Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrób sobie dyżurną torbę, zapakowaną zawsze znacznie wcześniej.

W ostatniej chwili wrzucisz tylko do niej papiery i można jechać.

Wtedy niedziela będzie mniej przykra, bo świadomość wyjazdu i tak będzie...

Aneta , dzięki

DPS, mam dyżurną torbę. Biorę do niej zawsze minimum rzeczy ale za to tonę książek. Te musze za każdym razem rozpakowywać i pakować na nowo. Zresztą pakowanie to mały pikuś. NIc. Najgorsze jest to wyjeżdżanie na 3 dni. A w nast tygodniu na 5 dni az.

Ale dojechałam. Najważniejsze.

Kochani!

Po pierwsze WIELKIE GRATULACJE, AGUŚ Z RODZINKĄ, że wszystko się udało :) bardzo, bardzo się cieszę :) wiedziałam, że tak będzie :)

Dziękuję wszystkim za gratulacje ;) My z Małgosią od wczoraj już w domu :) próbujemy się tu jakoś zorganizować.. póki co nie jest źle ;)

Mam nadzieję, że nikt się nie poczuł urażony, że nie powiedziałam, że spodziewamy się dziecka... po tym wszystkim, co nas spotkało z Maćkiem niecały rok temu tak naprawdę całą ciążę się bałam... do 29 tyg (kiedy to miałam cc z Maćkiem) bałam się czy donoszę, potem - bałam się jak to będzie... a ciąża przebiegała książkowo... lekarze aż czasem się dziwili, że poprzednia ciąża taka powikłana, a teraz tak super...

Kiedyś w ciąży przeczytałam sobie to, co pisaliście w tym wątku po śmierci Maćka... pamiętam, że mój mąż napisał wtedy coś takiego: "widocznie Maciek musiał umrzeć, żeby mógł żyć ktoś inny". Ja wiem, że tym kimś innym jest Małgosia...

To jest nasz mały cud...

Na koniec dwie foteczki, a co ;)

"Wczorajsza" Małgosia:

2012-11-10%2013.29.38.jpg

Małgosia śpiąca na brzuszku u mamusi (jak ona się tam mieściła jeszcze kilka dni temu???)...

DSC_0115.jpg