sylvia1 22.07.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 to ja tu prywatę uderzę:http://i2.pinger.pl/pgr15/93fc520a0013d07a4dd50b3a/bukiet_kwiatow2.gif życzę Ci Agnieszka spełnienia marzeń choć tych kilku najważnijeszych, Radości i miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 http://ale-prezent.pl/user/images/f4.jpg Od Frania i Natki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.07.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Wszystkiego dobrego Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.07.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ja nie mam pojęcia co to za okazja ale życzę Ci Aguś wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.07.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Tez nie wiem jaka okazja ...... ale wyglada na to , ze dobra do swietowania ....... ZYCZE TOBIE AGNIESZKO ROWNIEZ WSZYSTKIEGO NAJ..... NAJ ...... http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/flowers/mini-graphics-flowers-577282.gifhttp://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/flowers/mini-graphics-flowers-577282.gifhttp://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/flowers/mini-graphics-flowers-577282.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jak to co za okazja?????? Aga ma dziś urodziny .... Wszystkiego dobrego, wiele zdrówka, uśmiechu i spełniania marzeń.. tych małych i tych wielkich... i oby zawsze było o czym marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.07.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 A to sorrki ....... ale to " wina " solenizantki bo nie poinformowala ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 22.07.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 ale jazda Aga też mam dzisiaj urodziny, no to już rozumiem, czemu Cię tak loobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.07.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 XX, ja też Cie lubię, wedlowa dziewczyno:) Tobie też urodzinowe serdeczcności, kochana:) Zdrówka, zdrówka, zdrówka i trochę spokoju. Dziekuje , kochani:) Ranek spędzony na szmacie, bo ok 10 telefon - czy możemy obejrzec dom:) ha ha:) Mam nadzieje, że tu nie działa wróżba wigilijna (cos w Wigilie robił, cały rok będziesz robił ) , to by oznaczało bowiem takze maksymalne przejedzenie tortem:) Dzień upływa nam leeeeeeeeniwie:) Był specerek i robaczki pomalowały pięknie kreda cały taras i wejście do domu:) W ostatniej chwili odciągnęłam kurdupelki od elewacji:) Jutro kolejni odwiedzający, więc.. melduję, że przy okazji tych jakże boleśnie okrągłych urodzin nie przeżywam załamania, lęków, nie mysle o debowej jesonce itd ha ha:) jest ok:) mam nadzieję, ze za rok urodziny będa spokojniejsze:) A za godzinę grill i... Alkohol;) A we wtorek lecimy do DPS:) I bedzie powtórka..ha ha! W końcu musze mieć jakąś impresskę z okazji 40 , nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.07.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Piękne okrągłe urodziny:) Aga wszystkiego dobrego zdrowia szczęścia pomyślności spełnienia marzeń tych co tu na FM trzymamy za nie kciuki i tych najskrytszych;) XX rownież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 22.07.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Agnieszko: Czterdzieści lat minęło jak jeden dzień, już bliżej jest niż dalej, o tym wiesz. Czterdzieści lat minęło, odeszło w cień,i nigdy już nie wróci, rób, co chcesz. A świat w krąg ci roztacza uroki swe i prosi, żeby brać. Na karuzeli życia pokręcisz się, byleby tylko nie za wcześnie spaść. I chociaż czas pogania, śmiej się z tego drania, ciebie na wiele jeszcze stać. Bo tak mówiąc szczerze, w życiu jak w pokerze jest zasada: "karta - stół ", więc nie wbijaj w głowę, żeś przeżył połowę, ale że dopiero pół. Czterdzieści lat minęło to piękny wiek, czterdzieści lat i nawet jeden dzień. Na drugie tyle teraz przygotuj się, a może i na trzecie, któż to wie? Bo świat tak ci podsuwa uroki swe, że pełną garścią brać. Na karuzeli życia pokręcisz się, bylebyś tylko nie za wcześnie spadł. A gdy cię czas pogania, przodem puszczaj drania,bo masz czterdzieści nowych, bo masz czterdzieści nowych, bo masz czterdzieści nowych lat. Wszystkiego dobrego, Jagustynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Matka - a flaszkie bierzesz? Bo ja tu mam coś niecoś przygotowane. Pic będziem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.07.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Aguś! Wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń, dużo radości i uśmiechów, mniej nerwów i stresów, zadowolenia z sukcesów Frania, szybkiej przeprowadzki i czego tylko chcesz! Przytulam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.07.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 O rajuśku, o mały włos a przegapiłabym Agusia, obyś Ty zawsze była taka radosna, pełna siły i optymizmu jak dotąd! Reszta Ci wyjdzie sama! Buziaków moc kochana jubilizantko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 22.07.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Równiez dołączam sie do wszystkich życzeń urodzinowych. 40 lat to jeszcze nawet nie połowa do setki , więc jeszcze wszystkie dobre chwile przed Tobą Agnieszko. Franuś jak zwykle powalający i jaki dzielny w zdobywaniu góry. Nic dziwnego, że apetyt dopisywał. Całuski dla Frania i Natki. Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 chyba w ostatniej chwili spełnienia wszystkich planów i marzeń oraz zdrowia i wytrwałości kwiaciarnie zamknięte na szampana chyba za późno to może czerwone wino przed snem http://kwiatyonline.com.pl/163-335-thickbox/czerwone-wino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 ..... też mam dzisiaj urodziny...... też wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 XX - dołączam do najlepszych życzeń, Kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Wszystkiego najlepszego dla jubilatektek :hug: Edytowane 23 Lipca 2012 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts