AgnesK 23.11.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Franio i "samochodziki przetargowe";-) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/ey2khSGG8OnxLo1zlX.jpg Znalazły sie Franiowe zabawki:) http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/bHPvXUtVNYea00yrDX.jpg Chłopaki skręcają stół http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/iqPaTz7SkKmbUq4PEX.jpg I to wszystkie zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 No chałupa jak się patrzy! I te widoki! czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 23.11.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Tak sie z Wami ciesze, zem sie sama roztrzesla z tych emocji:lol2:...a Franio jak "stary" kierowiec z autkami!pozdrawiam i sciskam, coby sil i dobrej energii przekazac!Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.11.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 :hug:Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 to już nocujecie "na nowym"??? E, chyba jeszcze nie, przecież byście nie zdążyli... takie odrzutowce?Jak nie dostawał, to nie dawaj. Może powodować uczulenia, jak ci się do wszystkich atrakcji jeszcze to dołoży, to siwą blond zostaniesz. Płucz mu te zatoki, a śmieci wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Serce się raduje, jak się patrzy! A Kosa, jaki ma przeprost piękny na lewej nodze, fiu, fiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 No patrz, a Stefek Sulfarinol dostawał jak mial 2 latka i od tego czasu mu daje. Co prawda dawali mu też Polopirynę i ja dopiero potem gdzieś przeczytałam, że dzieciom nie wolno. Aguś fajnie fotki, coraz cieplej w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Nie będę marudziła o zdjęcia, chociaż ciekawość mnie zżera. Dam Wam się rozpakować - a co?! - Taka będę! Chociaż nie mogę się doczekać relacji, nawet nie tyle dotyczącej faktów, co emocji. Zwłaszcza młodzieżowych i dziecięcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Mam niedosyt zdjęć... Idę sobie... Wpadnę jak będzie więcej Nooo i stół w domu musi być, bo na czym coś zjeść ... A kierowca.. jakby nim był od urodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Zrobiłam kilka fotek komórką, ale jakość do d. Poza tym teraz sajgon straszny. Jutro rano jade do chłopaków i wsiadam na szmatę - mycie podłóg, okien itd. Ze 3 x dziennie ładuję do auta kartony i wywoże do domu (ha! do domu:) Dzis już wszyscy ledwie zyjemy Siorka ze szwagram wyjezdżają w poniedziałek rano. Jutro mamy ostatni dzień zeby zrobić ile sie da. Siorka opiekuje się Franiem Dziś byliśmy w Ikei. Jezu, jak ja nie lubie trzyma się planu! Ale pozwoliłam sobie na 2 drobne szaleństwa - szczotke do kibelka za złoty cośtam i wycieraczkę za piątala:) Budżet dał radę Właściciele poprzedni zostawli nam lampy na jakieś 2 mies.(ich dom się wykańcza) i chwała i m za to! Powolutku, powolutku...jakoś damy radę Natalia jest taaaaka szczęśliwa..nie do opisania po prostu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 nie rozumiem - właściciele zostawili wam lampy.. Przecież ty swoje z domu chyba zabrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Aga, wiem, że mimo wszystko, mimo tych starań o zmianę miejsca... ta gula w gardle. Dziwne, żeby tak nic a nic nie ruszało. Ale widok szczęśliwej Natki z pewnością utwierdza Cię w tym, że tak trzeba było. Że to nie tylko dla Frania wyjdzie na dobre. Natka też ma tu więcej różnych możliwości i będzie z nich korzystać. Jeszcze tydzień, dwa i poczujesz, że jesteście u siebie. Wszystko się uspokoi, zwolni tempo tego szaleńczego życia Na bloga klikam codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Najlepsze właśnie się zaczyna, Kochana. Teraz? Samo z górki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.11.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 pozdrawiam cała rodzinkę, szczególnie szczęśliwą Natkę klikam codziennie, ale kurczę goni nasz blog ten z 3 miejsca hej - mobilizować wszystkich do klikania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.11.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Na szybko raporcik - okna i podłogi pomyte, w saloonie wisi firanka! Faceci teraz wierca otwory na witrynki i obrazy:) Zaraz ruszamy do nich całą hałastrą Ewa - 80% lamp w naszym starym domu było...tymczasowych. Od 6 lat. Te nietymaczowe R zapomniał odkręcić. Ale to 2 szt ino. Tymaczowe plastiki z Ikei za kilkanascie zł. Teraz zadnych tymcasów nie będzie:) Wczoraj kupilismy 1 lampe w Ikei:) Tola, żebys wiedziała - gdy patrze na Natkę wiem, ze warto było. Mam nadzieję, że gdy za jakiś czas spojrze na Frania, powiem to samo.Bardzo w to wierzę.. Ewa, dziś Fr b spływa katar - to chyba dobrze, nie? (znaczy się z nosa gile idą non stop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 dobrze, nawet bardzo. Tylko dmuchac musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No dobra, ja wiem, że roboty huk i Franek ma gileposampoas, ale dawaj foty, matka, nie ociągaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No to jak z zapisów wyczytałam, to od dzisiaj .. Rodzina na Swoim... Matka... foty..... I nie pitol, że nie masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.11.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Poprzytulać się przyszłam od poniedziałku:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 z klikaniem na blog proszę się sprężyć, bo na 3 spadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts