kraania 02.06.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 A może nie odreagować a się z nią pożegnać... Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dopiero wyszli:) Od 18 do 22 siedziliśmy. Przesympatyczni młodzi ludzie. Dom im sie bardzo podoba. Jutro idą w góry przemysleć sprawę i w poniedziałek maja dać nam odpowiedź Ta sobie myślę, że ostrozny optymizm jest wskazany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 02.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nie mogłam wcześniej zajrzeć bo goście wpadli, ale kciuki trzymałam. Zaglądam , a tu nic nie wiadomo. No to trzymam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 02.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 He, he ściągnęłam Cię AgnesK moim postem - jak zaczynałam pisać post wyżej, to jeszcze nie było Twojego wpisu, a teraz już coś wiadomo. Jest dobrze!! A kciuki i tak trzymam dalej. Miłej niedzieli dla wszystkich Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 O raju, przeczytałam poprzednia stronę.. KOCHAM WAS!!! Żelka, nie rycz!! Głupio mi było tak przy stole ssmany puszczać. Raz ino wstałam i do Żelci pusciłam a że komóra ma stara i sie wiesza to trwało to jakbym epistołe pisała:) Ludzie cudni, przesympatyczni, gadało się z nimi jak ze starymi znajomymi. Co jakiś czas wchodziliśmy w ton powazny o domu w kwestiach szczegółów Ale to tacy ludzie , z którymi mozna mówic otwartym tekstem. Tak jak oni nam powiedzieli ze dom im się bardzo podoba, ze pokoje wieksze niż na zdjęciach, że widać ze starannie zbudowany itd, ale teraz gdy stoja przed taką decyzją musza ją przetrawic i przegadać. Jutro idą w góry i wtedy bedą przegadywac temat. W poniedziałek mają się do nas odezwać. Przyjada i powiedzą tak czy nie. A jeśli tak, to bedziemy rozmawiac o szczegółach. O jezu... idę winko walnąć dla kurażu o jezu... Żeluś, nie ryczysz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Super wieści A Franio dał radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Franio okLudzi fajni, mają syna w tym wieku, więc babeczka wiedziała jak podejśc do Frania lecę do R na winko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.06.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Doczytaliście? Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Doczytaliście? Mam nadzieję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No pewnie, że doczytali, wszyscy już wiedzą, tylko spać poszli, bo się zmęczyli tym czekaniem! Muszą odespać stres, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No to do jutra trza Anglikom przesyłac telepatycznie: kupić, kupić, kupić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No to doczytaliście odnosiło sie do mojego maila z wczoraj pisanego po godz 22. 2,5 kieliszka wina zabiło mnie. Mam głowę kwadratową. Masakra:) Pogoda jest, więc poszli na bank na Śnieżkę. NIech myslą, niech myślą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wiem jedno - sprzedaży domu nie będe mogła opijac winem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dobra - dostaniesz nalewkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 03.06.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Trzymam co trzeba. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dzięki:) Właśnie ciocia Natalia podrzuciła rachunek za rehab za maj. Franiu rogal jak zobaczył ciocię, a potem ryk, ze nie zostaje:) To już 10 dni bez rehab i przerwa potrwa jeszcze tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.06.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Myślę,wysyłam ,trzymam;)lepsza będzie nalewka np pigwówka:)Odpoczywajcie i nabierajcie sił do kolejnych działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ja już czekam na wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts