Agduś 07.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Gratulacje dla Mamy, Taty i Małgosi!!! Małgosie fajne są - wiem, co mówię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Sama siebie zacytuję, żeby nikomu nie umknęło:) OLA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oz znaczy się!!!!!! Małgosia jest już na świecie!!!!!!!!!!! Jezu jak sie cieszę!!! I jest taka sliczna! Małgosiu malutka, witaj na świecie:) (Ola, a nie mówiłam?... Sorry, nie mogłam sobie tego zdania odmówić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 07.11.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 o rany jak CUDownie!! Nawet nie wiedziałam ,że spodziewają się Maleństwa! Często o nich myślałam, o tym jak sobie radzą, modliłam się za Maciusia żeby był ich Aniołkiem, by się nimi opiekował i proszę- jak się pięknie siostrzyczką zaopiekował! Strasznie się cieszę i bardzo serdecznie gratuluję! Kurcze- dzisiaj dzień dobrych wiadomości mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.11.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 OZ GRATULACJE!!! Aga przyleciałam tu prosto z bloga Waszego. Byłam tu w grudniu i jak zaczęłam czytać Ola, Marcin to po prostu nie mogłam uwierzyć, że to OZ. Wspaniała wiadomość i cudny wpis na blogu. To co Dziewczęta? Czekamy na fotkę Małgosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No Ewcia widzisz, młody bez sterydów od kwietnia!! A powiedz mi, bo od ok tygodnia, gdy zrobilo sie tak wilgotno w powietrzy, Franio ma dość duże zalegania. Rano jak się obudzi musi odkaszlnąć jak stary gruxlik. Potem w ciągu dnia kilka razy przypominamy mu, zeby pokaszlał, bo mu sie "gotuje". Włączyć mu już inhalacje z soli fizjo? sól nie zaszkodzi. czy dawałaś mu kiedyś ACC? bo może odrobinkę? szkoda byłoby te sterydy znowu pakować, niech urośnie trochę O Oz wiem z komentów Malki, też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Fotkę mam, spytam Oz czy moge upublicznić.. Ewa, to wystartujemy z solą. ACC nigdy nie dostawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 jak nie dostawał, to ja nie będę włączać, może wiekowo jeszcze za młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Już chyba od południa wiem i gratulowałam Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Znakomite wiadomości, wielkie i najserdeczniejsze na świecie gratulacje dla Szczęsliwych Rodziców, cudnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dzięki serdeczne Donoszę, że wszyscy jak na razie czują się OK. Owszem, pojawiły się pierwsze problemy, ale typowo fizjologiczne - zaparcia A zdjęcie (pierwsze, jakie w ogóle jej ktokolwiek wykonał) Małgosi upubliczniłem w moich komentarzach Zapraszamy. Maciuś działa i to nie tylko na siostrzyczkę, ale każdemu pomoże, kto tylko będzie w potrzebie Śmiało proście go o pomoc :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Przepiękna wieść! Nawet nie wiedziałam, że tak zacznie się dziś dzień. Gratuluję Wam z całego serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 08.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Cały wątek Franiowy -przeczytany ,3 dni siedziałam. Cóż łza w oku nie raz mi się zakręciła. Przy pierwszych zdjęciach Frania ze szpitala, przy decyzji o sprzedaży domu, przy pakowaniu - ile w Was siły i pozytywnej energii. No i teraz gdy piszecie o pomocy dla Stefka, a Żelcia odpisuje jak to inni mają gorzej i że może by Damianowi pomóc.Żelcia- na bank anielica! Dziewczyny złote serca macie. Ach i teraz kiedy już wiem że Wasz dom został sprzedany i niedługo będziecie w nowym- stałym domku. I kiedy doszłam do diagnozy - autyzm - wiedziałam dacie radę. Franek i Wy - jak nie Wy to kto? No kto pytam ? Agnes, dziewczyny , Czarownice mieszające w kotłach Cudnie się czyta wasze ciepłe i przepełnione poczuciem humoru posty, podziwiam Was, trzymam kciuki za Frania - no poprostu za taką ekipą wszystko musi się udać. Idziecie jak burza przez wszystkie problemy , Franuś ma najcudowniejszą rodzinkę pod słońcem!!!! Oczywiście głosuję na Blog Frania i klikam co dzień No za szybką przprowadzkę i szybkie wyjaśnienie bankowych problemów ściskam kciuki mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 O matko...dziękuję..Zaraz się wzruszę i elegancko łobsmarkam klawiaturę. Cholerka no. Oby do jutra. I oby sie udało. I oby ING nie wycofał sie z uznania zaswiadczeń z KB bo...nieeeee, bez sensu, w ogóle tego nie rozważam.Jk obiecali to chyba uznają, cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Biała_damo, że też siłę miałas:) Dzieki, kochana A że Żelcia to Anioł, to wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jeżeli mają choć odrobinę instynktu samozachowawczego, uznają, dotrzymają i z uśmiechem błyskawicznie Was obsłużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 08.11.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Biała_damo, że też siłę miałas:) Dzieki, kochana A że Żelcia to Anioł, to wszyscy wiedzą Agnes ja po prostu nie mogłam tak odrazu końcówki przeczytać ja musiałam wszystko po kolei o Franiu o Was, że napewno wszystko w porządku, czekam na waszą przeprowadzkę , wierzę że to lada dzień niedługo, napewno !!! Ciepło pozdrawiam Frnusia i Natalkę- siostrę najlepszą pod słońcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 nadrobiłam Buty ja talala, pod warunkiem,że dobrze zapięte O sali doświadczania swiata, już wszystko dziewczyny powiedziały. No prawie wszystko...bo w praktyce może się okazać, że terapeuta nie korzysta ze stymulacji światłem, a tylko zapachem, czy dźwiękiem -to trzeba wiedzieć, by kategorycznie wypowiadać się TAK czy NIE.. a Marcina i Olę i Maleństwo, już u siebie wysciskałam - a cooooo mi tam GRATULUJĘ raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A mnie bardzo jakoś zainteresowało - obsmarkałaś w końcu tę klawiaturę? I czy elegancko Ci wyszło...? Pokaż! A zaświadczenie będzie uznane. NA BANK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.11.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ale wieści :wave: lecę popatrzeć na Młgosię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 To dziś trzymamy kciuki:yes::yes:- będzie dobrze i wieczorem będziemy świętować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts