swojaczka 05.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Udanych zajęć:stirthepot:Myślami z Wami cały czas:yes:Petycję podpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 W szkole językowej fajnie jest, jak pracowałam, to bardzo zadowolona byłam, nie ma tego szaleństwa, jakie w szkołach i na uczelniach panuje, nie ma chorych wymagań dotyczących dokumentacji. Rządzi zdrowy rozsądek - tak przynajmniej było w naszej szkole językowej. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 No i jak Wam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.09.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Przed chwilą odebrałam telefon - szkole bardzo zalezy na współpracy ze mną, zapraszają mnie jutro na coroczne spotkanie wszystkich pracowników:) Jesli nawet juz teraz nie będzie jeszcze godzin dla mnie, to wkrótce się znajdą. Najprawdopodobniej od stycznia miałabym juz zapewnioną taką ilośc godzin, która by mnie satysfakcjonowała:) Mi ten układ bardzo pasuje, ponieważ do tego czasu - mam nadzieję - poukładamy sobie wszystkie sprawy:) Tak mi się marzy. Sprawa z naszym domem nauczyła mnie baaaaaaaaardzo duzo. My tylko musimy zrobic krok. Potem trzeba ufac i wierzyć, że będzie dobrze. Tego się trzymam:) Franka chyba bierze jakieś choróbsko fakendszit.... Zaczynamy szprycowanie specyfikami róznorodnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 To po lekcji pokazowej? Musiałaś zabłysnąć! Gratulki!A Franiowi powiedz, żeby się nie wygłupiał - tyle w nowym miejscu do odkrycia, a on się za chorowanie bierze! Trzymam kciuki, żeby sobie szybko poradził z zarazą i miał ochotę na spacerki. Byliście już w Turawie? Fajne miejsce na wypad po sezonie. I nas Srebrnym jest ładnie, a nawet ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.09.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Agdusiu, nie byliśmy jeszcze w Turawie. Planowalismy ze dziś i jutro będa wolne dni ale wyszła ta sprawa ze szkołą.Na te lekcję pokazową jechałam ok 45 km z panem Niemcem. To chyba był test podwójny;-)Sprawdzili mnie od str językowej i dydaktycznej;-)Franulek dostał pyrosal, na noc Nurofen.mam nadzieje, że zwalczy kurczak bakcyla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 trzymam kciuki za wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Dorzucam jeszcze napar przeciw wszelkiej zarazie :stirthepot::stirthepot:i spokojnej nocki.Cieszy mnie sprawa pracy-będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Franiu zdrówka... Choć i ja smarkata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2012 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Wiedziałam, że jak Ty się zawzięłaś zao Opole, że tam zacznie się dziać dobrze i coraz lepiej. I niech tak tylko będzie!Kciuki za Franczeska by zwalczył chorobę. MójSstef też cos wczoraj za dużo kaslał. A musimy byc całkiem zdrowy na to usypianie do dentysty na Agatowej.. Trochę boję się narkozy, bo od kiedy ma tak krzywy kręgosłup nie był jeszcze usypiany. Mam nadzieję, że sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.09.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Żeluś, to oby wszystko poszło u Stefka bez problemu.. A czy ty pamiętasz, że w środę jesteśmy u Ciebie? (o ile Francyś nie rozłoży się na amenta) Franio smarka, kaszle, ale apetyt i humor ok, no jest trochę marudny, ale jeszcze w normie. Zaraz biore się za syrop z cebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Aguś nic mi nie mówiłaś kiedy. Teraz w środę, czyli za 5 dni? To niech Franio zdrowieję, bo inaczej będę się bała o Stefcia. Czekamy juz poł roku na te zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.09.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Nie mówiłam???? jezuuu...to ze mna źle jest już naprawdę:0ZadzwonięL) Z Francikiem lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 No i bardzo dobrze, że lepiej. Jeszcze tylko Stefcia podkurowac i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.09.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Franula dziś tylko 2 razy kichnął z gilem:) Tzn już gilusiem:)Cebula czyni cuda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 No to super, że lepiej. Mam nadzieję, ze do środy zniknie juz wszystko co dolegało. I Franciowi i Stefciowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.09.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Aguś trzymam kciuki nieustannie, żebyscie w końcu zaczęli mieć z górki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Buziaki dla Frania i Stefka przesyłam i duuużoooo cebulowo-czosnkowych zdrowych myśli;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.09.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Chyba sie uda. Dzis juz gilusia nie było. Rano młody miał duze zalegania, ale potem było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Zdrówka dla Chłopaków i siły dla Mam ] Jak Wam w tym O. ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts