RD2011 11.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Jak to dobrze 1:lol2: Bardzo się cieszę ! Uściski dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 :wave::wave: o matko jak ja lubię czytać takie wpisy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.10.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 My po spotkaniu wieczornym z włascielem mieszkania - wzbudzilismy jego zaufanie i postanowił nam je wynając:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Oby tak dalej!A gdzie to mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.10.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Agduś, koło ZWMu, za Castoramą. Super punkt. Natka bedzie miała przystanek autobusowy dosłownie pod nosem, do szkoły może 2 czy 3 przystanki dalej niż u Shell. Jezu...TO już za 9 dni, wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dobra, moje kciuki jakoś wytrzymają tych 9 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Całkiem fajny ten październik i dobre zmiany przynosi.Nawet te podróże nie są takie straszne,prawda? Franio ma dobrych fachowców do osiągania postawionych celów. Natka widzi już światełko w tunelu i myślę,że powolutku to wszystko zaczyna się układać,jak puzle.Dobrym aniołom Was polecam i mocno Frania i dzielną Natkę przytulamPozdrawiam serdecznie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.10.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dziekujemy Swojaczko:) Melduję, ze dojechałam szczęśliwie. Kolejne 2 okna umyte, pom gosp wyszorowane Ace. I gdyby nie fakt, że w przyszły weekend zjeżdzamy tu całą kamanda, pewnie moznaby jeść z podłogi:) Franio i natka przywrócą temu domowi za tydzień jego naturalną florę bakteryjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.10.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dobra, moje kciuki jakoś wytrzymają tych 9 dni... jeszcze ino 8:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Aguś nie szoruj tyle. Ciekawe jak Franio zareaguje jak po takim czasie do domu wróci. p.s. Aga ja do upadłego, ale żal by mi było jakby 100 serwetek gdziesz przepadło, czy dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Klikam tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 15.10.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Aga A czy Ci sympatyczni ludzie od szeregowca czekaja na Was ze sprzedażą ?Zosia KLIKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.10.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dziękujemy za klikanie i prosimy o jeszcze. Czuję ze długo naszej pozycji nie utrzymamy. Mobilizujcie znajomych w robocie;-) Żelka, a ja Ci nie pisałam,że doszły???:bash: NO DOSZŁY!!!! I czekają na mieszanie z biurkiem bo w obecnym takowego brak. Nata tak chciala coś zrobic dla chłopców na aukcje ale w obecnym mieszkanku po prostu nie mamy warunków na to. Zopafisa, teoretycznie czekają, bo nie sprzedali jeszcze . Problem w tym, że my tej szeregówki kupić nie możemy bo nie mamy pieniędzy na nią nawet z max kredytem. Ale znaleźlismy inną, bardziej na obrzeżach Opola, z maciupkim ogródkiem (77 m2), ale ważne że ogródek będzie. No i instalacje i sama szeregówka jest w super stanie technicznym a to najwazniejsze. Teraz, po wybudowaniu domu, inaczej już patrzymy na zakup czegokolwiek. Sami wiecie zresztą. Ale o drugim etapie naszej rewolucji jeszcze nie chce pisać. najpierw musimy dokończyć pierwszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Aga, tak ku pociesze my w takich warunkach już 10 lat :bash: no i klikamy, klikamy -nawet odpaliłam kompa gdzie 98/100 matrycy szlag trafił, ale IP jest, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.10.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ano jest i tylko to sie liczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Aguś, w grudniu aukcja dla Marymontu, to może do tego czasu się uda Natce coś zrobić. Czekam niecierpliwie na Jej nowe prace, w razie, czego służę pomocą.My tu wszyscy Franio, Franio, co oczywiste jest, bom oczarowani tym uśmiechem, ale ja powiem, że Natka też jest naszą bohaterką (moją bardzo) i bardzo się cieszę, że wtedy mogłam pokazać Jej parę prostych rzeczy, bo decoupage, jak każde rękodzieło odpręża, odciąga czarne myśli, no i na końcu jest ta radość, że coś trwałego z naszej pracy pozostanie.Aguś na początku te wszystkie rzeczy nie są tanie (tutaj do Cioć i Wujków pomysł na prezent dla Natki w postaci rzeczy do decoupage, w razie czego mnie pytać o to co i gdzie ) ale potem jak juz ma się tkz. stały zestaw, to już jest łatwiej. Najgorzej ten początek aż się uzbiera najważniejsze rzeczy.Moje początki były na deseczkach kuchennych i drewnianych kuchennych łyżkach i łopatach. Ukochaj Natkę, mam nadzieję, że jeszcze nie raz coś razem porobimy w tym temacie.p.s. klikam, klikam Edytowane 16 Października 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) ja na szybko, bo przerwe mam: wczoraj Fr pierwszy raz jechał autobusem!!! W jedną str ok, z powrotem wrzask bo stary rupiec hałasował.Ale dzis jak zadzwoniłam rano do domu, usłyszałam:- ze Fr od wczoraj nie h=krzyczy! Ma super dni!- ze bardzo chce brrrrrrrrrrrrrr- a potem w słuchawce "MAAAMAAANo i wymiękłam normalnie Termin u notariusza potwierdzony! Po pracy jade do domu pakować resztą kartonów do auta i mykam do OpolaKoniec bo przyszedł mail od pani pośredniczki Edit:tylko w spr papierów, co jeszcze mamy donieśc do notariusza:) Edytowane 16 Października 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 klikam codziennie i ciesze się że na pierwszym miejscu blog jest uściski dla dzieciaczków i miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts