swojaczka 08.06.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Po podejrzeniach Arniki "wlaznęłam" do DePeSi no i zanim pojawiły się fotki też już byłam prawie pewna,że Franuś i Spółka zalegli u Niej{czyt. Forumowej Dobrej Duszy i Pomocnej Dłoni].:)Doskonały teren aby się zresetować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Depeś a cukinie smakowały Franiowi? Jakie Depsia cukienie zaprawia!!! Mówię Wam! Ja robiłam też, ale kurka ani trochę podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Franek wiele rzeczy u nas zrobił i zjadł po raz pierwszy w życiu! Ale nie chcę Adze włazić "w ogródek", jutro wieczorkiem sama Wam wszystko opisze. Przecie też musi mieć trochę radochy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 He, he, no to czekamy, jak juz trzeba być tak cierpliwym. Fotki Frania wynagrodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No i trzeba pomyśleć o psie w nowym domu. Zdjęcia świetne. Widać, że się świetnie wszyscy bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Najbardziej mi się podoba, jak kobitki wiją wianek, a Franek z boku wcina ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 09.06.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 ale superancko.czekamy na relacje . no a jutro niedziela ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.06.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/06/100_3519a.jpg Widać, że szczęśliwe dziecko! Zgodnie z moją dewizą, że dzieci są albo czyste, albo szczęśliwe Ale fajnie!!! :wiggle: A ja dziś puchnę z dumy! Moje chłopaki dali dziś czadu Fotorelacja na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.06.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czeeeeeeeeeeeeść Relacja na blogu:) I zdjęć dużo:) Aniu, zaraz wpadnę do ciebie poczytać, ale teraz idę na kolację. Będziemy jeść chlebek od ciotki DPS z konfiturmi DPS i popijac erbatką DPS:) Jejku...czuje się tutaj jakby mmieszkała w jakiejśc metropolii!!!!!!!!!! U DPS to jest dopiero cisza! Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 09.06.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witam Czy widzieliście odnośnik na głównej stronie Onetu do historii Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 09.06.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Tutaj wklejam jakby ktoś nie wierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.06.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 O matko...aż mi się gorąco zrobiło..To już rozumiem skad dzis tyle pytań o dom, maili pisanych dziś po południu..Rany Julek. Boże drogi!No właśnie przyszedł kolejny.O rajuśku.. To sie uda, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.06.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 NA BANK AMEN Tez czytałam na onecie i tak sobie pomyślałam, że teraz to się ruszy PS. Ale Wam zazdroszczę takiej kolacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.06.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Łoj pękam:) Ale jedzenie to jedno. Czy wy wiecie ze od takiego szoku tlenowego to śmyrgla można dostać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Nie przeginaj tylko z tym śmyrglem, hę? Jedzenie jest normalne, zwykłe, po prostu nie chemiczne, nie fabryczne, a domowe, w tym chleb, konfitury i ziołowa herbata z różą. Niemniej radochę mam po zbóju, bo Franc pierwszy raz tyyyle rzeczy zrobił! I na dodatek obżerał sie serdelkami (półtora serdelka!) a normalnie absolutnie kiełbaski nie rusza! I w ogóle - ja nie wiem, o jakie problemy u Franciszka chodzi, ale u nas było normalne cudne dzieciątrko, przeurocze, uśmiechnięte, szczęśliwe, aż piszczał z radości chwilami! Być z nim to sama przyjemność, a Nata jest zupełnie wyjątkowa - dziewczynka idealna! Dzisiaj nasz pies szczekał. Franek to słyszał. Stanął, słuchał, zastanawiał się. Rodzice wołali go do auta. I on olał to szczekanie, odwrócił się na pięcie i spokojnie i równym krokiem poszedł!!! Mama nawet o tym nie wie, tylko Natulka widziała, mam świadka!!! Chałupę sprzedacie, to pewne, wiem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Widzisz Depesia, u Was to nawet psy przyjaźnie szczekają Fajnie, że tak miło spędziliście razem czas. Frajda i dla Frankowej rodziny i dla Was PS. Ja tak sobie od jakiegoś czasu dumam, że te "problemy" Franciskowe to cywilizacyjne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ja wpadłam na chwilkę zobaczyć co się dzieje... Dobrze będzie A pies dla dziecka idealny.. sama kupiłam dla Emila jak miał 4 latka i nic nie mówił... po 2-3 miesiącach zaczął. Wybór padł na Lwiego Pieska (taka rasa) bo ma włosy a nie sierść, to bardzo przyjacielska rasa, ozdobna i do towarzystwa, jest mały, ale nie tak maleńki jak Jorki, które są jakby nie było terierami... No i to był strzał w dziesiątkę.. z tego co wiem jest kilka sztuk w Polsce w dogoterapii, a psów nie jest zbyt dużo w PL . Polecam Ni i chciałam się dowiedzieć czy kupiec na dom jest czy państwo z A się odezwali... bo będę bez neta przez tydzień... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.06.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 A wiecie, ja tak sobie rozmyślam, że w ogóle wiekszość problemów naszych to z cywilizacji wynika. I tyle. A smyrgla mozna dostać. Powiedziałam DPS że przyjedziemy nast ępnym razem pod warunkiem, ze niania dla Franca będzie. My tam mogliśmy spac całą dobę A Natka fajna jest, to prawda. Fajny ma też bajzel w pokoju. DPS mnie uświadomiła ze to normalne. Niech będzie:) Odpowiedzi na moje maile na razie brak. Londyn także milczy. Liczę na odp jutro. Franek idzie w kilku obszarach do przodu. Jeśli ma dobry dzien, to toleruje wiele problematycznych bodźców. Coraz ladniej pije z kubka - ciotka widziała. Pieknie pokazuje 'nie ma' mówiąc przy tym 'nie' Pojawiło sie 'k' Te wszystkie drobne kroczki cieszą jakniewiemco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 A ja czytam "pojawiło się K" i aż mi wstyd się przyznać jak to zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.06.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A idź ty:)Choć powiem Ci, ze kazde nowe słowo mile widziane:)A takie w pełnym brzmieniu to juz w ogóle:) Pytanie do Ewy i znających sie na sterydach:Ile trzeba czekac az zadziałaja? Wg mnie, na chłopski rozum, sterydy wziewne działaja miejscowo, więc poprawa powinna byc od razu, prawda? No jest trochę, ale DPS może potwierdzic - natka nadal kaszle strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts