RD2011 12.11.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Olu ! Dla Ciebie ! dla malutkiej Małgosi ! Dla Całej Waszej Rodziny! samych pięknych dni życzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.11.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Melduję, że wróciłam cała i zdrowa do DOMU:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Meldunek przyjęłam,mogę iść spokojnie poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 to ja melduję ..... zadanie wykonane, znaczy się kliknąłem PS. kliknięcia jednak tylko z bloga się liczą ......jak się wejdzie w statystykę to wychodzi, że liczą się tylko unikalne kliknięcia,a te zalicza tylko z bloga, w statystyce są policzone również wszystkie kliknięcia,ale wynik jest tylko z tych unikalnych, cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Proszę Was - wyjaśnijcie mi czy dobrze klikam,tzn.wchodzę w blog Franusia ze stopki u Agi następnie klikam w baner który jest na blogu potem w zielony pasek i sprawdzamczy kliknięcie zostało zaliczone .Klikam tak z dwóch komputerów - czy tak jest prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.11.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 RD, bardzo prawidłowo:) Wiecie co, w dwa dnni pyknęłam 18 godz zajęć, przejechałam 450 km i..ledwie żyję. Łeb mi pęka. Może ja jakies prochy powinnam zacząć łykac? Ewa?Dziś mam chwała Bogu wolne, ale jutro znowu lece w trasę - jakieś 150 km i 4 godz tym razem.A w piątek lece na kurs Makatonu. Prosze o radę - jakieś coś. Na przesypianie naocy szanse marne mam. Narazie kolejną kaffke sobie zrobie a potem magnezik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No to Aguś cieszę się,że klikam prawidłowo Aguś , Tobie potrzeba ogromnej energii , a prochy nie za bardzo na dłuższą metę Ci pomogą! Znam ćwiczenia , ale trzeba je robić codziennie, pomagają rewelacyjnie! Wykonuję je codziennie około 20 minut , już po paru dniach odczuwa się ich działanie. Jak znajdę książkę o nich to Ci ją wyślę .wtedy na priv poproszę Cię o adres do przesłania jej. Uściski dla Ciebie i Rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aguś przytulaski zostawiam:hug:prochy - nieeeee, ja joge polecam jest kilka asanów "doładowujących" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 To ja Aguś czekam na wieście z tej ksiażki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.11.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ha ha:) Aneta a gdzie ja się asanów nauczę i jak ja nogę na szyję zarzucę?? hę??? RD a Twoje ćwiczenia prostsze od Anetowych? Takie dla zardzewiałych czterdziestek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.11.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tak Aguś - o wiele łatwiejsze !:D dopiero teraz odpisuję bo wróciłam z ogrodowego domku zbudowanego z gliny - czyli strawbale- blisko lasu. Książkę zaraz będę szukać - gdzieś mi się zapodziała. Aguś - wiosną proszę do mnie dojechać to sprawdzimy jak te ćwiczenia nam wychodzą !!:D:D Z Opola do mnie - to fakt, że godz jazdy samochodem, ale bardzo ciekawa wieś, lasy, stawy z rybami. Oczywiście zapraszam Całą Twoją Rodzinkę!!! Uściski ślę !:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.11.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ......... Prosze o radę - jakieś coś. Na przesypianie naocy szanse marne mam. Narazie kolejną kaffke sobie zrobie a potem magnezik Najpierw prysznic małe bara, bara .. http://sweetbirdofmischief.files.wordpress.com/2010/06/1125-feet-sex-bed-couple_sm.jpg i sen murowany... ps. mnie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ha ha:) Aneta a gdzie ja się asanów nauczę i jak ja nogę na szyję zarzucę?? hę??? RD a Twoje ćwiczenia prostsze od Anetowych? Takie dla zardzewiałych czterdziestek? Kochana Joga jest dla każdego, zacznij poranek od "powitania słońca", "psa z głową w górę" i "psa z głową w dół", zajmie Ci kilka minut a samopoczucie dużo lepsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Kochana Joga jest dla każdego, zacznij poranek od "powitania słońca", "psa z głową w górę" i "psa z głową w dół", zajmie Ci kilka minut a samopoczucie dużo lepsze;) nie zapominaj , że ja niewiele młodsza od Ciebie jestem i też zardzewiała a raczej rozleniwiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aneta... ja mam suczkę.. to już mi nic nie wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Aneta... ja mam suczkę.. to już mi nic nie wyjdzie;) Arni to Ty rób suczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.11.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Anetko - tak! Joga jest dla każdego i baaardzo młodego i "trochę" mniej młodego :rolleyes: Wspaniałe Dziewczyny :D gdybym Wam napisała ile lat patrzę na to nasze Słońce - więc lepiej tylko napiszę - że, warto robić te ćwiczenia i tyle:D :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 anetko - tak! Joga jest dla każdego i baaardzo młodego i "trochę" mniej młodego :rolleyes: Wspaniałe dziewczyny :d gdybym wam napisała ile lat patrzę na to nasze Słońce - więc lepiej tylko napiszę - że, warto robić te ćwiczenia i tyle:d :bye: moje dziecko powiedziało "na słońce można patrzeć zaledwie kilka sekund -potem się ślepnie" Młodaś Ty RD dobry wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.11.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Padłam:) I super bo mam takie cisnienie że:mad::mad: Ani pies w góre ani w dół, żaden prysznic (o tym co po prysznicu to w ogóle), kuźwa no!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts