AgnesK 04.06.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Za jakieś pół godz puszczę im smsa z prosbą o informację o której planują do nas wpaść.Ja mam dziś wolne, ale z Natką trzeba podjechać koniecznie do naszej pulmo-alergo. Niech zmieni jej ustawienie leków, bo Natalia przez kaszel koszmarnie spi w nocy. Dziś nie moglismy dobudzic jej do szkoły taka była bidula padnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Czekamy, a dla Natki naszej dzielnej kciuki trzymamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 No i wiesz - pisz, co tam londyńczycy wymyślili. Natka koniecznie do alergologa, bidula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nic, narazie zero wieści.Puściłam smsa, ale nie doszedł. Albo maja wyłaczony tel, albo poszli gdzieś w podziemia jakieś.W każdym razie na odchodnym przedwczoraj powiedzieli, że co by nie było, na pewno przyjada się pożegnać.Czekamy więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 04.06.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ło matko,czyli dalej nic nie wiadomo... A ja F5 wycieram od rana... Nic to, trzymam kciuki ślę fluidy.Co ma być to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Aga ja dostałam dzisiaj taką piekną, taką wyczekaną wiadomość więc może to jest poniedziałek cudów i wspaniałych wieści?? Czekam niecierpiliwie na niusy od Anglików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja też, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 p.s. ja mam tylko nadzieję, że ten brak wiadomości oznacza, że trwa ustalanie szczgulufffffffffffffff...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 04.06.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 no i???? czy ktoś coś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nikt nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.06.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Tfu, tfu, nic nie powiem, aby nie zapeszyć. Ale wiecie, co myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja nie wiem, mnie już w żołądku ściska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Już jestem, zaraz wsio opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Znowu zasiedzieliśmy sie prawie 3 godziny.Wszystko obgadaliśmy, pokazalismy papiery, wyciagi z ksiąg itd, ustalilismy cenę.Poprosili nas jeszcze o max tydzien do namysłu. Dom im się b podoba, musza przemyśleć lokalizację, jeszcze raz wszystko przemysleć na spokojnie z perspektywy Londynu.Mamy nadzieję, że decyzja bedzie na tak tym bardziej ze zgodzilismy sie na ich cenę.Zobaczymy..Myslę ze do niedzieli dadzą nam ostateczna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 No to pozostaje zachowac ostrożny optymizm, popluwać w tył przez lewe ramię i mieszać, mieszać, mieszać!!! :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 niemniej, jeżeli ktoś przyjdzie oglądać, to nie odmawiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Nie, nie będę odmawiała.Właśnie dostałam maila z Niemiec z prośba o kontakt z zainteresowanym czlowiekiem.Już mu napisałam, ze gotowa jestem udzielić kazdej odpowiedzi:) Kurcze, czuję się jakby walec po mnie przejechał. Natka dostała steryd wziewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ja czuję, że to się skończy ostrą walką między Niemcami a Anglią i cena domu pójdzie w górę.Za co trzymam kciuki bezustannie!Pozdrowienia dla Natki od dziewczyn i od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 04.06.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 o matko trzy dni mnie nie bylo bo wiruuusisko zlapalo nas a jak te trzy kartki czytalam to z niecierpliwosci chcialam juz nie czytac tylko znalesc konkretny wpis Agnes - sprzedane no i przewracam na ostatnia strone a tu du.... pa hehehehehedobra poczekam jeszcze tydzien rety dlaczego az tydzien . trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Agduś, no fajnie by było. Nie będę narzekała. Dobrze ze sa chetni. Jakoś damy radę, tylko drugi etat w Opolu musze znaleźć Aprilka, ja mam nadzieję ze do niedzieli facet się zwerbalizujeZobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts