markoto 06.11.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Dopiero dziś tu trafiłam, jak to się stało , ze dopiero teraz to nie wiem. Po ciuchu podczytuje blog i klikam codziennie z 2 kompów Jesteście cudna rodzina, Natalka to wzór supersiostry a Franio to prawdziwy fighter Mama dziecka autystycznego Edytowane 6 Listopada 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.11.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja chciałam tylko przytulić... Wkurzające jest to, że bank, urząd czy inna instytucja może popełniać błędy (za które czasami tylko raczą przeprosić, nie ponosząc żadnych konsekwencji), a jak klient się pomyli to musi słono za swoje błędy płacić. Może faktycznie uświadom ich, że przez ich błąd to Wy musicie wybulić niemałą sumkę na kolejny miesiąc wynajmu. Nie mówiąc o nerwach i stresie.... I chciałam tylko zapewnić, że klikam codziennie- staram się z dwóch komputerów. buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.11.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ja też przytulaski zostawiam i trzymam kciuki za szybkie załatwienie formalności:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dostałam informację - sprostowanie trwa 6-8 tygodni...jeśli ING nie uzna zaświadczenia będziemy...wiecie gdzie/\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 06.11.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Jedyna szansa, ze sprzedawcy domu w Opolu Was wczesniej wpuszcza do Waszego "przyszlego" domku. W sumie czym ryzykuja? Druga sprawa: warto robic cyrk w takich instytucjach jak banki, z tym, ze wazne jest, zeby dotrzec do "grubej ryby" ktora ma mozliwosc decyzji. Nie molestowac pan w okienkach, bo one sie boja o posade i w zyciu nie zadecyduja o czyms, co jest niezgodne z przepisami. Najlepiej argumentowac wzgledami rodzinnymi (czyli wylozyc kawe na lawe o chorym dziecku - jak pan prezesunio dzieciaty, to zrozumie). Zeby nie mysleli, ze chcesz miec to zaswiadczenie natychmiast "bo jestem taka wazna klientka i wszyscy musza wokol mnie tanczyc". Ew. troche postraszyc prasa (faktem ). Albo niech zaproponuja jakies inne rozwiazanie (oni maja swoje tricki). Tak wiec najwieksza trudnosc to dostac sie przed oblicze tego, co ma cos do powiedzenia. Nie poddawaj sie. Pamietaj, nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej Edytowane 6 Listopada 2012 przez Jagustynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Może pani pośredniczka ma jakieś dojścia. Albo wie, kogo i jak postraszyć. Można oczywiście straszyć sądem, że ich o szkody własne wynikające z ich błędu pozwiecie, ale banki prawników mają dobrych. Pewnie dało by się wygrać, ale ile by to kosztowało nerwów, kasy i ile by trwało... Nie warta skórka wyprawki, acz postraszyć można, że wizerunek banku ucierpi. Ino na ile banki się wizerunkiem przejmują? Albo zacząć od prasy i TV? A ten błąd to gdzie konkretnie popełnili? A oddział, któren problemy robi, to skąd jest? Bo centrala centralą, ale lepiej chyba w konkretnym miejscu uderzać. Centralne żarna wolno mielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Kurka a nikogo na forum nie ma kto ma kogos znajomego w tym banku. w koncu to ich bląd, dlaczego teraz wy za to macie w D distać, ja nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Matka, jutro zadzwonię, teraz wróciłam z wyjazdu i jestem padnięta na dziób. Pogadamy, może coś nam razem przyjdzie do głowy, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dopiero dojechałam.Bitwa była, zee...ho ho:)Ale na 99,9% bedzie gites;-)PIĄTEK godz 11...czyz to nie brzmi pięknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 to trzymam kciuki za te 0.1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebata 06.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Aga od dłuższego czasu kibicuje Twojej rodzince. Pozdrawiam, klikam codziennie i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 I tak ma być! Czyli gites ! Trzymam kciuki cały czas za święta w Waszym domku Klikam z dwóch kompów - ale coś trochę mniej naszych głosów A chcemy by Franuś wygrał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No i tak to zaraz inna mowa;)Będzie dobrze:yes:Przytulasy zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ag a nagrasz mi raz taką "bitwę"? Ja się muszę tego nauczyć!!! Dobrze jest. Coraz bliżej Święta w domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Żelciu, ty nie chciałabys słyszec , co ja w czasie takiej bitwy mówię... Sięgam nizin werbalnych.. Wiesz ile "szanownych pań" leci? Nie chcesz wiedzieć. Uwierz mi. RD, Franek i tak juz wygrał!! http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/t9usaBysaiDKcleMCB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/sFD1gbZFW1VQGq89eB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ciocia Malka..widzisz jakie buty:) Trzymają śródstopie cooo? A wiecie jak Franiowi zaczęła stopa rosnąc?? Jakby chciała nadrobic 2 lata nierosnięcia:) Ubiegłej jesieni kupowaliśmy rozmiar 19 a teraz...25!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Nie wiem, czemu się dziwisz, przecie stopa życiowa mu gwałtownie wzrasta, w miescie chłopak mieszka, za chwilę będzie posiadaczem domu w mieście! No to jak ma nie rosnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Aguś jak dziś Franio? Coś jest na bank w pogodzie, bo ja ledwo żyję, a Stef po nocach nie śpi. p.s. Aga, a może nawet EZS zerknie. Dziewczyny, na zajęciach na których chodzę ze Stefciem we wtorki jest taki Chłopiec, wczoraj gadałam z Jego Mamą tak więcej. Mówiła, że Michał ma jakaś chorobę, podała nazwę, ale nie pamiętam, cos związanego z padaczką. Choc mi On bardziej wygląda na porazenie mózgowe, zwłaszcza, że prawa ręka wciaż zgięta i prawie nią nic nie robi. ale pomijam to. Michał ma często napady padaczkowe i teraz moje pytanie, czy takie dziecko może mieć zajęcia w sali doświadczeń świata? Przeciez tam te wszystkie światłowody, mrugające światełka itp, czy to nie jest przy padaczce nie wskazane?? A On ma takie zajęcia 3 razy w tygodniu i jest na takiej sali 2 godziny zegarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A mrugają tymi światłami??? Kto mu je zlecił? Ja bym Emila, choć już nie jest napadowy na takie doświadczanie nie dała... A gdy był napadowy to absolutnie.... Neurolożka zabraniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts