Zochna 10.10.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Agnes To już kolejny Everest zdobyty Każdy kolejny to będzie dla Was pikuś . No, pan pikuś ewentualnie. Cieszę się z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Uffff! Moje biedne kciuki! Wreszcie odpoczną. Wiedziałam, wiedziałam! Mówiłam zresztą, więc wiecie, że wiedziałam! A Opole fajne jest! Wiem coś o tym! Takie w sam raziczek duże i z każdym rokiem piękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Cieszę się A nie da się szybciej jakoś pospinać wszystkiego? Kocham Cię Ewa:) Jutro o 19.15 ważne rzmowy dot terminów opolskich. Potem jedziemy oblookac mieszkanie na listopad i dogadac z włascicielem kwestię płatności. Jutro więc będziemy wiedziec coś więcej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kciuki trzymajcie nadal, ino juz lekuchno rozluźnione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Z przyzwyczajenia trzymam. Lekko rozluźniłam, ale nie puściłam całkiem. Poczekam aż zamieszkacie u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.10.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ja bym spróbowała popłakać żeby te terminy opolskie były już na listopad... no bo dzieci, szkoła.... Nie bój się, idź do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Miałam dokładnie ten sam cytat z Ewy zrobić i napisać, jak ja ją lubię! Flaszkie szykuję, ale poczekam, aż wiesz co pojawi się wiesz gdzie. A kiedy będziecie się na kolejne mieszkanie przeprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 11.10.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 :lol2: Cieszę się razem z Wami i powodzenia za opolskie terminy:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Boże, Franc na mnie wisi, pokazuje na kota Anev i Agdusia, ze to Bobo:) Dziś spróbuję popłakać O 19.15 spotkania zaczynamy, ok 20 zobaczymy, na ile moje łzy sa skuteczne;-) Wiecie co, juz tydzień w tą czy tamtą...wazne zeby było po.. Mieszkanie teraz będzie bliżej szkoły Natki. Bedzie jeździła znowu 1 autobusem jak od Shell. No i mała bedzie miała swój pokój z biurkiem...uf... Bo teraz to jest tutaj wielka improwizacja. Zaraz pójdziemy se na spacerek z Francą a potem na 13 mamy SI Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 JA myślałam inaczej - jest dopiero 11 pażdż, co ch.. brać na listopad mieszkanie, koleina przeprowadzka, stres dla dzieci. Łap to docelowe, jak się da... Tu bym płakała do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Gratuluje ogromnie się cieszę pozdrowienia dla dziennej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) JA myślałam inaczej - jest dopiero 11 pażdż, co ch.. brać na listopad mieszkanie, koleina przeprowadzka, stres dla dzieci. Łap to docelowe, jak się da... Tu bym płakała do upadłego Bo to mieszkanie, w którym teraz mieszkamy, jest wynajęte na listopad już. wa, nie ma sposobu, aby obeszło się bez wynajmu - przecież ludzie muszą miec czas na wyprowadzkę. No i wazne - sprzedaz naszego domu dopiero w ostatnim tygodniu października, więc chocby skały kupkały nie da się inaczej. Uwierz mi, że te (niemałą) kase za wynajem w XI wolelibysmy przeznaczyc na meble dla Natki - prezent urodzinowy, który jej obiecaliśmy wyprowadzając się z domu. Nie da sie po prostu inaczej Edytowane 11 Października 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ludzie muszą miec czas na wyprowadzkę. a ludzie mają gdzie?? No to niech się wyprowadzają, mają 2 tygodnie, kasę dostaną przy przekazaniu domu Jeżeli mają gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja bym tez tak poszła w tym kierunku.Sama wiesz.. nie łatwo sprzedać.. a tu kupca mają.Ja musiałam się wyprowadzić w II tygodnie max i ma nie było, byłam sama na przeprowadzce... Musiałam.. kasa potrzebna była i nie było zmiłuj.. wynajmowaliśmy co nam w ręce wpadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cioteczki kochane, dzis po 19 bede wiedziała więcej:) Jakie to niecierpliwe wszystko:) Spotkanie z panem od mieszkania jednak dopiero jutro po godz 20. Mamy firme przeprowadzkową!! Najpierw przygięły nas oferty opolskie...ok 1500-1800 zł.. Postanowilismy podejśc do tematu z drugiej strony - karkonoskiej. Tu stawki diametralnie inne - 650 zł No. To już inna inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 A tak właściwie Ci od nowego domku podobno mają duże dzieci i juz każdy na swoim, to znaczy, że pokoje dzieci wolne, nie? :rolleyes:Nie przygarną Was, bo przeciez i tak nie długo tam macie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 11.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo się cieszę, że wreszcie się uadło, teraz to już z górki, a Opole można pokochać równie mocno jak Karkonosze:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Powiem tak: jest gites morales. Jak wsio pójdzie tak, jak bysmy sobie tego zyczyli, to listopad będzie ostatnim miesiącem wynajmowania mieszkania. I nie da się niczego przyspieszyc z powodów formalnych leżących po naszej stronie (zaswiadczenia z banku..). Ale oby udało sie wszytko jak to dzis zaplanowalismy i ustaliliśmy to bedziemy baaaaardzo szczęśliwi:) A jaka Natula jest szczęśliwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No! I tego się trzymajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Wiedziałam kiedy przyjść Suuuper wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts