jamles 03.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Oooo, kochana - to za to zdanie Francik powinien bezwzględnie jakąś nagrodę dostać! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... chyba dżemiki wiśniowe są główną nagrodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.07.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nie wiśniowe, wujek, tylko truskawkowe z różą Taki panicz:) A zobaczcie na blogu co Francys dzis wykombinował był A ja uciekam na all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Wykoncypowałam, że nijak inaczej, tylko musisz zacząć dla dziecka produkować własne dżemiki, mama. Teraz sezon na wiśnie, kup ze 20 kilo, podrzucę Ci dobrzy przepis i nie trzeba będzie zamawiać nigdzie i będziesz miała swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.07.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Byłam na blogu. Można powiedzieć, że dziś zostaliście zaakceptowani jako rodzice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 też byłam na blogu i... spodziewałam się tego. Franc ma 3 lata. Teoretycznie. Praktycznie 2 z kawałkiem. Po prostu powinien zacząć mówić i tyle. Te eye, makatony i inne cuda ułatwiają mu pracę ale i tak by zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Moje niewcześniacze było i zaczeło gadać jak skończył 2,5 roku (chyba nawet blizej 3), ale jak wtedy zaczął to do dzis nie skończył - czego i Wam zyczę brawo Franula, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Moje niewcześniacze było i zaczeło gadać jak skończył 2,5 roku (chyba nawet blizej 3), ale jak wtedy zaczął to do dzis nie skończył - czego i Wam zyczę .... czy On czasem u mnie nie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 czy On czasem u mnie nie mieszka mieszkac to nie, ale zapewne go słyszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.07.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Oj, Wy to jestescie...kochani;-) DPS, Twój pomysł mi sie nie podoba Francowi sie nie podoba Ty robisz najlepsze dzemiki:) Jutro ostatni dzień w robocie cuuudownie:) spadam:) pa Edytowane 6 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.07.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ekhm..Aga, czytaj jaśniej. Depsia normalnie wymówiła Ci tzw krzywy ryj i z matczyną troską Ci go prostuje. R. posiada zdolności nad zdolnościami to i dzemiki upichci jak talala. Dygać nie trza będzie i paliwa buchać .Wyjdzie jak nic taniej i z tatusiowych renców smakować będzie równie dobrze jak z Depsiowych. Szykuj się Matka na odsłuch nieustanny katarynki samoczynnie nakręcającej się . A spróbuj się poskarżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Krzywy to on niebył, a gdzieżby... Ale z dyganiem i paliwkiem - święta prawda! Dobra, jak R. przyjedzie teraz z Natką, to Go namówię, na pewno mu się spodoba taki pomysł! Dobra, wiem, sama znajdę drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.07.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) coś tam Edytowane 5 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 To już dziś masz wakacje.. już teraz czy za chwilkę ? Moje ciut wcześniacze o miesiąc zaczęło mówić coś koło 4,5 roku, do dzisiaj nie przestaje, nadaje jak Bielicka ... i czasem marzy mi się cisza... ale zaraz chwilkę po tym przypomina mi się yyyyy yyy yyyyyy ... i już niech tak nadaje... dam radę wysłuchać, najwyżej się wyłączę... U Jamlesa też go słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.07.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) W sumie już mam wakacje:)Napisałam "w sumie" bo wzięłam sobie chłopca na korepetycje. Edytowane 6 Lipca 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 I bardzo słusznie, chłopiec na pewno wiedzy potrzebuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 I bardzo słusznie, chłopiec na pewno wiedzy potrzebuje! a w jakim wieku ten chłopiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.07.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Malka...mityguj się Nieletni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 I bardzo słusznie, chłopiec na pewno wiedzy potrzebuje! Ciotka, w wakacje?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.07.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Noooo, jak poprawka pod koniec sierpnia, to nie ma zmiłuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Biedaczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts