DPS 06.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Kudy tam biedaczek, farciarz raczej!Jakbym miała takie nauczycielkie, to bym po niemiecku zasuwała jak sam Hans Kloss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Malka...mityguj się Nieletni:) na to paragraf jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.07.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Malka, ta... Ale nieletnich uczyc można, nawet trza:) U nas znowu burza sie zerwała. DPS, mam nadzieję, że Was dziś w nocy ominie. Droga do Wrocka podmyta - jest wyrwa w drodze jak po trzesieniu ziemi W pon trzeba będzie górkami do Wrocka leciec z młodym Zaraz prundu nie będzie pewnikiem. Co sie dzieje?? Do środy ponoc ma być tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Biedaczek z racji poprawki, a nie nauczycielki!Narażę się, ale napiszę: nie lubię niemieckiego. No nie podoba mi się i już! Rozumiem więc nieszczęśnika. Pogoda porąbana całkiem. Kiedy czytam pana Korwin-Mikke, który twierdzi, że globalne ocieplenie to mit, a nawet gdyby było, to same korzyści z niego będą w postaci mniejszych rachunków za ogrzewanie, to mi się nóż w kieszeni otwiera! Jeszcze trochę, a bez klimy się żyć nie da. I gdzie tu oszczędności? A te wszystkie powodzie, dziury w dachach, wyrwy w drogach, płonące od piorunów domy? To też korzyść? Ja się tylko cieszę, że Niepołomice z racji położenia pomiędzy puszczą a Wisłą są omijane przez burze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.07.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 U nas już po nawałnicy - jeszcze pana, ale juz ok. Burza poszła dalej w kierunku Jeleniej.Było dośc krótko , około godziny, ale bardziej intensywnie niż wczoraj.Mam nadzieję, ze nikt dziś nie ucierpi, jak wczoraj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Malka, ta... Ale nieletnich uczyc można, nawet trza:) aaaa, bo to o korki z niemieckiego chodzi .... U nas upały od połowy czerwca się utrzymują.Może3 dni chłodniejsze były (tak koło 25 st) a burze i gradobicia to już tak powszechne, że gdy ich nie ma to zdziwiona jestem. Coś się wlecze od zachodu.....pewnie zaraz znów lunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ja w tym roku grad to tylko w TV widziałem i .......... niech tak zostanie a Franek jak reaguje na burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dzień dobry, ja już mogę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.07.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 U nas od dwóch nocy koszmarne nawałnice. Współczuję ludziom z okolicznych wiosek..U nas ziemia super, rzeka uregulowana, drzew wokół brak..nic sie nie dzieje, ale to, co sie stało w Maciejowej w poprzednia noc, to koszmar. Wyobrażacie sobie, że na głównej ulicy wzdłuż której płynie taka maciupeńka rzeczka-smródka było 1,6 m wody?... Od samych opadów.. Wszystkie domy wzdłuz drogi zalane - 180 sztuk.. Droga do Wrocławia nieprzejezdna (dlatego w pon będziemy musieli do Wrocka górkami lecieć).Po tym, co przesżło 2 dnoce temu przez Maciejową, wczoraj mieliśmy porządnego stracha.. DPS, jak u Ciebie???Mam nadzieje, że tej nocy deszcz i wiatr nie poczyniły więcej szkód!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.07.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 ja w tym roku grad to tylko w TV widziałem i .......... niech tak zostanie a Franek jak reaguje na burze U nas tez gradu nie było. A Franek przy tych upalach pada jak betka ok 18.30 (!!!!!) i przesypia całą nawałnicę W ciagu dnia jest smerf maruda, ale kto z nas nie jest w te temperatury???? W poniedziałek jedziemy z mlodym do nowej pani dr od oczu. Postanowilismy nie leciec juz do Wawy do prof Prosta, bo od roku z oczami wsio jest ok, więc bez sensu go tak męczyc drogą i wydawac taka kupe kasiury. Stwierdzilismy, że dopiero jeśli ta pani dr stwierdzi ze cos jest nie tak, wtedy pojedziemy do guru okulistycznego. A ta pani dr ma rewelacyjne opinie - leczyła znajome wroclawskie wczesniaki po ROP V, więc badanie bedzie na bank b szczegółowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 08.07.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 na to paragraf jest ooo nawet nie wiedzialam Malka - a ty to tak z doswiadczenia wiesz czy jak ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.07.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 ooo nawet nie wiedzialam Malka - a ty to tak z doswiadczenia wiesz czy jak ....?:lol2::lol2::lol2: Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Matka, R. wyjechał od nas cały i zdrowy, uprzejmie melduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.07.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No miałam także nadzieję, że mu krzywdy nie zrobicie:) Uprzejmie melduję, że wrócił już do domu z latoroślą (bo latorośl tydzien u dziadków spędziła była) Kochani, kciuki za jutrzejszego okulistę.Franulec ma termin o 12, pewnikiem z 2 godziny procedura cała potrwa - bo to kilka kropien idzie przed badaniem. Boże, jak on biduś ienawidzi badania oczu...I tak dobrze że juz na rozwurkach nie jest badany. Ale zakładamy, że siatkówka ma sie świetnie a wada nadal w granicach fizjologii, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.07.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ale zakładamy, że siatkówka ma sie świetnie a wada nadal w granicach fizjologii, prawda? PRAWDA.. Trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.07.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Prawda! ja już dziś zaciskam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A za co tu trzymać? Przecie NAJOCZYWISTSZE Z OCZYWISTYCH jest, że wszystko znajduje się w granicach fizjologii! To jest czysta formalność, proszę Mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Będzie dobrze. Było do tej pory, to co ma nie być... A jakby dr coś kwękała, to pojedziesz znowu do profesora a on powie, że jest dobrze. Mówię ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Kciuki trzymamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Będzie dobrze:yes: Może jutro troszkę chłodniej będzie-trzymam za to kciuki,wracajcie szczęśliwi/e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts