ania klepka 28.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Agnieszkakakusi masz śliczną dzidzię. Narzeczona dla naszego Franusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Franio do zacałowania- śliczności. Główkę trzyma wzorcowo. Agnesko, kochana- najważniejsze, że drgawki są coraz rzadziej. Czyli ciągle do przodu i to coraz większymi krokami. Skoro przerwy są coraz dłuższe, to niebawem te incydenty całkiem pójdą w zapomnienie. Ja Ci to mówię.Głowa do góry- bierz przykład z syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 potwierdzam co mówi tabaluga, moja kuzynka ma wczesniaka (ma on dziś 16 lat) miał stwierdzoną padaczkę jak był mały. ale dawno z tego wyrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzień dobry Agnes - drgawki przejda na pewno przecież coraz dłuższe te przerwy, to przecież dobrzenie załamuj się kciuki trzymam buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 29.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Oj Franiowi coś się przyśniło, może jazda do Wrocka , a wy od razu drgawki. Będzie dobrze , tylko dajcie mu jakieś mięsko, chłopak ćwiczy to i kalori potrzebuje, może królika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no właśnie te przerwy to tak przeczuwam oddalające się drgawki;) zaraz czy ktoś mojej Martynce zwinął Franka sprzed nosa czy ja tu coś źle czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Agnieszkakakusi masz śliczną dzidzię. Narzeczona dla naszego Franusia. Dziękuję, dziewczyny Ja już dawno mówiłam, że to partia dla Supermena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no właśnie te przerwy to tak przeczuwam oddalające się drgawki;) zaraz czy ktoś mojej Martynce zwinął Franka sprzed nosa czy ja tu coś źle czytam no i zacznie się walka o Franusiowe serce ej matki matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mamuski fajnie tu u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jutro w Celowniku, po Teleekspresie będzie mowa o Synagisie. . Oglądam AgnesK, i w dołku coś ściska. wybuziaczkuj w piętki Franunia ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 29.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Ja też oglądałam dzisiaj Celownik. To naprawdę smutne. Źle się dzieje w państwie naszym... Franek, na przekór urzędasom - nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No tak dziewczyny.. W poniedziałek mam dzwonić do Wrocławia, czy zaczną podawać Synagis. Franek musi do 5 dostać kolejną dawkę. Jeśli nie, to..trzeba będzie kupić. Ale na papierze jest zgoda?? No jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mamuski fajnie tu u Was! Fajnie, fajnie A ja się ino synowym in spe przyglądam... A dzisiaj mamy.... 5 kg!!!! 5 Franków!!! I tak cudnie ćwiczył dziś pełzanie odruchowe, łapka od razu szła do przodu, główka do góry - dokładnie tak, jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wspaniałe nowiny Agnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ZUCH FRANUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ...drgawki... zdarzają się one coraz rzadziej.. Pierwsza przerwa trwała 7 dni, potem 12 teraz 18. I tego masz się trzymać, młoda damo! No proszę Cię - jakie drgawki? To epizody, nic nie znaczące! Sama widzisz, jak Franuś wyciaga się na zdrowe dziecko, więc nawet nie zaprzataj sobie tym głowy, że jakieś, z przeproszeniem... drgawki. On NIE MA żadnej epilepsji. Jak zawsze, JA TO WIEM. No to pierdziawki dla Franciszka od ciotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ...drgawki... zdarzają się one coraz rzadziej.. Pierwsza przerwa trwała 7 dni, potem 12 teraz 18. I tego masz się trzymać, młoda damo! No proszę Cię - jakie drgawki? To epizody, nic nie znaczące! Sama widzisz, jak Franuś wyciaga się na zdrowe dziecko, więc nawet nie zaprzataj sobie tym głowy, że jakieś, z przeproszeniem... drgawki. On NIE MA żadnej epilepsji. Jak zawsze, JA TO WIEM. No to pierdziawki dla Franciszka od ciotki. Jesssuu, Depsiu, Ty mówisz z taką wiarą we własne słowa i z takim przekonaniem, że...chyba zacznę wierzyć.. Wszystkie całusy, pierdziawki i uściski przekażę rano Wiecie co, dzięki Wam naprawde wierzę ze się krasnalowi uda.. Dzięki że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 no to za chwilkę będziemy wołać Franuś pełzaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.01.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Brawo Siłaczowi! Waga słuszna i ruch pełen gracji: będzie dobrze! Co ja mówię; już jest dobrze a będzie wspaniale! Przytulam i snów spokojnych życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.01.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Żuczek znakiem. Żuczek z kaloryferem. O Synagisie i tym chłopku jałopku z teczką napisze skrótem :" pip pip pip" I wszystko jasne. Pierdziochy w podbródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts