AgnesK 02.11.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Kochani, Wy już wszyscy wiecie. Mnie wczoraj ta informacja sparalizowała.Dla tych którzy nie wiedzą - Nelli spłonął dom, zajrzyjcie do wątku, może jakoś możecie pomóc..http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-sp%C5%82on%C4%85%C5%82-dom-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dla Natki kwiatki z najlepszymi życzeniami od Małgosi, Magdy i całej naszej rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ciiiiiiiiiiiiiiiicho cos tutaj...Chyba dlatego, ze Franek już spi;-)Tak powiedział Radek przez telefon, bo ja już w JG,Ciężka droga dziś była, bo koniec "długiego weekendu" Jutro po pracy lecę do banku wydebić zaswiadczeniu o spłacie hipotek i...działamy dalej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Myśleliśmy, że wciąż z Natką imprezujecie. No i troche teraz u Nelli jesteśmy wszyscy... Ale o Franciszku myślimy cały czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Wiem, wiem. Tez o Nelci cały czas myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jestem... co by nie było, ze na bieżąco nie jestem... Spadam/ tfu.. padam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja też jestem i buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ja też codziennie zaglądam, przeważnie w poszukiwaniu zdjęc uśmiechniętego Francia. No i klikam, klikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 kliknąć wpadłam Fajny wpis na blogu Natka uczyniła hahaha spać o 19 i wstawać o 10 hahaha,tak to nawet w erze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 05.11.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 kliknąć wpadłam Fajny wpis na blogu Natka uczyniła hahaha spać o 19 i wstawać o 10 hahaha,tak to nawet w erze nie ma W erze już nie ,ale w T-mobile kto wie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Sprawy nowo-domowe się chrzanią Chyba mnie trafi.. Czy choc 1 etap nie może przejść bezproblemowo???? Jutro sie wyjaśni czy grudzien bedzie u siebie czy trzeba pozyczać kolejne 3 tys na wynajem... Nie, to nie moze tak być.. Kuźwa..nie mozemy tyle kasy wywalac w kosmos to jakiś kanał p..... bank!!!!!!!!!:bash: I wyjazd Radka dziś \na WWR z Franiem tez był mega porazką - młody wył całą drogę w autobusie, wysiedli, przed przedszkolem robotnicy cięli kostkę.. Młody mało się nie spawił przed samymi drzwiami. niech to się skończy juz jutro bede wracała baaardzo późno do Opola. Moze po robocie uda się cos załatwić w kwestii bankowo-nowo-domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 aaaaaaaaaa no i oklikaniu pamietajcie plizzz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Klikam, pamiętam. A co z bankiem? Nie lubią Was? Którzy to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Też mamy ochotę im naprac po ich systemie..Niezgodośc dat umów między BIKiem a ichnimi - pracownik zawalił sprawę te 6 lat temu, ale teraz trza pisac reklamację.Dzwoniłam do kumpla z banku, powiedział, że rozpatrzenie trwa ok...miesiącaNawet nie chce sobie wyobrazac takiego scenariusza.. aa pani w banku (b miła i b chciała pomóc, naprawdę, ale centrala ma to w d.. każe pisac reklamację fuckandshit) okresliła to eufemistycznie jako "niedoskonałość systemu banku".W d.. mam ich niedoskonałość!! Edytowane 5 Listopada 2012 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nic z tego nie rozumiem ale ja nie kumata jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 05.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aguś powiedz w banku aby sobie "udoskonalili "system ,a Ty bez zaświadczenia z banku nie wyjdziesz, albo niech bank płaci za Twój wynajem!!Hipoteka spłacona - więc żadna łaska i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Klinięte. A złe dni mają pewną zaletę: oznaczają,*że będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Klik.... Aga wdech, wydech.. wdech, wydech.... Wiesz.. po burzy przychodzi spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ewa, żeby podpisać akt notarialny w Opolu musimy przedłozyć zaświadczenie o spłacie hipotek, kt ciązyły na domu. Taki warunek, bo niezdolni jestesmy.No. I zaswiadczenia sa 2. Na jednym jest bład wynikający z owej niedoskonałości itd..Pani w centrali nie poprawi, bo ona widzi w systemie co widzi. Błąd jest w BIKu. Kto podał inna datę do BIKu? pracownik banku kiedyś tam. Teraz my jestesmy udupieni przez to. Ale pani w centrali nie widzi co jest w BIKu. Ona wystawiła zaświadczenie...itd..Jutro będą się toczyły dzialania bankowe. Poprosiłam o pomoc posredniczke z Opola. mam nadzieję ze się uda..Ale kolejny wulka na zołądku rosnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aguś warcaj tylko spokojnie do domku. Jesteście coraz bliżej. Mam nadzieję, że grudzień juz na swoim a nie w kolejnym wynajętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts