DPS 10.11.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 OCZYWIŚCIE, że zrób szyld!!! Tylko nie pisz na nim, że o tabletkach nie pamiętasz... Dobra, sama znajdę drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Żadnych drzwi:) Powinnam cos napisac na blogu, ale nie mog się skupic w ogóle, kurka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Oj, Aga daj Ty sobie kobieto trochę luzu. Zasłuzyłaś już nooo! Nie możesz tak usiaść w kącie z herbatą i gazetą? może być nawet jakaś nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Właściwie to nawet lepiej gdyby była z ubiegłego roku i pisana językiem obcym:rotfl:czyli zupełny reset. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebata 10.11.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Hura udało sie cały czas mocno trzymalam za was kciuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Choroba, zaczynam niecierpieć niedziel.. Zaraz trzeba sie pakować, jeszcze Natce muszę sprawdzić zadanie z niemca i w drogę. Dobrze, że dzis pogoda fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Zrób sobie dyżurną torbę, zapakowaną zawsze znacznie wcześniej.W ostatniej chwili wrzucisz tylko do niej papiery i można jechać.Wtedy niedziela będzie mniej przykra, bo świadomość wyjazdu i tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Aga strasznie się cieszę że się udało:wave:Wysciskaj całą rodzinkę od nas:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Aneta , dzięki DPS, mam dyżurną torbę. Biorę do niej zawsze minimum rzeczy ale za to tonę książek. Te musze za każdym razem rozpakowywać i pakować na nowo. Zresztą pakowanie to mały pikuś. NIc. Najgorsze jest to wyjeżdżanie na 3 dni. A w nast tygodniu na 5 dni az. Ale dojechałam. Najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Mam nadzieję, że to już nie będzie długo trwało - wspieram mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Idziecie jak burza, wiec i to się uda wyprostować w najbliższym czasie! No i znów mam za co trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 DPS, wieeeeeeem:) Agduś, i widzisz...znowu masz robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Spoookooo. Przyzwyczaiłam się już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 dziewczyny a ja mam pytanie z zupełnie innej beczki. ile miesiecznie mniej wiecej kosztuje utrzymanie przedszkolaka?(ze wszystkim, do alimentów) jak uwazacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.11.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Kochani! Po pierwsze WIELKIE GRATULACJE, AGUŚ Z RODZINKĄ, że wszystko się udało bardzo, bardzo się cieszę wiedziałam, że tak będzie Dziękuję wszystkim za gratulacje My z Małgosią od wczoraj już w domu próbujemy się tu jakoś zorganizować.. póki co nie jest źle Mam nadzieję, że nikt się nie poczuł urażony, że nie powiedziałam, że spodziewamy się dziecka... po tym wszystkim, co nas spotkało z Maćkiem niecały rok temu tak naprawdę całą ciążę się bałam... do 29 tyg (kiedy to miałam cc z Maćkiem) bałam się czy donoszę, potem - bałam się jak to będzie... a ciąża przebiegała książkowo... lekarze aż czasem się dziwili, że poprzednia ciąża taka powikłana, a teraz tak super... Kiedyś w ciąży przeczytałam sobie to, co pisaliście w tym wątku po śmierci Maćka... pamiętam, że mój mąż napisał wtedy coś takiego: "widocznie Maciek musiał umrzeć, żeby mógł żyć ktoś inny". Ja wiem, że tym kimś innym jest Małgosia... To jest nasz mały cud... Na koniec dwie foteczki, a co "Wczorajsza" Małgosia: Małgosia śpiąca na brzuszku u mamusi (jak ona się tam mieściła jeszcze kilka dni temu???)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ola ogromne gratulacje Małgosia jest cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Cudne zdjęcia!!! Cieszymy się razem z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Jakie śliczne maleństwo!!!! Oz - wielkie gratulacje!!!! Wspaniale się czyta takie wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 o raju....ale cudne zdjęcia.. Małgosia na Twoim brzuchu..bardzo wzruszające .. Jeszcze raz - cudownego zycia Małgosiu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Słodka dziewczyneczka, matko... Olu - wszystkiego, co najlepsze dla Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts