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 trzymam kciuki i trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 02.06.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Czary-mary, czary-mary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Eeeee wizyta się przedłużyła... znaku nie ma... znaczy siedzą..Bez wiadomości to może i dobre wiadomości... Nieraz kupuje się samochód za 20 000zł i ogląda, ogląda.. i sprawdza.. i ogląda i myśli... A tu dom , inwestycja sporo większa niż samochód... Powiem tylko, że jakby to klepnęło, to mistrzostwo świata, bo zastój jest bardzo duży w nieruchomościach.... Każda z nas mieszkanie za sporo mniejszą kasę sprzedawała przez kilka kilkanaście miesięcy, opuszczając z ceny... nawet czasami sporo... ja tak miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts