swojaczka 01.09.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Szczęśliwej drogi:)Dobre anioły posyłam by Was strzegły,a gdy złapiesz oddech napisz,czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.09.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dojechaliśmy, prawie jestesmy rozpakowani.Real czynny jescze 30 min - Radek poleciał z N kupic spódniczke na rozpoczecie roku... Nie w tym kartonie wyladowała..A jutro pierwszy dzień w nowej szkole! Trzymajcie kciuki za Natkę, oby wszystko było dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 To wszystkiego dobrego w Opolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.09.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dzięki Arnika Zadzwonię do iebie pogada, jak troche się ogarniemy tu. Mamy problem z odkurzazem. Mega problem. W domu był centralny - Natka alergia, Franiowa nadwrażliwoś słuchowa. Dziś włązylismy normalny odkurzać i była masakra... Znaie może jakiś cichy odkurzacz z filtrami HEPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Sprawdź elektroluksa... Ja ostatnio nabyłam taki hiper... za sporą kasę... Ale niestety jest głośny... Jak Emil był mały.. to miałam panią do sprzątania.. nie było mocnych... Ty do mnie chcesz dzwonić????? Jak co to pość sms.. mam darmowe rozmowy ze wszystkimi ot.. za dużo wydawałam na tel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.09.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 cichy musi byc, kurcze:( oki, puszcze smsa:) Idziemy spać kolorowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Niech się dobrze śni:) Choć pewnie zmęczeni jak diabli... I wszystkiego dobrego dla Ntki w nowej szkole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.09.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witajcie w Opolu!!! Dobrych snów na nowym miejscu i w ogóle samych dobroci w Opolu :) A Natka super wystartuje w nowej szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień! Z odkurzaczem nie pomogę, też mam centralny. POWODZENIA jutro Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 03.09.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Wszystkiego dobrego na nowym miejscu Oby było Wam dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.09.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Wszystkiego dobrego. Będzie dobrze, i starajcie się już nie wracać do tego jak by to było w Konarach.Decyzja była trudna , ale z danych które posiadaliście na chwilę decyzji , uznaliście ,że jest najwłaściwsza.Może być trudno początkowo ale z czasem wszystko się ułoży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 03.09.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Jeśli chodzi o "ciche" odkurzacze, to one i tak są głośne, niestety: 67 do 71 dB. Tu nic nie przebije odkurzacza centralnego. Filtr HEPA niestety się szybko zapycha, dlatego obecnie lepszym rozwiązaniem są filtry wodne.Co do tradycyjnych odkurzaczy, to poszukaj czegoś na tej liście: http://www.agito.pl/sprzatanie-i-prasowanie/odkurzacze/cichy-do-71-db/1118,8152-492750.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.09.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Dzięki Narazie stan nerwowości trwa Siedliśmy do obiadu, ktoś zaczął wiercić..Franek wrzask..no i po obiedzie:( Radek wyszedł z nim gdzies pochodzic Natka nadal pozytywnie nastawiona do szkoły:) Top tyle dobrze Dzis dr Lada powiedziała nam, ze jutro chciałaby zobaczyć Frania, wiec jutro Gliwice. Ale teraz to piiikuś Godzinka:) Zmęczeni jestesmy koszmarnie, powiem Wam. Dziś stwerdzilismy z Radkiem, ze przydałby nam sie urlop, kurcze. Za rok, chocby sie waliło, pojedziemy z dzieckami na Kaszuby, nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Pierwszy dzień w szkole już za Wami. Pewnie było dobrze, bo pozytywne nastawienie działa cuda. Mam nadzieję, że to wiercenie było epizodem, a nie kawałkiem poważnego remontu u sąsiadów. Co do odkurzacza, to nic nie poradzę - mój stary wył jak potępieniec, a nowy jest tylko ździebko cichszy. Chyba pozostaje odkurzanie pod nieobecność dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.09.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Agduś, chyba epizod. Zrobilismy dzis z 10 km na piechte w ramach poznawania miasta:)Franek przeszczęśliwy:) auta auta auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 03.09.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Co do cichych odkurzaczy z filtrem HEPA to internet wypluwa produkty Nilfisk jako ciche ok 55 dB. Nie wiem czy to jest faktycznie mało, trzeba by "posłuchać" w jakimś markecie. Żeby nie było - nie handluję i nie reklamuję Ot, też szukam czegoś cichego W Opolu na spacer to koniecznie do Muzeum Wsi Opolskiej - uwielbiam to miejsce Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.09.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Rozpakowałaś choć trochę? Jak Wam tam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.09.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Zaraz ruszamy do Gliwic z małym, R poleciał do apteki jeszcze ino. Nierozpakowani jesteśmy, ciągle na kartonach, bo jak pomysle ze za chwilę nowa przeprowadzka to mi się niedobrze robi. Bolek wariuje tutaj - w nocy skacze po szafach, nie wiem co mu sie stalo. Pół nocy nieprzespane przez niego, potem budzi sie Franek i jest jazda bez trzymanki.ktoś zna się na kotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Aga.. to już tylko chwilka i Gliwice... Nie pamiętam czy doczytałam.. a gdzie za chwile Wy będziecie się przeprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts