AgnesK 09.10.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 No miało byc do dzis ale czekanie trwa.Siwieję, łysieję itdDo końca tygodnia powinno byc cos wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Będzie gites! Teraz robią bardzo króciutkie tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Oj, to prawda! Nie to, co za naszych czasów... Aż strach się bać, jak krótkie będą, kiedy Franio zasiądzie we własnym domu przy komiku i będzie forumował na Muratorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 09.10.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 No wreszcie jestem, od prawie dwóch tygodni mialam problem z netem , dzisiaj odrobilam zaleglości Franusiowego forum. Zaczynam od dzisiaj po przerwie klikanie na bloga Frania. Trzymam kciuki za wszystkie transakcje i oby wszystkie niedogodności mieszkaniowe szybko minęły. Uściski dla Franusia i dzielnej Natalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wiggle::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Wicie rozumicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.10.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 jacieeeeee :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Hurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa! :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No właśnie przylazłam bo coś mi mówiło, że tutaj coś się dzieje. Wchodzę, patrzę a tu małowiercy na kolanach. EH!!! To teraz już tylko SZWAJCARIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.10.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Wicie rozumicie:) meksykańska fala, Polska z Anglią wygrała , ale to dopiero we wtorek, aaaaa, zajarzyłem NARESZCIE, bo już wąpiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 10.10.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Gratulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 10.10.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Gratuluje i ciesze sie niezmieeeeeeeeeeernieeeeeeeeeeeeeeee!Trzymalam kciuki, na blog glosuje i w ogole mysle o Was zawsze, ale siedze cichutko, i bardzo cieplo!PS. a Opole to dobre miasto i da sie lubic (pochodze z Opolszczyzny a w Opolu studiowalam, stad wiem!) Ooooooooooooo!Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Falujemy kochani:) Aż nam wszystkie części ciała zafaluja:)Tzn to dopiero wstęp do falowania, ale ważne ze odpowiednia instytucja powiedziala TAK:)Teraz , niedługo już, my powiemy TAK i akt sie dokona:)Jeszcze w październiku:) I dziekuje za głosybardzo bardzo:) Już za 3 tygodnie kolejna przeprowadzak - do ostatniego wynajmowanego mieszkania:) Faluuujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Gratuluje i ciesze sie niezmieeeeeeeeeeernieeeeeeeeeeeeeeee! Trzymalam kciuki, na blog glosuje i w ogole mysle o Was zawsze, ale siedze cichutko, i bardzo cieplo! PS. a Opole to dobre miasto i da sie lubic (pochodze z Opolszczyzny a w Opolu studiowalam, stad wiem!) Ooooooooooooo! Marzena Marzena, my juz kochamy Opole!!!!! Edytowane 10 Października 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Teraz , niedługo już, my powiemy TAK i akt sie dokona:) a do tej pory to Wy na kocia łape ? strasznie się cieszę -cuuuuudnie jeszcze bardziej cieszą się moje kciuki, bo juz prawie obumarły z niedostatku tlenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 TAKIE wieści to ja lubię SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Noż w końcu się doczekałam:wave::wave::wave:Hip hip hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaa! Uwielbiam takie wiadomości!Będzie dobrze co do tego nie ma wątpliwości. Brawo! Dacie radę ze wszystkim mocno w to wierzę.:yes:Całej Waszej dzielnej Czwórce dobre myśli posyłam,trzymajcie się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.10.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Cieszę się A nie da się szybciej jakoś pospinać wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts