aprilka1000 10.06.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 no i .........dlaczego oni tak trzymaja w napieciu , no ! a moze zapomnieli ze maja dac dzisiaj odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.06.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Aprilko, powiedzieli, że dadza odp do tygodnia. Jutro po południu mija dokładnie tydzień.Ino ja sobie wykoncypowałam, że przy wolnej niedzieli będzie okazja do spokojnego pmyślenia, przeanalizowania itd.A ja już nie denerwuję się. Załozyłam pesymistyczny scenariusz i już.Idę spac zaraz bo o 6 pobudka do robotySpokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nareszcie - nie denerwujesz się. Już ja wiem, że i tak... Ale w końcu zawsze lepiej jest być przygotowanym na wszystko, jeśli człowiek się miło rozczaruje to tylko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Też czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.06.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Brzydko napiszę, ale mi pachnie normalnym chamstwem. Kulturalny człowiek mówi o co kaman a nie ściemnia o czasie , perspektywie itd. To tak, jak by ktoś kogoś poczęstował ciastem i kawą, a ten drugi powie, że udzieli odpowiedzi za tydzień czy mu smakowało. Państwu odwagi zbrakło powiedzieć o wątpliwościach . A tu nie chodzi o to czy ktoś się poczuje obrażony - tylko o to co ludziom nie pasuje. Nie wiem..daleko do wszystkiego ( po Londynie to dziura jakich wiele ) czy ogół za te piniędze miał być bardziej ku pałacowi...Ale się na Boga mówi - a nie zachowuje się jak dziecko w piaskownicy. No to życzymy państwu z L wszystkiego najlepszego i by ich przyszli sąsiedzi gdzieśtam kiedyśtam mięli hodowlę nutrii za ścianą. (też jestem chamem za takie życzenia, ale za to ładniejszym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 11.06.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ziaba - alez to ladnie ujelas . Agnes to uff ze sie nie denerwujesz ( troszke mi sie wierzyc w to nie chce ) ale za to ja przezywam jak mrowka okupacje .Bylam przekonana ze to do niedzieli mieli dac znac - no coz trzymajmy kciuki dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ... I w ogóle - ja nie wiem, o jakie problemy u Franciszka chodzi, ale u nas było normalne cudne dzieciątrko, przeurocze, uśmiechnięte, szczęśliwe, aż piszczał z radości chwilami! Być z nim to sama przyjemność, a Nata jest zupełnie wyjątkowa - dziewczynka idealna! Depesia, masz wolne miejsca, bo chyba Frankowi i Natce wakacje by sie przydały, rodziców pewnie też by zabrali rachunek na Muratora wystawisz albo forum się zrzuci jak zobaczyłem zdjęcie Franka w lesie i na furce to myślałem, że z Wujkiem Sołtysem na prawdziwki się wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 heloł Maciejka pozdrawia Franeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A nie denerwuję się czuje się jakby walec po mnie przejechał był.Poczekam do wieczora. Jesli odpowiedzi nadal nie będzie, napisze smsa.Jeśli i na to odpowiedzi nie bedzie, to sprawa jasna.Narazie nie chce mi sie wierzyc w takie milczące zakończenie sprawy , bo ludzie naprawdę b sympatyczni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ziaba, baaaardzo obrazowo, jak zawsze:) Ivo, dziękujemy za pozdrowienia:) Przekażę Jamles, a może zjazd forumowy u DPS?..he he:) Aprilka... za te okupację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ja się piszę na zjazd u Depesi :D:D może w takim układzie udałoby mi sie wreszcie do niej dojechać Aga - zerknęłam kilka stron do tyłu i widzę że się Wam, a przede wszystkim Franiowi, tam podobało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 nooooooo, fajosko było;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Zawiamy się na popijawę u DEPSi ? pewnikiem będzie zachwycona;) Agnieszka po wizycie u moi , zjawił się kocior, po Depsi mam nadzieję że jaki piesior, hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ja tam bardzo proszę, zjazd chętnie, byle termin dobry się znalazł! Co do chałupy - kochani, chyba trza jeszcze raz poudostępniać na fb i wszędzie tę sprzedaż, trza nam trąbić i buczeć, walić w bębny i ogłaszać. Sprzedamy to - ja wierzę w nasze forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 mam przerwę.Ryczeć mi sie normalnie chce z bezsilnosci.Kurka, ile to jeszcze [potrwa????Może ja jestem człowiekiem małej wiary, ale na L juz nie liczę.. W ogóle nie wiem czy jest na co liczyc..Kurcze, chałupka nowa, cena (chyba) rozsądna.. Teściowej w piwnicy brakCo mamy jeszcze zrobić, zeby się udało??? Przeciez nie wystawimy domu za 350 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Aga - w razie W mam w zanadrzu mały pomysł. Nie łam się, damy radę! ZOBACZYSZ. :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 No to możecie mi składać gratulacje jako najwiekszej naiwnej blondynce kolejnej (nie wiem już której) RPWysłałam smsa, odp: nie jestem jeszcze zdecydowanyNosz! Tak trudno było powiedziec wczesniej????? Wprost????I do tego dostałam mail z fundacji - za rzeczy na aukcje charytatywne allegro tez nie moge dziękować!To skąd brac kase???Pod latarnie mam iśc???Żaluję, pierwszy raz tak bardzo załuje, ze nie zostałam po studiach za granicą.Żałuję z całego sercaPieprze to wszystkomam dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wiara we mnie, ze sie uda siegnęła dnaZbierac kasy nie mozna, prosic o pomoc nie mozna..cholera, nie mogę ryczeć przeciez bo zaraz ide na wazne zebranieI co ja mam temu dziecku powiedziec za ileś lat????? o co?Wiecie co, ja nie daje juz radynaprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nie jesteś sama, Aguś, jak już będziesz mogła to się wypłacz, a potem obetrzemy Ci nos i zrobimy tak, że będziesz sama się dziwiła, że to takie proste!!! No Ci mówię. NAPRAWDĘ mam świetny plan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.06.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Aguś trzymam kciuki.. Nie wyrzucaj sobie że nie wyjechałaś. Nie przewidzisz wszystkiego co los przyniesie. Nasz grajdół jest jaki jest... Zobaczysz będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts