AgnesK 18.10.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 no własnie w kwestii klikania - dostalam właśnie informację na FB ze głosy są zaliczane tylko jesli klika sie przez banerek z bloga..Nie z linka do klikania..Nie kapujęAle jeśli dziś kliknęliście z linka, wejdźcie na bloga, kliknijcie i sprawdźcie w rankingu czy doliczoło wasz głosBo jeśli tak jest, to jakas dziwna zasada by była.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No to połowa moich głosów w powietrze poszła, bo najczęściej z linka w Twojej stopce klikałam Czytam o tych tajemnych kursach i dziwię się sobie, że mnie to dziwi. No bo w sumie, co w tym dziwnego? To takie logiczne! Nie wolno podcinać gałęzi, na której się siedzi! Dziwi mnie jednak to, że kurs hipoterapii, w którym brałam udział, był całkiem porządnie prowadzony. I podczas praktyki niczego przed nami nie ukrywano. Czemu? Przecież dopiero po takim kursie konkurencji się namnoży (ponad setka ludzi na nim była, a kolejne odbywały się cyklicznie). No fakt, że ta konkurencja w wąskiej dziedzinie, bo o normalnej rehabilitacji tośmy się wiele nie dowiedzieli (liznęliśmy wiedzy o poszczególnych metodach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Malka - jestem w szoku, podanie basenu, ulżenie pacjentowi to powód do problemów??? Niebywałe i niewiarygodne, co się u nas dzieje w służbie zdrowia... To był ok 40 łózkowy oddział, na zmianie 8 fizjoterapeutów + 3 praktykantów, pielęgniarek 4, salowych -0 (firma sprzatająca) Więc wyobraź sobie jak pielęgniarki zapieprzały, one nie miały czasu z toalety skorzystać (zdecydowana większość pacjentów leżąca). Miałam zabrać pacjentkę na salę ćwiczeń, ale ta od długiej chwili "dzwoniła", po basen - zerknełam na korytarz - pielęgniarki biegały jak w ukropie, więc poszłam po czysty basen "wysikałam" pacjentkę i odnosiłam basen do brudownika i na moje nieszczeście zauwazył mnie jeden z fizjoterapeutów, nie minęło 10 minut, a juz byłam na dywaniku koordynatora. Nie powtórze tego co usłyszałam - ale to nie była miła rozmowa. Depesia z służbą ten zawód nie ma nic wspólnego -przykre ale prawdziwe. Malka, z tym basenem- są ludzie, którzy myślą że ich pozycja wynika nie z wiedzy ale z faktu bycia w danym miejscu czy na danym stanowisku... im mniejsza wiedza i kultura, tym większa wiara w pieczatki i papierki Za to pomagałam kiedyś bardzo mądremu profesorowi zmienić leżącemu pacjentowi pampersa, bo mieliśmy go zbadać i sytuacja była niekomfortowa dla wszystkich, pani salowa gdzieś przepadła a panie pielęgniarki uznały, że to nie do nich należy:D Żelcia, zlituj się, zmien lekarza! Na prawdę musiałaś jakoś koszmarnie trafić.. czy ten doktor choć wie, na co jest Stefek chory, tak ogólnie??? Ewa -doskonale to ujęłaś. ps. w naszych szpitalach od lat nie ma salowych -ich obowiązki przy pacjencie przejeły pielegniarki, a o czystość dbają zewnetrzne firmy. no własnie w kwestii klikania - dostalam właśnie informację na FB ze głosy są zaliczane tylko jesli klika sie przez banerek z bloga.. Nie z linka do klikania.. Nie kapuję Ale jeśli dziś kliknęliście z linka, wejdźcie na bloga, kliknijcie i sprawdźcie w rankingu czy doliczoło wasz głos Bo jeśli tak jest, to jakas dziwna zasada by była.. Aga - działa z linka Edytowane 18 Października 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) klikałem i sprawdzałem klik z linku zaliczony, następnie klikałem z bloga i już nie zaliczyło, chociaż dostałem podziękowanie za oddanie głosu, a na dole rankingu pisze.... Ranking prowadzony jest na podstawie unikalnych głosów oddanych na blogu uczestnika konkursu aaa zauważyłem , że malka już sprawdziła Edytowane 18 Października 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.10.2012 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Lecimy kochani!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.10.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dzisiaj wymeldowaliśmy się. Oby do poniedziałku. Franiu przeszczęsliwy - bioegał, pokazywał ręką na Śnieżke.. Kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aga.. daj linka do tego konkursu... Ja klikałam dzisiaj i w poprzednich dniach.. ale teraz na blogu nie znalazłam linka... Przywróć poprzednią formę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Pogodę na ten Wasz wspólny czas macie wymarzoną! Nacieszcie się miejscem,które będzie dla Was zawsze ważne! Tak było trzeba zrobić. Myślami i sercem jestem z Wami.:hug:W poniedziałek szczególnie mocno będę wspierać.Będzie dobrze:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Stawiam wniosek: załóżmy jakieś Towarzystwo Krzewienia Wiedzy Potrzebnej i spróbujmy rozmontować te tajemniczki. Niech prelegenci zarabiają ile wlezie, ale niech mają płacone dopiero, gdy naprawdę czegoś nauczą. no to zrobimy to, co mają właśnie fizjoterapeuci. Płacą za kursy grubą kasę, tam prelegenci zarabiają na pewno dobrze i dobrze ich uczą. Ale potem nie ma przepływu wiedzy zgodnie z zasadą "płaciłem ja to płać i ty" . Ja się może nawet nie dziwię tak bardzo. Za to dziwię się, że ci, którzy układali program kursów nie widzą problemu i uważają, że ktoś przyjdzie i za marne grosze sprzeda swoją wiedzę. Bo CMKP płaci marnie, ja też prowadzę zajęcia dla specjalizujacych się (w innych dziedzinach), więc wiem. Z drugiej strony problem jest chyba jeszcze inny. Moja szefowa twierdzi (słusznie), że mamy przekazywać wiedzę nawet za free, bo dla nas to nie stanowi konkurencji. Jeżeli ja kogoś nauczę, to zanim ten ktoś zastosuje moją wiedzę w praktyce, ja będę już lata dalej i moja wiedza będzie i tak na innym poziomie. I ma rację. Sęk w tym, że jeżeli ktoś jedzie na kurs i poprzestaje na tym, czego się nauczył, nie rozwija się dalej a tylko trzepie kasę, to tej wiedzy nie odda, bo nic mu nie zostanie... . Ale troszkę muszę odszczekać - ten kurs w IZDz i tak był o niebo lepszy, od odbytych przeze mnie wcześniej Agnes, nie martw się, Franek przywyknie do nowego ... Choć rozumiem, cię , trochę szkoda... Ale z drugiej strony - dzieci rosną, szkoła bliżej. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dzisiaj wymeldowaliśmy się. Oby do poniedziałku. Franiu przeszczęsliwy - bioegał, pokazywał ręką na Śnieżke.. Kurcze Eh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Eh! Nooo... Pocieszające jest to, że Śnieżka zostanie na miejscu i zawsze będą mogli do niej wpaść w odwiedziny. A Franek za jakiś czas nie tylko pokaże ją, ale też i nazwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.10.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Nooo wczorajsza nocka była ...hm..mocno niefajna Na bank za dużo dla Frania było Oby dzis było lepiej Jezu, jak dobrze wyspac się w swoim łóżku! Jutro w planach Perła Zachodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Perła nie wyszła, ale była za to zapora w Karpaczu potem spacer u nas.Chyba sie za bardzo dtleniłam bo padam twarza na laptoka:) Trzymajcie kciuki jutro o godz 15!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pamiętamy, jutro 15-ta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 15 to się wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.10.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 odliczanie zaczęte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 3mamy! 3mamy! Cały czas! p.s. ja aż dreszczy dostaje na samą myśł, że się uda.., jesoo, tacę muszę szykować do nowego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 22.10.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cholera, to juz za 2 minuty.... Zacisniete!PS. Forumowy zegar zle nastawiony, jest w tej chwili 14:59! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 i co? i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.10.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 DOM SPRZEDANY! A mi jest tak niedobrze z nerwów, że chyba zaraz...polożę się Teraz czekamy na kase z kredytu, potem rajd do banku po zaświadczenia o zwolnieniu hipotek itd Obysmy już w grudniu byli u siebie!!!! Oby oby!!!! W ten weekend przekazanie kluczy do domu Dziś pizza na kolacje A Natka 2 bite godziny wytrzymała z Franiem/ Za to medal sie jej należy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts