Anna Wiśniewska 26.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Oj, Depeś, Depeś Od razu widać, że Twoje własne już odrośnięte i wyfruniete Przyzwyczaiłaś się do dobrego i normalnych ludzi nie rozumisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.08.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 No właśnie:P:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Phi, smarkate jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Niestety, moja pani neurolog na urlopie... Trzeba czekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ewa, poczemy. My mamy naszą neurolog dopiero 13.09. Natka szkoła zachwycona! Czekał na nas p dyrektor, pani pedagog i pani wychowawczyni. Porozmawialismy, oprowadzili nas po szkole. Szkoła b kameralna - ta, do której chodzi teraz Natka w JG jest 3 albo i 4 x większa. W tej sytuacji to super ze trafia w takie środowisko:) Ino ja padam - jak ja bede dojeżdżała przez rok do pracy w JG??? Tyle km..matko jedyna Damy radę Oby wsio inne sie poukładało, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ano właśnie, oby wszystko inne, zwłaszcza Natulka i Franczesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.08.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Aga, Natka z Franiem najważniejsi oczywiście. A Ty postaraj się znaleźć jak najwięcej pozytywów. Pomyśl, ile czasu będziesz miała tylko dla siebie w drodze tam i z powrotem! Ile pięknych "piosenek drogi" będziesz mogła wysłuchać w samochodzie i nikt Ci nie będzie przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 czy są już jakieś wieści od Żelki z Zakopanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.08.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ledwo człowiek zrobi sobie kilka dni bez wnuków(aleeeee cisza:lol2:)a tu po powrocie czuje szaleństwo. Zapakować w tydzień???? Matko moja może i mozliwe,ale tylko w wykonaniu Agi.Plusem zapewne będzie "odchudzenie"stanu posiadania.Franio dzielny wielce i paw był usprawiedliwiony:yes:Cieszy mnie dobre wrażenie Natki nt szkoły.Co do sam na sam z mężem to Cię rozumiem,bo jeszcze pamiętam:lol2:Podróży do pracy się nie bój, dasz radę:yes:Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.08.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Lesiu, są Oto żelkowe wieści: "Narazie się nie pogarsza i nie ruszamy. Kontrola za rok. Pozdrawiamy z Zakopanego." No to gucio:) Tesciowie pojechali wczoraj rano. Natula dzielnie nam pomaga opiekując się Franiem. Przy dobrych wiatrach powinno nam się udac zapakowac wsio do soboty. A ja kondycje mam beznadziejną po prostu. Padam na ryj przysłowiowy. Jakos z Kosą to ogarniemy chyba, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Z Kosą to nie masz innego wyjścia. Nie odpuści Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.08.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aga rób przerwy coby zachować siły i chęci na zaś(to trzeba jeszcze rozpakować)Jak będziesz ku końcowi daj znać to odetchniemy bo takie wspieranie na odległośc "strasnie męcące jest";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.08.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 :0Zakwasy mam normalnie:) Pakowanie na 100% zaczynamy po godz 20 i w nocy walczymy z ta materią, jak Franio spi. W dzień nie da sie za wiele zrobić. Żelka już w domu, narazie nie ma łącza ze światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Już niedługo, dacie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Aga trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.08.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Myślę,że już siedzicie na walizkach,bądź dopychacie kolanem bardziej krnąbrne pakunki;)Poradzicie sobie z tą materią,wierzę w Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Swojaczka.. na takie przeprowadzki najlepsze są największe wory jakie tylko można kupić..... A może już w Opolu jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.08.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 To to to-czyli worki ogromne- schowałam właśnie pod "krnąbrne pakunki":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.09.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 jest nerwowo dośc, my jestesmy już wykończeniu tym pakowanie, rozkrecaniem mebli, składaniem..nabardziej brak nam opieki nad frjutro rano wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts