Ivonesca 05.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 hej, hej ja jak zwykle z opóźnieniem, ale ustawiłam sobie stronę z blogiem jako startową i od dziś też klikam pozdrawiam serdecznie, szczególnie Franusia i Natkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.10.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 My już po Prodeste. Pani terapeutka padła z franiowego "oko patrzy":) Ustaliliśmy datę diagnozy klinicznej - 30.X. Jedna pani w Prodeste przeraziła mnie dzis ciut, bo powiedziała, że złożyła w marcu w PPP diagnoze kliniczną i do dzis czeka na orzeczenie o kształceniu specjalnym.. To az nie do uwierzenia! Ale..ja mam numer komórki od pani psycholog, która sporzadza to orzeczenie.. W razie czego będe upierdliwa do niemozności.. Pani terapeutka Frania powiedziała nam, ze ma pewnie pomysł na pomoc dla nas w kwestii mieszkania w listopadzie. Zaczęlismy się smiac że w razie czego w P. sofa jest, ino na dzien będziemy się zwijać.. Na poważnie - ma sprawdzić dzis tę możliwość i dać nam znać czy cos z tego będzie. DPS, dzięki za przyzwolenie:) Żeluś, Twój ex pan rehab...zabiło mnie jego stwierdzenie... Odnosnie młodego rehab jestem dokładnie tego samego zdania, co Malka. Wczoraj usłyszeliśmy od Natalki największy komplement - powiedziała, że mają do przygotowania projekt z historii i musza się gdzies spotkać. Osoby z klasy mieszkające najbliżej szkoły powiedziały, ze u nich nie, bo ich rodzice "narobią im siary", jadą więc do chłopca, który mieszka ok 10 km od szkoły. Spytałam Natki czy gdybysmy juz mieszkali u siebie czy zaprosiła by kolegów i kolezanki z klasy, czy tez by sie bała że "narobimy jej siary". Na to Natka: - No co ty! Wy jesteście spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No Natka jest super córka. Widać, jak razem jesteście, że Wy jesteście po prostu zgraną drużyną i tyle. Dlatego też dzisiaj Franio jest w takim stanie, w jakim jest. To na pierwszym miejscu zasługa Was wszystkich, na drugim pomocnych Ludzi, na trzecim Terapeutów z prawdziwego zdarzenia. Żeby nie było, Pana Boga nie pomijam, bo On jest na wszystkich tych trzech miejscach. Aha, Aguś nagranie jak Franio patrzy jest super. Ten nasz Franio zawszeni humor mi poprawia, kochany krasnal. Dlatego też głosuję na Waszego bloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.10.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ale słodzicie mi ostatnio.. Trzymajcie kciuki do poniedziałku-wtorku proszę. Bo ja osiwieję norrmalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ładnie Ci będzie w siwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie będziesz już musiała włosów malować Potrzymam.... potrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A Ty to już nie jestes siwa??? Aaa, to jaki to był kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Hehehe, na koleżanki zawsze możesz liczyć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.10.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No własnie czytam:)Wrąbałam juz pół tabliczki czekolady/ Ale takiej dużej, z Lidla. Kurde, wiecie że pojutrze znowu musze jechać?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 to jak juz skończysz tę czekoladę -to znajdź chwilkę i opróżnij skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Trzymam te kciuki tak, że jakichś przykurczy dostanę! Niech się te banki szybciej decydują, bo ich w razie czego oskarżę o spowodowanie szkody na zdrowiu i odszkodowania zażądam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.10.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Ja też jak Agduś drętwoty dostaję,ale jak mus to mus;)Jeszcze troszkę wytrzymam,bo inaczej w Lidlu zabraknie gorzkich? czekolad! Nawet trochę pokręcę:stirthepot::stirthepot:Trzymaj się Agnieszko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Tfu, tfu, przez lewe ramię i do gara dorzucam włosy dziecięcia niewinnego o nowiu księżyca ścięte! :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 06.10.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Aga, trzymam kciuki! Klikam codziennie na Franusiowy blog. Naleze do zyczliwych normalnie i zycze Wam z calego serca powodzenia i wytrwalosci. Ale czy cos przegapilam?Piszesz, ze jezeli sprzedaz domu dojdzie do skutku, to od grudnia bedziecie na swoim? Czy znalezliscie dom do kupienia, czy macie cos zaklepane??? Pozdrawiam serdecznie cala rodzinke. A Natalka przeciez rozumie, ze to wszystko tylko przejsciowe trudnosci, wkrotce wszystko sie ulozy i nie bedzie miala stresa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.10.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Spluwajcie, mieszajcie w garach - wszystkie chwyty dozwolone:) Gabriela, mamy umowe przedwstępną na sprzedaż domu. W Opolu też już sobie cos upatrzylismy, ale wszystko zależy od naszej sprzedaży, więc o tym narazie sza. Teraz najważniejsza jest sprzedaż domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.10.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Zaraz wywozimy Natke do koleżanek i kolegów z klasy. Będa robić jakis projekt, potem pojadą "na obiad" do "kejefsiaka":) O Boze...jak dobrze,,, My polecimy z Francem do ZOO. Młody ma dzis ciężki dzień - cały czas niemal krzyczy. Nie wiemy co mu nie pasi. Może goryle i małpki wprawią go w dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Kochani wózeczek i taczki dołozyłam do aukcji, może jakaś Mamciazaglądająca tutaj się skusi? http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?254-AUKCJA-dla-Stefka-i-Damiana Aguś, czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.10.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Alez Franio dał nam dziś w kość... Krzyk i płacz cały dzień. ZOO chwilami ratowało sytuację, ale generalnie cieszymy sie, ze mały juz w łóżeczku.Nie wiem, co mu dzisiaj.. Trudniejszy dzień po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Też odreagowuje Wasz stres. Nie ma wyjścia, trzeba do grudnia jakoś przetrwać, potem już powinno być coraz lepiej. Teraz ma bardzo dużo zmian, jest mu niezwykle trudno, tak jak Wam wszystkim. Tymczasowość zmian dodatkowo Was obciąża, Franuś to odbiera. Miejmy nadzieję, że jutro będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A ja myślałam, że fotki bedom z ZOO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts