swojaczka 21.06.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja też :yes:znaczy jestem za.Mamie Asi i Najbliższym -wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Żelus, ja w ogóle nie myślę o komunikatorze dla Frania.Cały czas wierzymy, ze młody w którymś momencie zacznie mówić. Tylko wiem, że komunikatory sa cholernie drogie - od innych mam.A książeczka - kochani jesteście, dziekuję Wam, ale ..nie, słuchajcie, bez przesady. Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Stef mi znowu naślinił na klawiaturę nie wszystko działa. Aguś Ty nam proszę nie odbierać radość z dawania prezentów. pociag pociagiem, to zabwaka jest, a książeczka może być pomocna w komunikacji, jeno proszę zapytać w Prodeste, cobyśmy nie zrobili dziecku krzywdy chcąc pomóc. Czekamy na odpowiedź od Prodeste, jak mamy zielone światełko to książeczka jest nasza, to znaczy Frania. I proszę nie protestować. Mnie kiedyś Ewka nasza forumowa nauczyła, że nie wolno odbierać ludziom radość którą mają pomagając innym, to Ty też się tego naucz Pani Doktór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Obiecuję ze zapytam. I tak chciałam:) Ale mam wypieki:) Zimna skała ma, znaczy się A wypieki po rozmowie telefonicznej I zimna skała chciała puścic farbę, ale...dostałam nakaz milczenia, może nawet do poczatku sierpnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja tak długo wytrzymam?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Początek sierpnia?????????????????????????????????? Nigdy w życiu! To za długo!! Ja nie wytrzymam Wiem, rozpocznę głodówkę! Mamo Asi, Asiu - ogromnie Wam współczuję. Bardzo mi przykro... DPSia, my musimy pogadać, wiesz? Wiesz, ze Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja byłam pierwsza z ta miłością I DPS coś mi nawet o ten-teges pisała;-) Ja tez do sierpnia nie wytrzymam. To może na początku lipca puszcze farbę? A jak sie nie uda to będzie na Was, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) To teraz znowu zero zainteresowanych na horyzoncie:( Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wytcymamy. Wytcymamy. Niech będzie dobrze, to i poczekać warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dostałam maila od znajomej mamy, którą poznałam w CZD ponad rok temu. Jej synek był tam operowany. Chodziłam do niej na OIOM z Franiem, bo synek też wcze sniak.Ona jest pedagogiem. Napisałą mi: "Cieszę się, że zrobiliście diagnozę i że zdecydowaliście się na terapię, zanim się porządnie obejrzycie Franek będzie siedział w szkolnej ławce z rówieśnikami i nikt nie zgadnie ile przeszedł. Mam u siebie w grupie chłopca 5 latek autysta, w wieku 3,5 lat zdiagnozowany, (..) nie domyśliłabym się, że to autystyczne dziecko. Rok porządnej terapii wyprowadził go tak na prostą, jest tak fajnym chłopakiem, patrząc na niego widzę, że z Frania potencjałem też tak będzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No pewnie, że Wam się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Agduś, dzięki:) Mielismy dzis poważna rozmowę - co jeśli sie nie uda..czy wycofujemy ogłoszenie..Zdecydowaliśmy ze nie. Nawet jesli dom sprzeda się dopiero w listopadzie.. Trudno. Bedziemy wtedy kombinować.To mi dało jakis spokój. Cały czas jednak wierzę ze się uda do końca lata. Mam odpowiedż od terapeutki Frania"Co do albumu - pomysł nie jest zły. Z tym, że trzeba będzie nauczyć Franka funkcjonalnei z tego korzystać, w przeciwnym razie zamieni się po prostu w zabawkę." Tu już sie zdam na p Ewelinę, żeby nauczyła nas obsługi I co jeszcze...aaaa, w ciągu 2 dni ma mi odpisac w kwestii oglądania świata do góry nogami (ostatnie filmiki - widać to)I pyta o postępy w odzwyczajaniu od włosów.Przyznam szczerze ze jeszcze nic z tym nie robiłam przez ostatni tydzień. Chodze spac tak późno, wstaje o 6 ze nie mam narazie siły na nocne walki z Franca. Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.06.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Aga ok. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 22.06.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aga a Natka nosi kolczyki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 22.06.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aga, a dalas ogloszenie o sprzedazy domu na niemieckich stronach?O, dostalam tytul! dopiero teraz zauwazylam. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.06.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Gabriela, tak , dałam. jestesmy na 2 portalach. Narazie zgłosił się 1 b mało powazny pan. Zapowiada się spokojny weekend:) Zdołam nadrobić zaleglości - mam nadzieję Żeluś, ok:) Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK uzgodnienia z Zelką:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.06.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Ale Żeluś, jestem Ci ogromnie wdzieczna, że napisałas mi o tej książeczce!! I mam nadzieję ze rozumiecie wyjaśnienia moje wszystkie:) Edytowane 22 Czerwca 2012 przez AgnesK wyjasnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 22.06.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Coś napisałam ale się rożmyśliłam- wyglądajcie listonosza Edytowane 22 Czerwca 2012 przez ngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.06.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Mam net, mam net!!! A nie miałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.06.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ale Franek dzis znowu coś fajnego zrobił Obrabiam filmiki na yt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.06.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jejkuuuu..jaka cisza... Widzieliście juz jak Franio spiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts