Zochna 23.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Pic będziem! O której ? Dziewczyny - wszystkiego pięknego urodzinowo, Agus - jeszcze fajniesze zycie zaczyna się po 40tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.07.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 O której ? Dziewczyny - wszystkiego pięknego urodzinowo, Agus - jeszcze fajniesze zycie zaczyna się po 40tce a ja myślałąm, że to 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia dla obu jubilatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.07.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Agnieszko,niech Ci się spełni to o czym marzysz.Najlepszego:)Urodzinowe życzenia także dla XX:) Gdybym ułożyła trasę naszego wyjazdu tak jak planowałam to kto wie czy do tego picia nie miałybyście kompanki:rolleyes: Jak to mówią- może za rok będzie sposobność;)Dobre myśli zostawiam i życzę sobie najlepszych nowin na około 5 sierpnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 23.07.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 dziękuję , ja też moge sobie zaśpiewać ta piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No proszę. Same ryczace czterdzieski świętują. Tak patrze na ten wasz dopisek z wakacyjnym pomagaczem i doszłam do wniosku, że skoro wszyscy go mają oprócz mnie, to nic, tylko Wy wszyscy mnie pomagacie. Bo innego wytłumaczenia nie znajduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja tam nie wiem nadal o co chodzi z tym pomagaczem, naprawdę... Może coś jest w wątku jakimś na forumie o forumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.07.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ale fajnie:) Żeby nie powiedziec fajossssko:) Jeszcze raz, kochani, dziękuję z całego serca:) Urodziny świetoałam troche emerycko, mam nadzieję, że jutro z DPS zaszalejemy...ehm.. Franek cały wieczór brrrrrrrrrrr - jeździ depesiowym traktorem:) My wczoraj mielismy zwiedzających i dziś też. Dzisiejsza rodzina była dośc egzotyczna. Ludzie ok 30-35, synek 2,5 roku. ZEROWE pojecie o budowlance. NIC. NULL. gdyby sie im dom spodobał, to sprzedający mogliby im wciznąć absolutnie wszystko...każdy bubel.. Aż przerażające to było.. Kompletnie nie rozumieli o czym mówimy... Co to rozdzielacz, impregnacja...masakra... Ja nie wiem, ze tacy ludzie nie boją sie kupowac domu.. Z kolei wczoraj bylo małżeństwo super obtrzaskane w kwestiach budowlanych. Mają upatrzony dom, mieszkaja w nim - wynajmują do konca siernia, potem miało byc kupno. Dom ma jednak nieuregulowana syt prawną i chyba własciciele jej nie ureguluja już. Ponieważ dom wyjątkowo odpowiedał tym państwu, wynajęli go jak pisałam. Po zamieszkaniu okazało sie, że kryje on wiele niespodzianek, w tym dwie "z grubej rury" - woda nie nadaje sie do picia (trzeba nosic wode ze studni), jest problem z szambem (pomine opis), w każdym razie jak leci rurami woda z wanny czy prysznica to ścieki w kibelku podnoszą sie pod sama klapę. Brrrrrrrrrrrrrrr To takie dwie skrajne historyjki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.07.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja tam nie wiem nadal o co chodzi z tym pomagaczem, naprawdę... Może coś jest w wątku jakimś na forumie o forumie? Ja też nic nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.07.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Natka w droge wyprawiona. Moje kochane maleństwo 3 tygodnie bez mamuni i tatunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mein Gott, jak ona wreszcie odpocznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mein Gott, jak ona wreszcie odpocznie! eee, tata będzie dzwonił codziennie , mama nie , twarda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja tez z lipcowa jestem i 24 mam urodziny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No proszę. Same ryczace czterdzieski świętują. Tak patrze na ten wasz dopisek z wakacyjnym pomagaczem i doszłam do wniosku, że skoro wszyscy go mają oprócz mnie, to nic, tylko Wy wszyscy mnie pomagacie. Bo innego wytłumaczenia nie znajduję. Amalfi tez nie wiem o co chodzi z tym Wakacyjnym Pomagaczem ..... ale jak dla mnie Forumowicz Wielki Sercem .... to jest cos !!!!!!!!! i tak na pocieszenie to uwazam , ze gdzie sie tam pomagaczowi z Wielki Sercem rownac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Mein Gott, jak ona wreszcie odpocznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Edytko wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.07.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Edytaaaaaaaaaaa!!!!!! Zdrowia, szczęścia, pomyslności, kochana:) Natka dojechała na miejsce po 5 rano. Tyle zameldowała:)My z kolei odmeldowujemy sie na trzy dni:)Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Edyta - 100 lat w zdrowiu i radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Edytko wszystkiego dobrego! Edytaaaaaaaaaaa!!!!!! Zdrowia, szczęścia, pomyslności, kochana:) Buziaki:) Edyta - 100 lat w zdrowiu i radości! Dziekuje ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ja tez z lipcowa jestem i 24 mam urodziny .... Wszystkiego najlepszego!!!!!! moja córcia Ania też dzisiaj świętuje:) Aga moje dziewczyny obie na wakacjach chyba miękka jestem dzwonię co dziennie, Natalcę życzę wspaniałego wypoczynku bo pogodę piękną już ma całuski dla małego przystojniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts