Mama Asi 24.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Też mało piszę ale śledzę cały czas wszystkie wpisy, trzymam kciuki i codziennie klikam na Franiowego bloga.Wyobrażam sobie co czuje Anieszka po sprzedaży domu, który był ich marzeniem i spelnieniem. Myslę jednak, ze w nowym miejscu odnajdą się bardzo szybko i będą szczęśliwi jak nigdy dotąd. Życzę Im tego z calego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.10.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Kochana, teraz marzymy już tylko zeby tu sobie poukładac zycie, bo wszyscy mamy dość.. Słuchajcie, dostałam informację, tym razem już pełną. W konkursie można głosować na dwa sposoby : przez link bezposredni i przez baner na blogu. Tak więc z 1 IP można dziennie tak naprawde oddać 2 głosy. Jakiś feler.Ach, chrzanić to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Żelcia, jeśli się nie mylę, to Aga tak pieszczotliwie o swoich małych Robaczuszkach mówi. Pamiętasz, że Natka długo była Glizdeczką O rety, glizdeczka, to syłyszałam z parę razy ale robactwo pierwszy raz słyszę. Dlatego też się pogubiłam, myslałam, że znowu jakiś nowy problem. Zapomnialam zapytać, bo z bloga to wiem a gdzie jest ten link bezpośredni? Edytowane 24 Października 2012 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dobra, mamhttp://www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=dzielnyFranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.10.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Nooooooooooo, Tola ma rację Glizdeczka + glizdeusz = robactwo:rolleyes: My już po pulmo Szukan otolaryngologa teraz, który przepłucze uszy Franiowi I musi to być lekarz, w przychodni/miejscu do którego już nie pójdziemy, bo zabieg przyjemny nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.10.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Hop,hoooop! Jest tam KTO? Trzymajcie się ciepło bo u mnie pada śnieg z deszczem i jest ogólnie niemiło.Przytulasy zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Aguś, szkolenie było super. Dziękuję jeszcze raz, że dodałaś mi wiary i namawiałaś bym poszła. Nieśmiało marzę by to nie było moje ostatnie szkolenie, ale zobaczymy. Co tam u Was, jak się macie, czy juz w tym trzecim mieszkaniu, co z nowym domem, pisz coś, pisz. p.s. u nas dzis śnieg, ledwo samochód odszukałam po tym dniu szkolenia, taki zasypany był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Przeprowadzka może jeszcze w toku, czy jak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Dzis było "trochę nerwowo", bo Radek pojechał do domu na...letnich oponach...Zimówki zakopane w garażu.Pojechał zmienic opony i przekazac dom. Gdybysmy tylko przypuszczali że tak się pogoda załami, to zmienilibysmy je we wtorek jak bylismy wszyscy w domu.Ale dojechał.Nowi właściciele domu przyszli z dwoma majstrami. Ci dom ocenili wysoko.. Za chwilę zaczynają prace w domu - gładzie, malowanie, kominek i takie tam. Na pewno dom będzie wygladał naprawdę pięknie. Oni zrobią to, czego my juz nie dalismy rady zrobić. Oby im się dobrze i szczęśliwie mieszkało.. Jutro Radek wraca do domu. ma się jeszcze spotkac z facetem z firmy przeprowadzkowej i dograć szczegóły. Nacia ostatnio stwierdziła: no to teraz jesteśmy bezdomni i bez meldunku:) W tle cały czas trwaja formalności..jeszcze dziś miałam telefon z banku, no wiecie jak to jest. Jutro mamy z Franiem wizytę u otolaryngologa - mały bedzie miał usuwana woskowinę. We wtorek zaś diagnoza kliniczna a potem przeprowadzka i zdanie mieszkania. Musimy tez pomyśleć o torcie dla Natki bo w takim wariactwie nawet nie myslę i pieczeniu czegokolwiek. Apropos tortu - dziś oglądałam zdjęcia z lata, trafiło na zdjęcie Frania dmuchajacego świeczki na swoim torcie. Franek wlepił sie w ekran laptopa i zaczął dmuchać) Nagle zerwał się z sofy i usadowił się w ...krzesełku do karmienia! Patrzę na krasnala i pytam:- Co Franio chcesz?A Franio na to....dmucha:)Torcika się chłopakowi zachciało:) Kurcze, nie wiemy gdzie są nasze buty zimowe...kurki gdzies zakopane..masakra.Natce kupilismy nowe buty, bo jej stopa rośnie, trzeba bedzie i zFraniem do sklepu pojechać. Dzieciaki są zaopatrzone - ich kurtki na wierzchu..ino nie wiemy co z naszymi zrobiliśmy..kurtka na wacie No i tyle A nie, jednak nie.Dzis dopadł mnie strach przed dojazdami do JG do pracy przy takiej aurze..To takie cotygodniowe kuszenie losu.Cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Pewnie tak. Jeszcze trochę, jeszcze jedna i w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Żelciu, ja WIEDZIAŁAM, że będziesz zachwycona szkoleniem:) 19.XI jadę na 2 stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) [TABLE=class: hafasResult, width: 672][TR=class: tpOverview][TD=class: sepline screennowrap]Opole G- J G[/TD][TD=class: sepline nowrap][/TD][TD=class: sepline, width: 8]odj.przyj.[/TD][TD=class: sepline]05:1809:10[/TD][TD=class: sepline rtIcon][/TD][TD=class: sepline nowrap]3:52[/TD][TD=class: sepline nowrap center] przemyśl PKP, pogoda parszywa[/TD][/TR][/TABLE] Edytowane 27 Października 2012 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Boszsz, jak ja tę Ewkę lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Aguś, to kupicie ten tort, choć symbolicznie. No jakby mi Franio tak zrobił, to bym zaraz do sklepu leciała. A potem już w domku sobie zrobicie jedną imprezę. Może Święta by się udało zrobić, co? Taki prawdziwe z marzeń!Trzymam kciuki jutro za Francia. Moją koleżankę po fachu proszę ukochać mocno. A Ty wiesz, że ja myślałam, że w dwa dni nie da się 240 gestów nauczyć. A to się naprawdę da. A Pani Kaczmarek to kolejny Anioł w ludzkiej skórze. Boże jak ja jestem wdzięczna światu za takich Ludzi!!! Będę robić wszystko by móc znowu tam być. p.s. Agus daj tego linka do podpisu, co kiedys był, bo jak mówisz, że z bloga i z linka, to dawaj, by nie szukać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 pozdrawiamy i klikamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 napisze wieczorem, teraz bie moge bo fr ale wpadłam by napisac ze fr zjadł ok 5 łyzeczek owsianki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 napisze wieczorem, teraz bie moge bo fr ale wpadłam by napisac ze fr zjadł ok 5 łyzeczek owsianki!!!!!!!!!!!!!!!!!! smacznego Krasnalku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jejku, czasu mam mało bo musze filmy dla Prodeste przygotować. Napisze którko: każdy kto jechał PKP na trasie Wroc-JG nie zrobi tego więcej. 100 km 3,5 godz, spóxnienie ZAWSZE.PKP nie wchodzi w grę. Żelciu, kurcze jak ja Ci zazdroszczę byłas na szkoleniu prowadzonym przez SAMĄ dr K!No ale Warsiawa to nie to co prowyyncja;-) Buty zimowe dla Frania kupione! Jutro laryngolog i płukanie uszek krasnalka. Mam nadzieję, że jakoś to pójdzie Lecę, muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Tak Aguś, to niesamowita Kobieta! To co robi, to nie biznes, to pomaganie Ludziom niepełnosprawnym. To czuć i słychać w każdej Jej odpowiedzi na jakiekolwiek pytania. Człowiek przede wszystkim! Podeszłam potem Jej podziękować za takie podejście do Ludzi niepełnosprawnych. Trzymam kciuki za Frania jutro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Od rana mieszam i popluwam przez ramię, żeby jakos lajtowo poszło, mimo wszystko... :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts