Jagustynka 27.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Agnieszko, nie przejmuj sie, ze studenci czytaja - w koncu to dorosli ludzie sa, a ciekawosc ludzka rzecza jest. Poza tym mlodzi ludzie sobie uswiadomia, ze zawalony egzamin to wcale nie jest najwieksza tragedia w zyciu. Czyli ich przy okazji troche wychowasz. A co do braku prywatnosci to jest to niestety druga strona medalu. Ale jak bedziesz chciala zniknac na jakis czas, to mysle ze (wprawdzie baaardzo niechetnie), ale wszyscy to doskonale zrozumiemy. Ale przyznaj sama: dalabys rade tak jakis miesiac nie pisac ? Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Jagustynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 No tez coś! W życiu! jak zechce zniknąć, to najwyżej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.06.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Jagustynka, MIESIĄC?????????????? Ja o tygodniu pisałam:) A i to nie wiem czy dam radę... Jeden pan sie zastanawia o jezusie...mysl...myśl... Edytowane 6 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 27.06.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 niech nie mysli tylko kase na stol wyklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.06.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Się wytłumaczyć przyszłam z tym wróżeniem. Ludki kochane, ja potrafię tylko chwilówki. Nie długie czasy. Jak bym wiedziała, to bym % od liczb w totka brała. Wczoraj pokazałam młodzieży swoje zdolności i ...no i nagrabiłam sobie ze wszech stron. Zaczął się mecz, wprowadzali za rękę dzieci , a ja "widziałam " jak Hiszpanie cieszą się przeokrutnie z wygranej w karnych. I palnęłam durno, miast dzioba zatkać. Oczywiście nasłuchałam się , że ( ekhm ) Hiszpanie nie mają szans, że ble ble - w każdym razie Espana no pasa. Ja swoje , oni swoje. No i się stało co się stało. Młoda przyszła do sypialni i walnęła tekst " mama, z tobą wszystko dobrze ? ( no dobrze ) - no to proszę cię , nie rób więcej takich numerów bo raz, że się K przestraszył ( chłopak młodej ) a po drugie, cały mecz szlag trafił " Nikt mnie nie koocha buuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ziaba no my Cię kochamy:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 No i masz - taka to nagroda Cię spotyka... Aneta rację ma, my to Cię kochamy, więc jak będzie Ci smutno, to wal do nas jak w dym! Słuchajcie - jak mam termin złożenia papierów w skarbówce do 30 -go tego miesiąca, a to akurat sobota, to chyba mam wtedy prawo w poniedziałek złożyć, nie? Ta księgowość skarbowa mnie przerasta. Ziabstwo proszone na kawę do wiedźmy Depsi jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.06.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kocham ziabę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.06.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ziaba, mnie możesz mówić, co będzie. uwielbiam oglądć filmy, które wiem, jak się kończą. Ksiażki też czytam od tyłu. Więc możesz się nie krępować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ziaba, na mnie młody też się wq....... za to, że krakam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 A ja zawsze krakam przed meczem, potem nie oglądam, chyba że naprawdę słyszę emocje, to podnoszę wzrok znad laptopa. Piękny wieczór dziś mamy, cieeeeepło, błękit nieba, słońce świeci... I wilgotne powietrze... I nie krakać mi o żadnej zarazie ziemniaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.06.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Ziaba, a u nas widzisz co z domem???? Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Koniec sesji!!!! Sprawdziłąm ostatni egzamin włąsnie! A niech kto o komis złoży... Ziaba, a u nas widzisz co z domem???? :wave: Aguś no to trzeba winko otworzyć! Depsiu ja też nie oglądam...mam lepsze rzeczy do roboty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja oglądałam Piękny mecz był! I wspaniała Italia! Jak oni grali!!!!!!!!!!!!!!!!! Ufff, Depesia, tak, jeśli dzień złożenia i zapłaty w US wypada w sobotę lub niedzielę to termin z automatu przechodzi na poniedziałek Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.06.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Sprzedasz. Ino nie tak szybko jakebyś kciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2012 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Znaczy się, że nie w nastepnym tygodniu?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.06.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 a moge opowiedziec o chomiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/pcMVet9kF8HIwGnfaX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 a moge opowiedziec o chomiku? a co o chomiku??? Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Uff, no to dobrze, że w poniedziałęk mogę - w niedzielę przysiądę i zrobię, co wyjdzie to wyjdzie, najwyżej potem będę jeździć poprawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts