aprilka1000 20.06.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 no prosze jaki dzielny chlopak gratulacje dla Natalki - pasek musi byc - a co w nagrode planujesz za piekny czerwony pasek ?no bo byc dumna jak pafffff- bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ożesz, jakieś wypasione okno edycji odpowiedzi mi sie pokazało! U Was też dwa paski ikon narzędziowych do formatowania tekstu? Aguś - Natce BARDZO BARDZO gratuluję, było jasne, że taka mądra dziewczynka nie może wypaść inaczej niż z taką wysoką średnią! Uściskaj dzielną Najlepszą Siostrę od ciotki, proszę! Franula - tak po cichu myślę, że może to Karuś sie przyczynił troszkę do tego zwycięstwa...? Brawo, mówiłam, że będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Wróciliśmy z WrockaFranio przygotowany na wyjazd wg zaleceń z Prodeste był dziś po prostu innym dzieckiem!Pani logopedka nie mogła wyjść ze zdumienia, że tak dostosowana terapia do dziecka może dać tak spektakularne efekty.Mówiła cały czas ze to inny Franek , bo tak faktycznie było.Wyszliśmy z PZG po prostu w euforii.Słuchajcie, to az niewiarygodne ile można osiągnąć, jesli dziecko ma celowana terapię, ma swojego terapeute, który sie nim zajmuje...Ten dzisiejszy dzień był po prostu niesamowity.NIESAMOWITY Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 20.06.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Cieszę sie z postepów Frania, Natalcproszę pogratulować wspaniałych wyników w nauce. Długo nie zaglądałam z powodu wielu zawirowań w naszym życiu.W piątek (15.06.) po dlugiej i ciężkiej chorobie pochowaliśmy mojego męża a tatę Asi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Kochane, współczuję Wam z całego serca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.06.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Bardzo współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Mamo Asi, przykro mi bardzo. Trzymajcie się z Asią i całą Rodzinką. Aguś, świetnie! A w jaki sposób przygotowaliście Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jak to się plecie na tym forumie - jak w życiu - smutna wiadomość, z radosną... I jak w jednym wpisie zawrzeć współczucie i radość? Ano chyba normalnie - jak w życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Kochani, na blogu jest opis i zdjęcia Franiutka z dzisiaj. Żeluś, praca na planie aktywności dnia. Tak banalna sprawa a organizuje dziecku przebieg dnia, nastawia do tego, co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Byłam, czytałam, Franio taki chłopak sie robi, widać, że dojrzewa. Uwielbiam to Jego skupienie w oczach. No i w ogóle jest bardzo pieknym Dzieckiem. Super, że odnajduje się w tych zleceniach z Prodeste. Zobacz, niby taki drozbiazg a ile zdziała taki plan dnia!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) No...i piktogramy/pcsyPowoli kompletujemy wszytsko, dopiero teraz, bo niestety to też troche kosztowało kaski, musieliśmy rozłozyc sobie na etapy - zgrzewarka, folie, wywoływanie zdjęć itd itd. Pierdoły, ale kasochłonneDziś jeszcze zamówiłam na All tażmę z klejem, takż z rzepami, jeszcze trza dorobic zdjęc i będzie gucio:) Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mamo Asi - ogromnie współczuję, wiecie, że modlę się za Niego i za Was. Franuś - po prostu Wielki jest! Musi się udać z tą chałupą, no po prostu musi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.06.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 .. W piątek (15.06.) po dlugiej i ciężkiej chorobie pochowaliśmy mojego męża a tatę Asi. Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 To super Aguś. My też mamy to coś do foliowania. Foliuje stefciowy nawet te wieka od opakowania po serkach i jogurtach, by mógł sam wybierać co chce jeść. Nam jeszcze potrzebny jest taki komunikator. Musimy kupić. Tylko ja chciałam od razu taki co ma więcej krateczek, ale z tym jest problem u stefcia, bo tam jak naciskasz, nie ma kliknięcia i trzeba wtraznie naciskać, więc często jesttak, że stef naciska a tam nic nie gada. A z kolei taki co jak naciskasz jest lekki i ma kliknięcie wyraźne, to ma tylko 4 klikacze - czyli 4 słowa. O najlepiej idzie mu z takimhttp://www.harpo.com.pl/index.php?prtlid=1098&kat_id=166&art_id=328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Aguś ok. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 21.06.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No jasne!!a ja mam inny chytry plan- Aguś czy Natka lubi biżuterię? Nosi kolczyki? Bransoletkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 21.06.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mamo Asi- serdecznie współczuję Bardzo mi przyko, że spotkało Was takie nieszczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Żeluś, książeczka cudo!!!!Komunikatory sa cholernie drogie, niestety:( A czy wy wyobrażacie sobie, że Franiu po wczorajszym dniu przespał dzis całą noc... od 20 do 6.30.SAM. W ŁÓŻECZKU SWOIM!!!bez budzenia się w nocy!!!!Ja Wam powiem, ze w życiu nie przypuszczałam, ze moga być takie efektyNaprawdę!!! Mailowałam dzis z mamą Zosi (tez podopieczna Prodeste - kojarzycie aferę z babcia Gosią? Na nie obie anonim zlozył doniesienie).Mama Zosi prowadzi Fundację. Postanowiłam wpisac Frania do niej. Może być jednoczesnie także w Zdążyć. Należąc do Sawanti będziemy mieli dostęp do wszystkich pomocy - za tydzien mama Zosi przysle mi 500 piktogramów! Rany, powoli wszystko sie układa, jeszcze tylko 11 mały szczególik - dom. Ale jestem szczęścliwa, mówie wam Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Aguś ok. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 21.06.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 jestem za - jak najbardziej. Mamo Asi -wspolczuje bardzo [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts