Agduś 24.06.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ja obstawiam, że raczej fachowiec od jakiejś rehabilitacji (szczerze mówiąc intuicja podpowiada mi też nieruchomości jakoweś, ale Aga zarzekała się, że nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 I co????????????? Bo ja czekam na tą rewelacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 To sobie jeszcze poczekasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 24.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 no tak , ale bedzie dobrze - kurcze szkoda ze ja dalej jeszcze w budowie - gdybym juz miala koniec to byscie nad morze przyjezdzali do mnie ( 30 min na plaze) ale juz nie dlugo , jeszcze troche Agnes bedziecie moimi pierwszymi goscmi w nowej chacjencie. no widzicie i nie pusci farby - dobra - wiecie co ? robimy zaklady Arnika co Ty tam palisz w tym domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 O Bożesz... to widać, że palę Muszę palić, bo nie mam innego wyjścia, żeby mieć ciepłą wodę... znaczy Ty mnie widzisz? Niemożliwe to jest .. nooo raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.06.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) padam z Was:) Agdus, żaden fachowiec:) Tzn fachowczyni jak najbardziej ino nie od rehab:) Aprilka, rozczuliłas mnie, dzięki:) Arnika, co palisz, no wlasnie, cooo? ja też widzę! Edytowane 6 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Jak to co... węgiel... czarny i bardzo dobry... Bo jeśli myślisz o papierosach... to jestem dużym ich wrogiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 25.06.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Agnes - no ma sie rozumiec ze sie sprzeda - innej opcji nie ma Arnika - wszyscy widzimy ten dymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.06.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) A tam, ja o niczym nie myślałam:) Chciałam Wam pokazać siebie samą w wersji "klon wiele lat później";-) Jak wczoraj zobaczylismy z Radkiem te zdjęcia, mało nie padliśmy:) Norrrrrmalnie cała mamusia:) W dziecięctwie ofkors;-) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/bPmESw8MWsa8kYaXTX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/OoG88kg37NgpXGGvNX.jpg Tak, pielucha mocno sforsowana nauka picia:) My w domu na taki stan mówimy "spompiren pieluchen":) Masakra, co? Dostałam przed chwilą smsa od Radka: "Franio zjadł dwie kromki chleba, jak się zapytałem czy chce jeszcze, to pokazał znak 'koniec'. Spytałem czy koniec, on powtórzył ten gest." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasz mały geniusz:rotfl: Edytowane 6 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.06.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Nie chce zmora chlapnąć z jęzora, to widać ma powód. Być może ma rację, bo wiecie..jak się człowiek pochwali przed, to potem nic z tego nie wyjdzie. ćwiczmy się robaczki w cnocie cierpliwości i przypomnijmy sobie jak cnota była wystawiona na pokusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.06.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ziaba..he he... Ja wam powiem, ze jak kupiec sie znajdzie, to mi juz żadne zapeszanie nie bedzie straszne:) Byle sie znalazł, wtedy wygadam wsio. Żebyście tylko rozczarowani nie byli, bo ja nie wiem, co wy tam sobie wyobrażacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.06.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 klawitura wciąż zep$uta to emotinków używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Aga normalnie trzymasz nas w niepewności ....osiwiejemy, wyłysiejemy i się pomarszczymy z tego myślenia....a Ty litości nie Masz nad nami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.06.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Sie zawzięla,że ho ho:lol2: zniesiemy to z godnością, cierpliiiiwie, odpłacimy przy okazji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No Francę to my znamy - a ten pierwowzór klona to gdzie? Ta mamusia z dziecięctwa znaczy? Dawaj foty, matka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.06.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Poszukam, tzn postaram się i skany wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Nooo i coooo... że niby ja mam do zakonu i cnotę szukać, czy cnotliwa być... Ziaaaba... to było 100 lat temu.. tfu... 22 lata temu... Aga.. nie każ nam do zakonu iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 normalnie w proteście przeciwko milczeniu Agi zaczniemy głodówkę nie wiem jak Wam ale mnie do cnoty cierpliwości i innych daleko...no strasznie ciekawa jestem i tyle... a Franio...kurcze to genialne Dziecko jest i tyle! matka szukaj tych zdjęć z dzieciństwa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 25.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Franio - super - do przodu - do przodu. no wlasnie matka - foty prosimy a swoja droga to ciekawe gdzie to podobienstwo hmmm chodzi o palec w buzi ??? czy o pieluche ??? ale wieki temu to takich pampersow nie bylo jeszcze - chyba no ciekawe , ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.06.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Aprilka...zołza wylazi z ciebie;) Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts