Agduś 09.09.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Cieszę się niezmiernie, że Natce szkoła się spodobała (tym bardziej, że ją reklamowałam, więc czuję się odpowiedzialna poniekąd). Ciekawa jestem, które gimnazjum wybrała. To najbliższe nie ma najlepszej prasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Agdusiu,, najbliżej jest nr 8 i faktycznie ma fatalną opinię. W szkole wszyscy dzieciakom polecają nr 10 i o tym mysli Natka. Będę Ci dozgonnie wdzięczna za polecenie tej podstawówki:) Natka leci na lekcje jak na skrzydłach:) Arniko, dobrze nam tu, tylko zmęczeni jesteśmy koszmarnie po tym maratonie. Powiem Wam szczerze, że najbardziej nam się marzy teraz opieka dla Franka, żebyśmy wszystko ogarnęli jakoś. Ale bez sensu jest marzyć o rzeczach niemożliwych. W sumie najgorsza zadyma już chyba za nami. Radek właśnie wrócił z domu, wszystkie meble już wyniesione, porozkrecane, wsio spakowane. Ty w mieszkaniu sterty kartonów:) Mam nadzieję, że kochana Shell nas nie odwiedzi, bo na zawał by bidula zaszła:) Nie rozpakowujemy sie tak zupełnie do konca, bo wiadomo... Poza tym kartony z Allegro... Zajrzyjcie plizzz na nasze aukcje:) MOże szybciej kartony allegrowe opróżnimy i mniej będzie do przewożenia:) To osiedle choć blokowisko, to takie b przyjazne - co krok plac zabaw, niedalego b rozległy teren spacerowy.. Franek jest niemal od rana do wieczora na dworze. I zawsze na placu zabaw na samym poczatku wali qpę I jest dramat, bo jak tu wracać do domu:) Ja się cieszę, że w tej prywatnej szkole językowej jest perspektywa pracy dopiero od stycznia, bo choć kasy nam teraz b potrzeba, to ja jestem tak koszmarnie zmeczona, że naprawdę nie wyobrażam sobie, ze miałabym teraz jeszcze dorabiać. I dobrze, że do pracy w JG musze zacząc dojeżdżac dopiero za 3 tyg. Jeszcze trochę oddechu złapię. mam nadzieję. Tak więc generalnie jest dobrze tylko przydałoby sie trochę odpoczynku i więcej cierpliwości do Frania.. I już chyba po infekcji:) Gila brak, kaszlu tez, ino rano jeszcze po całej nocy troche zalegań. Ale u Francika to norm,a. Tyle ze teraz te zalegania sa większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 No i dobrze, że chyba się udało zażegnać niebezpieczeństwo. I co, przebierasz Fr na placu zabaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.09.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Nie robił -źle,robi- też niedobrze:lol2:No to jeszcze cosik na to furczenie posyłam:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.09.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 :0 Alez dobrze, bardzo dobrze ze robi:) Tylko dlaczego akurat WTEDY??? Biorę smroda na ręce i lece do domu:) Na fitnes już postanowiłam się nie zapisywac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.09.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Aguś zadzwoń, proszę w środę o której będziecie. Stef też już lepiej, jeno trochę kaszle, ale to ma na stale. Ja dziś padam, bo dopadło mnie sprzątanie po gościach i w ogóle pranie rzeczy przed zimą. Czytałam u Was na blogu bardzo pozytywnie i cieczę się razem z Wami. Trzymam kciuki i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 wykorzystaj tą wizytę w IZMiDz bo może okazać się , że to ostatnia.. Dziś Arukowicz się wywnętrzał, że tam rozpasanie, 4 soby na lóżko pracują, kominy płacowe i całkowite złe zarządzanie. Jak zaczną dobrze zarządzać, to będa przyjmować (tak jak reszta) tylko zdrowe dzieci, bo na zdrowych się zarabia a na chorych traciNasze durnoty ministerialne... reformę na anglii oparli ale nie zauważyli, że tam szpitale referencyjne są finansowane oddzielnie i bez ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Bo nie ma to jak selekcja naturalna - tanio wychodzi i niesie same oszczędności dla budżetu państwa! Zdrowych trzeba leczyć, bo jeszcze popracują i podatki popłacą, bardzo chorych już się nie opłaca. No, może jeszcze dzieci tak, ale starych to już w ogóle nie ma sensu... Jakaś szansa dla Centrum więc jest, bo może jednak uznają, że dzieci można leczyć. Na razie... A ja powtarzam moim dzieciom: trza wyp...lać z tego kraju, więc uczcie się angielskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ewa, wykorzystam. To na bank będzie ostatnia wizyta, bo nasza dr została mianowana ordynatorem neurologii! Na poczatku wpadlam w panike, bo co z nami??/ Co z Franiem??? Kto go będzie teraz prowadzil??? Powiedziała, że nas nie zostawi !!!!!!!!!! Czego chcieć wiecej? Po dzisiajszej wizycie w Prodeste jestem TAAAAAAK podbudowana i pełna optymizmu!!! Mówie Wam! A Franek cudny - nie mógł sie doczekać. Pomoga nam znaleźć odpowiednich speców dla Frania, pooowolutku, nie wszystko na raz. Jezu, az nie moge w to uwierzyć! jakbysmy w totka wygrali:) Albo i lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Żelus, dzwoniłam do Ciebie! Puść mi smsa, o której mogę zadzwonić jutro.Na 14-15? Mogłoby byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No to proszę o więcej info.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Co tu jeszcze można dodać?! Cieszę się niezmiernie, że tak się Wam wszystko układa fajnie. Jeszcze tylko kilka szczegółów mieszkaniowych i już będzie luzik i radość niezmącona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No:) I jeszcze cos: wczoraj - 2 x qpa dzisiaj - 1 x qpa gdzie??? na placu zabaw:) jakieś qpogenne te place zabaw opolskie są dziś kupilismy wiaderko i łopatkę Franiowi:) Do piaskownicy. Ale był szczęsliwy:) Niestety w tym sklepie były autka...oj...głosne bylo nasze wyjście ze sklepu:) Sluchajcie, nie macie po swoich dzieciach/wnukach jakiś figurek swinki Peppy? Ostatnia miłośc Frania..Odkupie za (niemal) każdą cenę Opole jest piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 11.09.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Jak miło czytać takie wieści z rana Od razu człowiek się uśmiecha. Anie mówiłyśmy, nie pisałyśmy ....echhhh...trochę optymizmu prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 11.09.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Opole jest piękne!! Tak trzymać, tak trzymać !!!! Oby było coraz piękniejsze! Uściski. P.S. Te place zabaw jakieś dziwne :rotfl:są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.09.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Aguś wiadziałam, że dzwoniłaś, dlatego tutaj przyszłam napisać. W ogrodzie byłam, podlewałam roslinki. 14-ta i 15-ta sa ok. Oby pogoda była co Francio będzie mógł po ogrodzie polatać. Dziś wyszorowałam cały taras włącznie z meblami. Maż pyta, czy królowa Anglii przyjeżdża. Phi, królowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Padłam! Żelka ty kregosłup oszczędzaj, oki??? No optymizm jest mimo że wczoraj dostałam 'szczał' z drugiej strony. Ale i szczały nam nie straszne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Czółko Aga ostatnimi czasy nieco zarobiona byłam i czasu na FM brakło pozwolisz,ze zadzwonię wieczorkiem, opowiesz mi co i jak w całokształcie i za szczegółami ok ? Bo nie dam rady nadrobić. Żeluś, a i wieści o Stefka wizycie w Zakopanem tez by mnie uspokoiły nieco -wiec gdybyś choć słówk mi napisała jak jest i co doktory mondre powiedziłay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ..... wczoraj dostałam 'szczał' z drugiej strony. Ale i szczały nam nie straszne;-) bo Ty jesteś jak Tytoń albo inny Szczęsny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Malka , zgadzam sie na wszystko:) Jamles...musiałam chwilę pomysleć..ale to przez upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts