DPS 18.06.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kurcze speców ni ma, kupców ni ma... A koszty terapii dojazdowej ogromne!!!!!! Aguś, ja nie wiem już jak pomóc, czuję się bezsilna... Jedynie co, to wierze, że Franio da rady, czy będzie przeprowadzka, czy nie..., Franio da rady. Ale wciaż tez kciuki trzymam by się spełniło, to co sobie życzysz. Tylko czy te kciuki są coś warte... p.s. zaraz mi Depsia wyczepie te czarne mysli przez tyłek... No jednak trochę mnie znasz! Boszsz, ciotka, jak Ty czasem potrafisz głupio gadać, to szok, że taka mądra, a takie głupoty gada! Aguś - ja Cie proszę, nie nakręcaj się!!!!!!!!! Będzie co będzie, idź poczytaj o determinizmie, przyda Ci się mała dawka tegoż! Ja tam swoje wiem - i tak wyjdzie na moje i wszystko będzie dobrze. Ot, zimna skała się znalazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.06.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 wulkaniczna...przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.06.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 no i sie śmiejom ze mnie noide spać po po kilku nockach maratonu padam na twarzjutro pogadam sensownie (chyba) dobrej nocki a poooowidełka od DPS...palce lizać..mówię wamjezu jakie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 18.06.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ooo gada ze idzie spac a siedzi dalej browarka sobie walnij albo lampeczke i bedzie gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.06.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 mysle ze Fr się odpieluchował! a wiesz ze cyba synapsis robi kursy na takich specjalistow? Cos więcej powiesz? Czy to dla rodzicuf też robią, czy jeno dla specuf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 19.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a moze nie musza sie wyprowadzac , moze bedzie rehabilitacja na miejscu - zgadlam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.06.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wątpie. Aga pisała, że chodzi o France. France, Franek? Czy France, Francja? Wykonczy nas ta Mama Franka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dostałam maila od p Ewy, kolejny raz pyta o szczegóły do t domu. Tzn najpierw o dom a teraz dopytuje o infrastrukturę.. Nic nie powiem bo wczoraj w kwestii niewiadomej nic sie nie wydarzyło. Czekam na lekki choć rozwój sytuacji. Jak sie lekuchno rozwinie, puszczę farbę Promis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Byle do jutra, bo ja dopiero jutro zajrzę, muszę wyjechać na popołudnie i pół nocy po synusia na lotnisko, 300 km! Ot, wymyślił sobie taki port lotniczy, zamiast do Berlina, po Bożemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ale fajnio że synuś przylatuje:) A z synową? Dostałam smsa od Natki: "Mam srednia 4,85!!!!!!!!!! Kocham moją szkołę!!!!!" Jezusie...4,85????????????????????? Dumna jestem jak pafff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 to pasek będzie gratki dla Natki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.06.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aga, tak czytam (bo jestem na wygnaniu i net mam z dosoku jedynie) i sobie myślę, że ty jeszcze nie spotkałaś nikogo, kto by faktycznie chciał kupić dom. Z tego, co piszesz, to miałąś na razie oglądaczy, spekulantów, osoby, które by może chciały ale się boją kredytów i jedną rodzinę na kolację (przypuszczam, że nie przewidywali kupna). Może teraz ten ostatni? W każdym razie nie masz co przejmować się komentarzami, stwierdzeniami że drogo itd. Jak trafisz faktycznie kupca, to sprzedasz. Mam tylko nadzieję, że niedługo. Ale... na wszelki wypadek weź pod uwagę, że może to potrwać i może przestaw się psychicznie A Natce bardzo gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ewa, dzieki. nastawiac zaczne sie chyba dopiero na początku sierpnia. narazie cały czas mam nadzieję.. A przy okazji - natka kaszle juz b sporadycznie. Czyli to na bank alergia Fajne filmiki dziś z Franiem nagrałam - na blogu jest cały opis, ale zamieszczę choć 2 filmiki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.06.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Brawo!!! Psy niech sobie szczekają a ja boso maszeruję drogą. No i wstaję z siadu bez trzymanki/podpórki,no i stopy pokazuję mamie i jestem calutki wesoły.Franusiu sama radość patrzeć na Ciebie. Natalko, ogromnie cieszy mnie Twoja średnia,gratuluję jesteś WIELKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Franio idzie jak burza! Gratulki dla Natki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Swojaczko, od pewnego wieku dopiero wstaje się z podpórką Poza ty,,,przy takiej ilości siłowni w tygodniu... Żeluś, idzie idzie Fajne widoki u nas cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.06.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 wzruszyłam się Franio cudny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jutro Wrocław. tzn - właściwie od minuty to dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Idziemy dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 A widoki to cudne i tylko te ptaszki słychać. Jak w bajce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts