Zochna 07.08.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Najpiękniejsze życzenia Franiowi - jest uroczy, dzielny i skazany na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) STU PIĘKNYCH LAT FRANKOWI ŻYCZĘ http://www.obrazki.org/upload/tbn_ob_0_90844800_1316666987.GIF Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.08.2012 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga ciocia zmontowala przepiekny filmik urodzinowy ...... dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Kochani, jeszcze raz dziękuję Mieliśmy dzis już wracac do somu, ale wracamy dopiero jutro, bo jeszcze coś mamy dziś tu do załatwienia. Fajnie nam tu, ale trzeba się zbierać do domu. A Franio od dziś jakis taki ...starszy i mądrzejszy sie być wydaje;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 A czy on kiedy NIE BYŁ mądry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Mądrzejszy, znaczy się bardziej mądry, czyli mądry był. Teraz jest mądry-mądry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 No, do Szwajcarii się Chłop wybiera, to co się dziwować. Piękny filmik do Cioci dostał! Pozdrawiamy Was wszystkich!p.s. a jak Natalka? Kaszle jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dojechaliśmy, ale jechalismy prawie 2 godz dłuzej niz do Szczecina. Nienawidze polskich dróg. Ominęlismy pseudoautostrade na ktrej ostatnio wracając od DPS stracilismy radio a poprzednio obudowe od halogenu. Na więcej strat nas nie stać W Niemczech mieliśmy srednią 105 km/h, w Pl...40 km/h. Ale dojechalismy. ufff Super było, szkoda, ze się skończyło. Żeluś, nie wiem jak Natka, bo ciągle jest nad morzem. Nie dzwoni czyli wsio jest ok. Dowiemy się jak wróci w poniedziałek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 A jakim sposobem udało sie Wam stracić radio na drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 pewnie wypadło przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.08.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ufff...chyba tych złych ino nie wpuszczali na FM:) Połamały sie jakieś zaczepy od tej telepawki. Aneta wiesz jaka cudna jest ta druga strona "autostrady" - może kiedyś ją zrobią. Ale za to od nas w stronę DPS jest cudnie. Już wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DPS maczała w tym palce!!!!!!!!!!!!!! Żeby ludziom nie chciało sie wyjeżdżać od niej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Tiaaa... Ja to czasem myślę, czy to Wy nie zabezpieczyliście się przed naszym przyjazdem... Matko, jak ja bym chciała, żeby ta "autostrada" była w końcu w obie strony zrobiona!!! Każdy wyjazd od nas na południowy wschód to chwile grozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.08.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam po wywczasach krótkich bo krótkich ale zawsze:yes:O drogach też bym mogła coś dodać ale nie chcę podnosić sobie ciśnienia. Spokojnie i przytulnie się u Ciebie Aguś zrobiło:D Nieustająco trzymam to co trza i caaaały obłok dobrych myśli kieruję w Wasze strony. Muszę się ogarnąć nieco(prasowanie,pazurki i takie tam bo jutro idę na wesele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.08.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ooooooo Swojaczko, to wytancuj sie:) Ja od rana mam ZPT (pamiętacie co to jeszcze? Obrabiam piktogramy Francika. Teraz siadam do napisania nowych apeli do Zdążyć i Sawanti. Mamy drugą dawke materaiału biologicznego (ta pierwsza pierwsze się była przeterminowała). Jutro będzie trzecia i w poniedziałek wysyłamy. Z qpą Frania są mega problemy. Ostatnio musileismy interweniowac bo 9 dni nic... Teraz czekamy na zebranie trzeciej dawki i wprowadzamy probiotyki. One zawsze młodemu pomagały. Nie pomaga nawet dodawanie 2 łyzeczek błonnika do kaszki. Nie wiem co wykażą badania, może przyczyne franiowych problemów?? Dzis przychodzi do nas chrzestna Frania. Znowu bedzie torcik:) I dmuchanie swieczki:) Ale się Francik ucieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.08.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 aguś pamietasz naszą historię? jeśli wyjdą Wam grzyby daj proszę znać zgubiłam komórkę i nie mam Twojego nr.zobacz sobie tez na badania Kyberstat w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Też zaglądam po urlopowo Franiowi 100 lat O drogach nie wspomnę.. ale Aga .. nie narzekaj na drogę do Szczecina, bo bluźnisz Kobieto.. to jest już ekstra droga... a ta np z Ustki na Południe.. albo inne... to dopiero masakra... Ale cóż.. mamy przecież Polskie Drogi Potwierdzam autostrada do DPSi jest super.. Podobała mi się podróż do Niej.. Aga dodzwoniłaś się? Załatwiłaś coś? Masz mój tel? jak co to dzwoń.. i jak co to Malka ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.08.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 XX poczekam na wyniki z Wawy. Arnika, tak, umówiłam się na 23.08.Dziekuje Ci i Malce za pomoc!!!! Dzisiaj Franek spał fatalnie.Zły sen = zły dzień.lekko więc nie jest.Niecierrrpimy takich dni:( Dobra, trza iśc zaaplikowac krasnalowi czopek, zeby 3 dawka do wawy była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Z Sur. czy Bia -Szw. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.08.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Do tej pierwszej sie nie dodzwoniłam. A dzwoniłam co godzine przez 3 dni..Do drugiej. Opis zrobi nam na miejscu.Boże, mam nadzieję, ze się uda przeprowadzić to badanie. Nocleg juz zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.08.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 aguś pamietasz naszą historię? jeśli wyjdą Wam grzyby daj proszę znać zgubiłam komórkę i nie mam Twojego nr. zobacz sobie tez na badania Kyberstat w Poznaniu XX, a jeśli Felix potwierdzi robale/grzyby, to po co mam powtarzac badania w Poznaniu? Co wiecej one nam dzadzą? Chodziło Ci o ten lab: http://www.instytut-mikroekologii.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts